Blogarchívum

2014. február 12., szerda

Wildlife in suburbia: Photographer watches fox kits grow up

Wildlife in Suburbia: Photographer Orak fox készletek nőnek Fel - Beauty of Planet Earth, Világ Képek, a Google Föld-Képek :

"Via Blog ez a"

Amikor vadfotósok Melissa Groo tippet barátok egy róka család létrehozott haza a kertben fészer, ő azonnal tedd fel a vak és a kiégett egy szezonban velük. Itt van, amit látott.
Basic Metadata
Foxes már elfogott egy kicsit a figyelmet az utóbbi időben, a botok-in-a-tudat-szerű ragasztó dal "Mit jelent a Fox Say" a róka, hogy a már látott röpke körül Capitol Hill utóbbi időben, és aki még saját Twitter stream . De mennyire nem igazán kap, hogy a mindennapi élet egy róka család? Wildlife fotós Melissa Groo töltse nekünk néhány részletet a nőnek fel, mint a vörös róka, miközben töltött egy egész szezonban a család őket figyeli a készletek nőnek fel, és tanulni a szakmát.
A pár barátai hagyja Groo tudják, hogy egy pár vörös rókák már denned alatt egy fészer valaki háztáji Lansing, New York. Ő létrehozott egy pop-up vak elég közel, hogy a mindennapi életben a család, de elég messze, hogy ne zavarja őket a természetes viselkedését. Töltötte hetet ellenőrzéséért a felnőttek és készletek, fotózni őket és a tanulás sokat róka a családi élet a folyamatban. Itt van a szavak és a képek:
Basic Metadata
"Vettem ezt az első vagy a második napon fotóztam őket. Az eredeti legénység. Amikor várhatóan eléri a vak illetően minden látogatás, ha a rókák voltak tekintettel, akkor óvatosan néz rám, de ha már volt a szeme elől, úgy tűnt, hogy észre sem engem - bár néha, amikor azt hallom a kamera kattintással, hogy nézne ki az utam. Egy szomorú megjegyzés, mire megállt fotózni őket, már csak három maradt készleteket. Egyik megölte egy autó, egy hasonló sors elérték a többiek, mint a közeli út nagyon elfoglalt, bár számos más fenyegetések róka is. Az átlagos élettartama egy vörös róka a vadonban csak egy-és másfél-két évben. "Http://www.beautyofplanet.com/
Basic Metadata
"Ahogy múlt az idő, úgy egyre inkább kalandos, merészkednek távolabb a den, néha egyedül, néha követően anya vagy apa. Néztem őket élesíteni a vadászati ​​technikákat, követés és pouncing egymásra, és a könyv körül halott zsákmányt. Azt is észrevettem, hogy a készletek egyre vad játékban, mintha lenne egy egyre széle közötti versenyt. "
Basic Metadata
"Én meglepte, mennyire fox készletek hasonlított kölykök, a játékuk, a kíváncsiság, a rambunctiousness. Ellopták szívemet. Néztem egy róka játszik a levél körülbelül 10 percig, dobált fel a levegőbe, és elkapta azt. Ez nem meglepő, ezek hasonlóak a kutyák, természetesen, mint azok a Canidae család. Azt hiszem, az egyik oka rókák annyira érdekes számunkra az, hogy egyfajta hidat állat között, a hazai kutyák és tiszta vadság. "
Basic Metadata
"Azt hiszem, amit találtam a legérdekesebb az, hogy ez volt az apja, aki az egyik szinte mindig a készletek. Az anya gyakran hiányzik. Tudom, hogy az idő egy részében ő bizonyára vadászni, ahogy fényképezett ő hozza haza zsákmányát, legalább egyszer. De úgy tűnik, ez egy gyakori munkamegosztás, ha a készletek elhagyja a den az első 5 hét múlva az élet. Az apa folyamatosan ápolás a készletek, és az ő pályázati módon velük nagyon megható volt számomra. "
Basic Metadata
"Én mindig is nevetni, amikor azt látná az anya vagy az apa visszatért a hiánya. A készletek lenne teljesen eksztatikus, és ugrás az egész felnőtt. Néha egy kit tételez fel alázatos testtartás, mert közeledett a visszatérő felnőtt, leguggolt, azáltal, hogy a fülek vissza, és a Baring a fogai. És néha az ember azt kell megfélemlíteni a hiánypótlásra, amikor a heves üdvözletét bosszantotta a felnőtt, különösen az apa, aki morog rá, gyorsan leigázni azt. De azt mondanám, a kedvenc pillanatok voltak, amikor az apa, és egy vagy két saját készletek is odabújik össze, miközben egy csendes pillanatra, és keresi tökéletesen nyugalomban és tartalmát. "
Basic Metadata
"Csak sok órát egy állat, betartva minden mozdulatát, és interakció, akkor az egyik kezded megérteni, még csak egy töredéke annak, amit az élet olyan, mint. Szeretnék mesélni az állatokról az én fotózás, történetek, amelyek bemutatják, hogyan mennyi van közös a többi állat között élünk. Azt akarom, hogy a "vadvilág életrajzírója," mint egy fiatal barátja lányom hívott egy nap. Azt akartam mondani, "vadfotósok", de a másik azt mondta, hogy beleszerettem a címkét. Igen, azt gondoltam, ez az, ez az, amit én akarok lenni. "
Basic Metadata
“There is no ‘us’ and ‘them’. There is only ‘we,’ and everything we do is interconnected. Writer Henry Beston said it more eloquently than I ever could in his famous quote:
We need another and a wiser and perhaps a more mystical concept of animals. Remote from universal nature and living by complicated artifice, man in civilization surveys the creature through the glass of his knowledge and sees thereby a feather magnified and the whole image in distortion. We patronize them for their incompleteness, for their tragic fate for having taken form so far below ourselves. And therein do we err. For the animal shall not be measured by man. In a world older and more complete than ours, they move finished and complete, gifted with the extension of the senses we have lost or never attained, living by voices we shall never hear. They are not brethren, they are not underlings: they are other nations, caught with ourselves in the net of life and time, fellow prisoners of the splendour and travail of the earth.
I think it’s very important to educate people about suburban and urban wildlife. These animals are struggling so hard to survive in increasingly challenging settings. We have encroached on their habitat, not vice versa, and we should strive to accommodate them as best we can.”
Basic Metadata
“Give a fox den wide berth during the kits’ first 5 weeks or so of life. During this time they don’t emerge, and are being nursed constantly by their mother. The father fox will come and go, bringing food to the mother. Foxes are known to move their dens from time to time, and your close presence may distress them unnecessarily and cause them to move while the kits are still very vulnerable. Once the kits are out and about, if it’s an urban or suburban setting to begin with and the foxes are used to human presence, set up a pop-up blind for observation and/or photography purposes. You can find pretty reasonably priced ones in hunting catalogs. Another option is to set up a trailcam on a nearby tree. Or to ensure no disturbance, simply watch through binoculars or a scope from your window if you’re lucky enough to have a line of sight to the den from your house!”
Basic Metadata
“Don’t ever feed wild foxes to try to get them to come closer. A fed fox is a dead fox. They will come to trust people and even seek them out, for handouts, and there are plenty of people who will use the opportunity to shoot them, seeing them as a pest or danger. If there is a fox family on your property, ask the surrounding community to drive more carefully at least until the kits disperse. Document the story of your own fox family and find ways to share that story within your community, to educate people about the joys of watching a fox family, and how to celebrate wildness in the midst of our urban settings.”

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése