Blogarchívum

2012. április 13., péntek

Kényszervallatás és hivatali visszaélés - Budaházy feljelentette az ügyészséget




7 megjegyzés :

  1. Nálam akkor vesztette el Budaházy a hitelét, amikor a mélyen nemzeti érzelmü Stadler Marit egy kiesö helységben törbe csalva, rejtett kamerával lencsevégre vetetett, a provokatív kérdésére érkezett választ pedig nyilvánosságra hozta.
    Mert nemzeti - nemzetinek szemét ki NEM vájja...!
    Íme, a törbecsalás:
    http://www.youtube.com/watch?v=IQBpvxAbVqE

    Íme, Bolgár György vájkálása:
    http://www.youtube.com/watch?v=UylnIwFy5SU&feature=endscreen&NR=1
    Hosszú évek óta a legközelebbröl ismerem Stadler Marit, honfi hüségéhez kétségek nem férnek.

    VálaszTörlés
  2. Kemény csörte az biztos.
    Mivel, ma sem tudom megbocsájtani magamnak, hogy közterületen megskalpoltak, és nem tettem semmit, mert tilos az illegális felvétel, a vicc az egészben az, hogy pont Orbán Viktor beszéde miatt(csak megközelitőleg idézem: "ne gondolja senki, hogy az adózás alól kibújás, valamijen nemes cselekedet, de a közintézmények, az iskolák, az óvodák, működtetéséhez az állampolgárok befizetései kellenek, hogy működtetni tudjuk őket".
    A rendőrségi helyszínelés vagy 45"-ig tartott, az elkövető hátsó udvarában.
    Vérben úszva, saját erőmből kértem, hogy hívják a rendőrséget, a mentőket, és azután még mi történt nem is mondom, mert .....
    Mellékesen:http://www.kempokarate.extra.hu/galeria_elemei/ptk80.pdf
    Csak ki szeretném hangsúlyozni, hogy nem minden esetben bűncselekmény, ha valaki a saját, vagy esetleg közérdekü bűnügy kapcsán média dokumentumokat készít.(utalnék itt a kettes pont utáni jogszabályra).
    Nem ismerem a fentiekben ismertetett egyik személyt sem, de tudom, hogy egyszerű lefizetéssel, feltételezem, és néhány hamís tanuval, símán meglehet úszni bármely bűncselekményt!
    A hang, és a videófelvétel semmi, bár nekem mindegy ki kinek a pereputtya.

    VálaszTörlés
  3. Jézusom, Katica! :-O Erről nem tudtam. A legrosszabb álmomban sem gondoltam volna!

    VálaszTörlés
  4. Hajmeresztő dolgokról számolsz be! :-O

    VálaszTörlés

  5. Drága Ólevendulám, a történetnek úgy esett vége, hogy a mélyen vallásos Stadler Marika megkövette - nem Budaházyt, hanem Gyurcsányt.
    Azért kell ehhez lelkület...olyan megrázó, nyílt levelet írt annak a politikai pernahajdernek, amilyenre csak kevesen képesek: valódi bünbocsánatot tartott, amiért egy pillanatra a halálát kívánta.

    Kivonat a levélböl és a kommentárja a történtekhez, ha szabad még e témával röviden fárasszalak:

    Stadler Mária hétfőn közleményt juttatott el az MTI-hez, közölve: “megkövetem és szívből bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől az elhangzott indulatos szavaimért. Ez a feltétele, hogy én Istentől bocsánatot nyerjek, és lelki békém helyreálljon”. A videofelvétellel összefüggésben azt írta, “három évvel ezelőtt Budaházy György egy tanítványom által megrendezett, váratlan, hatszemközti találkozás alkalmával megfenyegetett, ha továbbra is terjesztem, hogy provokátor, MSZP-ügynök, jogi következményei lehetnek. Tisztázni akartam Budaházy szerepét a politikai palettán. Megkérdeztem, hogy mitől tartja magát jobboldali radikálisnak, ha radikális, akkor miért nem Gyurcsányt lövi le és miért a Fideszt támadja. Ő persze jól válaszolt, hiszen tudta, hogy kalózfelvétel készül. Naivan az ő provokációjának áldozata lettem. Indulatom, haragom egy vita és fenyegetettség hevében egyedül Budaházynak szólt”. “Természetesen soha nem kívántam Gyurcsány Ferenc halálát” – tette hozzá Stadler Mária.

    VálaszTörlés
  6. Budaházyval kapcsolatban - számomra - két jelentős végpont van. Az egyik 2002-ből a "Hídfoglalás". Akkor a nyilvánvaló választási sumák miatt követelte a szavazatok újraszámlálását, és minthogy a Fidesz még ügyvezető kormányként működött, éppen keresztül lehetett volna vinni, de valahogy nem volt meg rá a szándék. Ekkor határozták el Gyuriék, néhányad magával, hogy az autóikkal eltorlaszolják reggel a forgalmas Erzsébet-hidat.
    Az ügy pikantériája, hogy miközben talán, ha összesen nyolcan tudtak a tervről, a híd két belső sávját már odaérkezésük előtt lezárták egy kisebb baleset miatt.
    A Hír tv-hez "eljuttatott " , "amatőr" videófelvételen látható volt, amint hajnalban, a tök üres Erzsébet-hídon két motoros rendőr "véletlenül" összeütközik, és ezért a két belső sávot már akkor lezárták - "helyszínelés" céljából.
    A videó meg a "vakvéletlen" műve, mert egy "túrista" éppen akkor sétált a Gellért-szobor környékén, és éppen napkeltekor akarta videózni az üres Erzsébet-hidat. ... Ez annnnyira kézenfekvő. :-S
    Szóval ha közvetve is, de lényegében a Fidesz érdekeit is képviselte Budaházy ezzel az akcióval. Kár, hogy az illetékesek -úgy tűnik - még nála is korábban tudtak a tervről. :-S
    Annak a 2002-es választásnak egyetlen kézzelfogható "hozadéka" az volt, hogy sikerült a MIÉP-et "kiszámolni" a Parlamentből...

    A másik végpont pediglen a magyarázhatatlanul hosszú előzetes letartóztatása volt, ami semmivel nem menthető - legyen bárki is az, akit ilyen jogtalanság ér.

    Ami a két esemény között zajlott vele, és körülötte - az enyhén szólva zavaros, és vélhetően saját személyiségének köszönhetően. Annyi mindenki fordult meg körülötte, és ő is annyi mindenféle helyen forgolódott, hogy csak a fene tudja, mi zajlott...

    VálaszTörlés
  7. Ólevendulám, Anyuschka oldalán azóta megjelent egy mélységesen csalódott, jobbikos képviselö friss, Vonának címzett, nyílt levele:
    http://anyusch.multiply.com/journal/item/6649?mark_read=anyusch:journal:6649&replies_read=2
    Csak azt kéne tudni, ki, mi mozgatja e politikai ágálókat: hamisítatlan hazaszeretet, avagy titkosszolgálatok. E kérdés nem Vonára, Budaházyra, hanem a világ valamennyi politikai közszereplöjére érvényes, s mert a kisember csak találgathat, tisztán látni az életben nem fogunk.
    Számunkra egy marad: elindulni a logika mentén.

    VálaszTörlés