Blogarchívum

2012. április 21., szombat

Hírek - röviden

Nyitrai: Nem lesz internetadó

LM
Forrás: MTI
2012. április 21., szombat 16:50
„Biztos vagyok benne: internetadó nem lesz” – közölte Facebook-oldalán szombaton Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára.
A 2011 szeptemberétől már a Miniszterelnökség miniszterelnöki biztosaként dolgozó Nyitrai Zsolt cáfolatának előzménye, hogy az Origo hírportál minisztériumi forrásokra hivatkozva pénteken arról írt: a Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg, a tárca szerint az ebből származó bevétel elérheti a 40-50 milliárd forintot.
Bővebben:  http://mno.hu/belfold/nem-lesz-internetado-1070160

  • Rablót fogott az LMP-s politikus

    6 órája

    Belföld: Elfogott egy utcai rablót Gajárszki Áron, az LMP újbudai önkormányzati képviselője szombaton Kelenföldön – tájékoztatta a párt sajtóosztálya az MTI-t.

  • Százmilliókat bukhatnak a szocialista aláírása miatt

    20 órája

    Belföld: Újbuda volt MSZP-s polgármestere, Molnár Gyula írta alá azokat a szerződéseket az Újbuda Gyöngye nyugdíjas-apartmanház építéséről, amelynek alapján most legalább 200 millió forintos kár érheti a XI. kerületi önkormányzatot – tudta meg a Magyar Nemzet.

  • Az önkormányzatnak nem volt más választása a ZP-vel

    2 napja

    Belföld: A XII. kerületi önkormányzatnak nem volt más választása, mint a Zöld Pardon (ZP) engedélykérelmének elutasítása és a szabálytalan építkezés leállítása – közölte Váczi János (Fidesz–KDNP) (???)(Tudtommal LMP-s) (http://vaczijanos.blog.hu/tags/lmp) alpolgármester a blogján az önkormányzat hivatalos állásfoglalását.




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése