Blogarchívum

2011. október 12., szerda

Miért kell az októberi forradalom 55. évfordulóját Orbánnak Brüsszelben töltenie?

Miért kell az októberi forradalom 55. évfordulóját Orbánnak Brüsszelben töltenie?

Brüsszelben nem tudják, mit jelent nekünk okt. 23.
 
 1

Brüsszelt nem érdekli.
 
 1

Nem állhatják, ha Magyarország zavartalanul ünnepelhet.
 
 2

Le akarnák váltani Orbánt a távollétében.
 
 0

Az összecsapástól akarják megkímélni.
 
 2

A címben benne van a kérdés, nem kell magyarázni.

45 megjegyzés :

  1. Szerintem már a kérdés feltevése is olyan magyaros. Túl sokat képzel bele Magyarország EU-s szerepébe, súlyába. Még amibe korábban esetleg "beleköthettünk" volna, mint pl. Románia csatlakozása, vagy most Szerbiáé, a Benes dekrétumok visszavonása, Lisszaboni szerződés ratifikálása, "békemissziókban" való részvétel, stb. azokat is a mindenkori országgyülés, ellenzékiestől együtt csont nélkül jóváhagyta.

    VálaszTörlés
  2. A süllyedő hajóról mindig a patkányok menekülnek először.
    Mint Pilátus : a hatalom az kell az öntudattól felrobbanó egojuknak,
    de a felelősség az mindig hárításra kerül.
    Mosom kezeimet !

    VálaszTörlés
  3. Erre nincs szükségünk. Ha csak ennyit tudsz a témához hozzáfűzni, akkor felesleges volt idejönnöd.

    VálaszTörlés
  4. Egy őshonos hazafi vezető (Turul nemzetségbeli Indián) nemrég az ENSZ 66.üléséről hazautazott, mert egy nemzeti évfordulón nem lehet távol az ország miniszterelnöke. Majd a megemlékezés után azonnal visszautazott az ENSZ ülésre, hogy képviselje Hazája ügyét és a többi témában is igazságosan hozzanak döntést.
    Ez egy JÓ GAZDA, akire büszke lehet nemzetsége.
    Nekünk meg szégyenkeznünk kell, hogy a Parlament környékén sincs egy ember se, nemhogy a páholyokban ülő csőcselék között lenne ilyen.

    VálaszTörlés
  5. Talán megvárhatnák a végét egyesek...ha másra nem telik.

    VálaszTörlés
  6. Na, de "bedike", az EU bizottság rom pulival tette át a dátumot 17-ről 23-ra. Nem Orbán akart pont akkor kimenni. Ez a "ha van rajta sapka - ha nincs" esete.
    Viszont az EU-tól roppant nagy bunkóság szerintem.

    VálaszTörlés
  7. Szorít az idő és ez az időpont a nagyoknak megfelelő, a kicsik meg alkalmazkodjanak hozzá. Úgy, ahogy azt más kérdésekben is elvárják tőlük. Lám az EU-s felszólítás hatására a szlovák parlament is csont nélkül megszavazta az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) kapacitásbővítését.

    VálaszTörlés
  8. Kár volt ennyit hepciáskodni a fidesznek és multis rajongóinak.
    Ahogy az várható volt, minden bizonnyal Brüsszelből rászóltak Orbánra, hogy az EU-s tanácskozáson részt kell vennie és szavaznia kell.
    Ettől persze még megtartható lenne az október 23-i nagygyűlés, de teljesen nyilvánvaló, hogy a fideszben minden Orbánra van kihegyezve, ezért inkább elmarad.

    VálaszTörlés
  9. Csalódtam volna, nem kicsit, ámde nagyot, ha valami más jön ki a szádon, halaszb.
    Egy Orbán Viktornak egy Brüsszel nem kell, hogy szóljon, ez az esemény nem tür hiányzást.
    Az Ö beszéde nélkül mit sem érne a FIDESZ-megemlékezés, a döntést fájó szívvel veszem tudomásul. A központi, Kossuth-tériröl ezúttal sem lesz a tábora kordonokkal kirekesztve.

    VálaszTörlés
  10. Akkor meg pláne nem értem, miért volt/van ez a nagy hepciáskodás.

    VálaszTörlés
  11. Katica, ennél nagyobb bunkóságot Brüsszel már csak igen nagy erőfeszítéssel követhetett volna el. Olyan helyzetbe hozták Orbán Viktor, hogy mindenképpen "az ő anyját". :-((

    VálaszTörlés
  12. Tükör által homályosan látsz te, halaszb.

    Mert ki hepciáskodott itt ?

    ""Szerintem már a kérdés feltevése is olyan magyaros. Túl sokat képzel bele Magyarország EU-s szerepébe, súlyába. Még amibe korábban esetleg "beleköthettünk" volna, mint pl. Románia csatlakozása, vagy most Szerbiáé, a Benes dekrétumok visszavonása, Lisszaboni szerződés ratifikálása, "békemissziókban" való részvétel, stb. azokat is a mindenkori országgyülés, ellenzékiestől együtt csont nélkül jóváhagyta".
    "Köpködj csak, kis senki. Majd észreveszed, ha már teljesen átnedvesedtél, hogy mindegyik csak rádfröccsent. "
    "El kell olvasni a vonatkozó törvényt, mely szerint az adott helyre és időpontra korábban bejelentett rendezvény elsőbbséget élvez a későbbivel szemben. Ezért, akármilyen kellemetlen is, a FIDESZ-nek másik helyszínt vagy időpontot, pl. 2 órával előbb vagy később, kellene találni."

    Már szükségtelen. Lenyugtat ?

    "Hát nem én kevertem össze a törvényt a politikai szimpátiával. Ez a FIDESZ-re és rajongóira jellemző".

    "Szard össze magad, el sem olvasom a hülyeségeidet.
    Ha te olyan lennél, mint amikről az idézeteid szólnak, akkor elszégyellnéd magad és abbahagynád azt az ádáz gyűlölködést, amit csinálsz.
    Te azonban álszent vagy, úgy teszel mintha demokrata, vallásos lennél, ám amikor alkalmad volna ezt bizonyítani, akkor feltartóztathatalnul kibuggyan valódi éned, aljas módon szemétkedsz, szidalmazol, belerúgsz másokba, legszívesebben azonban akár az életüket is képes lennél elvenni. Na az ilyen emberek? rosszabbak, mint az ateisták."

    "Mi van Pubi? Nem tetszik a beosztásod? Büszke lehetnél arra, hogy a "papagáj" köcsögje lehetsz. Hálád jeléül csókolgasd a kezeit".-

    "Látom kezded élvezni a ratyiságodat. "

    "Sajog a hátsófeled Pubi? Ennél jobb beosztásra a papagáj szóvivődnél nem számíthatsz, a státusz helyeket a sógor-komáknak tartja fenn. Borogasd. "

    "Kár volt ennyit hepciáskodni a fidesznek és multis rajongóinak.
    Ahogy az várható volt, minden bizonnyal Brüsszelből rászóltak Orbánra, hogy az EU-s tanácskozáson részt kell vennie és szavaznia kell.
    Ettől persze még megtartható lenne az október 23-i nagygyűlés, de teljesen nyilvánvaló, hogy a fideszben minden Orbánra van kihegyezve, ezért inkább elmarad."

    VálaszTörlés
  13. Majd ha az általatok beírtakat is ideteszed, akkor lesz hiteles a tükör. Így azonban csak a más szemében a szálkát, saját szemetekben a gerendát sem látjátok meg esete van.

    VálaszTörlés
  14. Kommentár nélkül:

    Sajnálatosnak és szégyenteljesnek nevezi keddi közleményében a Jobbik, hogy a miniszterelnök távollétében elmaradnak azok az ünnepi rendezvények, amelyeken beszédet mondott volna. A párt szerint ezzel a Fidesz arról ad tanúbizonyságot, hogy számukra „a Magyar Államot kizárólag Orbán Viktor jeleníti meg.”

    A döntés a radikálisok szerint több kérdést is felvet: „Miért hagyta cserben a Fidesz saját választóit, szimpatizánsait, miért nem mer még az '56-os szabadságharc évfordulóján sem közterületen ünnepelni. A társadalmi véleménynyilvánítástól félnek, vagy egyéb okból nem mernek kiállítani még egy miniszterelnök-helyettest, vagy más magasrangú kormánypárti politikust a megemlékező ország elé? Esetleg annak is örülnünk kellene, hogy nem október 24-én ünnepeljük október 23-át, amikor a kormányfő már itthon van?”

    A Jobbik leszögezi: ők egészen másképp gondolkodnak Magyarországról, szerintük „nem áll meg az élet a Kárpát-medencében a miniszterelnök nélkül.”

    A „nemzeti ellenzék” ezért arra kér mindenkit – köztük azokat is, akik esetleg az Astoriához mentek volna megemlékezni –, hogy vasárnap délután jöjjön a budapesti József Nádor térre a Kossuth Lajos utcához, a Bankszövetség épületéhez a Jobbik rendezvényére.

    barikad.hu

    VálaszTörlés
  15. "A „nemzeti ellenzék” ezért arra kér mindenkit – köztük azokat is, akik esetleg az Astoriához mentek volna megemlékezni –, hogy vasárnap délután jöjjön a budapesti József Nádor térre a Kossuth Lajos utcához, a Bankszövetség épületéhez a Jobbik rendezvényére."


    Hahahahahaha:))
    Jó lenne mi ha odamennénk a "rohadt fideszesek":((
    Aki ekkora szenny áradat,mocskolódás,cigány Orbánozás,zsidó Orbánozás,hazaárulózás stb stb stb stb után elmegy a Jobbik által szervezett rendezvényre és együtt ünnepel a mocskolókkal az egy igazi jellemtelen szarházi!:(
    Volt idő amikor a Jobbik megemlékezése után mentem a Fideszre.Most akkor se mennék ha fejbe lőnének!!
    A hősökről megtudok én emlékezni más módon is,van bőven lehetőség erre!!Széles a repertoár csak elhatározás kell hozzá és tett!!

    VálaszTörlés
  16. Ne búsulj Csaby. Aki "munkaidőben" ennyiket és ilyeneket tud, az kényelmes karosszékben várja a munkaidő leteltét. Valahogy nem érzem ki a hasznos munka ízét! :)

    VálaszTörlés
  17. Reménykedem a jó ízlésben és a józan gondolkodásban!
    De mint "mesterünktől"Halászb-tól tudjuk ilyenek nem léteznek ezen az oldalon......Én teljesen másképpen látom!De hát én meg "elvakult szemellenzős" vagyok:))

    VálaszTörlés
  18. Azt éppen nem, de némelyik államférfi nehezen pótolható. Ha viszont két egyforma kvalitású volna egyszerre, az sem jobb a történelmi tapasztalat szerint, mert az egyikkel okvetlenül végez a "vadkan".

    VálaszTörlés
  19. "B" változat:
    "Bezzeg a miniszterelnök itt ünnepeltette magát, miközben Brüsszelben létfontosságú kérdésekről döntöttek."

    - Még mindig az a kérdés számomra, hogy ha egyszer ilyen baromi fontos és halaszthatatlan, akkor mi a kénköves istennyiláért halasztották el egy héttel, éppen október 23-ra???

    VálaszTörlés
  20. Én is csak reménykedek. Pl. abban, hogy valamely fideszesnek mikor tünik fel az, hogy mióta tartozik egy párt, esetünkben a fidesz nagygyűlése az állami megemlékezés sorozatba?
    Ám, ha már saját maguk odasorolták, akkor szerintem valóban jogos a felvetés, miért marad el egy állami rendezvény, ha a miniszterelnöknek éppen máshol van dolga?

    VálaszTörlés
  21. "... Még mindig az a kérdés számomra, hogy ha egyszer ilyen baromi fontos és halaszthatatlan, akkor mi a kénköves istennyiláért halasztották el egy héttel, éppen október 23-ra???"

    Nem feltétlenül muszály összeesküvéselméletben gondolkodni. Ám ha szerinted ez áll fenn, akkor gondolom mielőbb "hadat kell üzenni" az EU-nak is, úgy ahogy azt a kormány sok másban már meghirdette.

    VálaszTörlés
  22. Csaby, én feltételezem is Rólad :"Most akkor se mennék ha fejbe lőnének!!"

    Mi is voltunk JOBBIK-kampányrendezvényen, a reményben, hogy két nemzeti párt - eggyé lesz....be is tett volna !

    VálaszTörlés
  23. "... Mi is voltunk JOBBIK-kampányrendezvényen, a reményben, hogy két nemzeti párt - eggyé lesz...."

    A Jobbik sohasem akart más pártot magába olvasztani, vagy más párttal egyesülni. Ez kommunista meg fidesz szokás. A Jobbik nem azért jött létre, hogy ezt tegye. Ha ez lett volna a célja, akkor már megalakulásakor megtette volna.
    Legfeljebb együttműködésről lehetett volna szó, de ezt a fidesz hegemonisztikus jobblib politikája kizárta.

    VálaszTörlés
  24. A másságot megérteni, elfogadni, együttélni vele erény. Nem "olvasztani", nem "egyesülni" mit jelenthet? Nem túlélni? Kipusztítani a másikat?? Mert... ez tényleg nem kommunista sem fideszes, de igen Übermensch magatartás. Egy dologra gondolni kell. "Nem vagyok se jobb, se több nálad. Csak más vagyok." És még valami. Minden ember különálló, egyedi egyéniség. Két egyforma DNS nincs. És...vagyunk egy pár millárdan.:)

    VálaszTörlés

  25. Fizikából tudjuk, az egyirányba ható erök összegezödnek.

    Valamelyik nem nemzeti.
    Ezt ismerte Orbán Viktor elsöként föl, amikor az elsö Magyar Gárda felavatásának másnapján elhatárolódott a JOBBIK-tól.

    VálaszTörlés
  26. Egész érdekes módon az akkori ballib kormány és ellenzéke mintegy nagykoalícióban bizonyos kérdésekben ragyogóan együtt tudott működni egymással, ilyen volt pl. a Lisszaboni szerződés olvasatlan jóváhagyása és a Gárdával kapcsolatos fellépés. Akkor (és most) sem számított (számít) a nemzet és a polgárok érdeke.

    Meg is van az eredménye a mostani népellenes kormányzásnak.

    " Ipsos: soha nem volt ennyi passzív és bizonytalan választópolgár

    2011. október 20., csütörtök 13:31 InfoRádió / MTI

    A rendszerváltozás óta egyszer sem mért az Ipsos olyan sok passzív és bizonytalan választópolgárt, mint most. A közvélemény-kutató cég legfrissebb felmérésének adatai szerint a választópolgárok 55 százaléka nem talál magának támogatandó politikai szervezetet.

    Az 1500 ember megkérdezésével, az ország felnőtt lakossága körében elvégzett közvélemény-kutatás - amelynek adatfelvételi ideje 2011. október 10-17. közé esett - szerint októberben az összes szavazó körében a Fidesz 20, az MSZP 11, a Jobbik kilenc, az LMP három százalékon állt, más pártokra két százalék voksolt volna egy "most vasárnapi" választáson.

    Ez az előző hónaphoz képest a Fidesz, az MSZP és az LMP esetében két-két százalékpontos csökkenést, a Jobbiknál két százalékpontos erősödést jelent.

    A részvételüket biztosra ígérő, pártot választók körében a Fidesz a felmérés idején magabiztosan - 47 százalékkal - vezetett, az MSZP 24 százalékkal követte, a Jobbik 22, az LMP pedig öt százalékon állt.

    Már a nyáron is érezhető volt a Jobbik térnyerése, ősszel pedig egyértelművé vált, hogy a párt mögé mind többen sorakoznak fel, a politikai erők közti versengésben kezdi megközelíteni az MSZP-t - állapította meg az Ipsos. A cég közölte: a szocialisták ebben a hónapban megtorpantak, szimpatizánsokat veszítettek.

    A Fidesz táborának az elmúlt fél évben bekövetkezett csökkenése nemcsak a nemzeti radikális párt táborának gyarapodásával járt együtt, hanem a pártoktól távolságot tartó polgárok csoportjának intenzív bővülésével is - állapította meg az Ipsos.

    A Fidesz továbbra is vezet, a népesség 20 százaléka - 1,6 millió fő - tekinthető a kormánypárt hívének. Az LMP nem tudta megtartani a múlt havi kimagasló eredményét, ezúttal a választókorúak három százalékának támogatását élvezi.

    Az Ipsos szerint a Jobbik elég széles körűen beágyazódott a magyar társadalomba, de támogatottsága korántsem egyenletes: az 50 évesnél fiatalabbak között 13 százalékon, az ötveneseknél négy százalékon, az idősebbeknél pedig két százalékon áll.

    Átlag fölötti - 11-12 százalékos - arányban szavaznának rájuk a szakmunkás- és középfokú végzettségűek, "hozzák az átlagot" a diplomások körében (kilenc százalék), az alacsony iskolázottságúak körében viszonylag kevesen, három százaléknyian támogatják a pártot. Az északi, keleti országrészben 12-13 százalékos, a középső és déli megyékben 8-9 százalék körüli, a nyugati megyékben 5-6 százalékos a Jobbik támogatottsága.

    Ennek alapján a párt tipikus szavazója 50 évesnél fiatalabb, legalább középfokú végzettséggel rendelkezik, az ország északi, keleti régiójában él - közölte az Ipsos.

    Jelenleg a magyar választók többsége távol tartja magát a politikától, és látványos a részvételi hajlandóság korábbinál alacsonyabb szintje is. A közvélemény-kutató cég szerint a politikai apátia széles körben elterjedt, még a legkevésbé közömbösnek számító fővárosiaknak is több mint négytizede híján van a pártok iránti érdeklődésnek.

    Ugyancsak a rezignált közhangulat fontos mutatója, hogy a rendszerint nagyon aktív diplomások fele nem preferál egyetlen politikai erőt sem. Az időskorúaknál, az alacsony társadalmi státuszúaknál, valamint a falvakban élőknél kétharmados ez az arány. "

    A FIDESZ (MSZP és LMP) támogatottsága csökken, miközben a bizonytalanok és a Jobbik támogatottsága folyamatosan nő. Összességében az ellenzéki pártok támogatottsága már meghaladja a kormányzó pártokét.

    VálaszTörlés
  27. Nekem aztán úgy hiányzott az EU, mint üvegesnek a hanyattesés. :-(

    VálaszTörlés
  28. Ilyet már láttunk, ebből nőtt ki az MSZP-SZDSZ kormányzás. Nem érzek nosztalgiát irántuk.

    VálaszTörlés
  29. Amennyiben a fidesz tovább folytatja a nép ellenében történő kormányzását és az MSZP megszabadul Gyurcsány nevű ballasztjától, akkor a következő választáson a mostani ellenzéki pártok megverhetik a fideszt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a mostani ellenzéki pártok koalícióra is lépnek, mivel reálisan az csak az MSZP és az LMP között képzelhető el. Miután a mostani öt párt között másfajta koalíció lehetősége is kizárt, így az is előfordulhat, hogy a stabil kormányzáshoz szükséges 51 %-os többség nem jön létre.

    VálaszTörlés
  30. Az utolsó választási eredmény rendkívüli volt,mert 49-51%-os eredményt "szokás" "megállapítani". :-S

    VálaszTörlés
  31. Micsoda elszólás, figyeljetek csak: halaszb"Miután a mostani öt párt között másfajta koalíció lehetősége is kizárt, így az is előfordulhat, hogy a stabil kormányzáshoz szükséges 51 %-os többség nem jön létre."
    Mikor ?
    Akkor, amikor a következö v-álasztáson a JOBBIK-nak nem jönne össze ....szóval: ha a FIDESZKDNP-koalíció abszolút többségben kormányoz, az Franco-i diktatúra, ezt harsogják Kelettöl Nyugatig, de a radikális jobboldal jónéven venne egy ugyanilyen, akár elörehozott választások kikényszerítésével elért gyözelmet, amely a teljes béke és barátság (olaj)vezetékén hömpölyögne minden kicsi faluig...

    S mit láttak meg éppen szemeim ? Ezt a "képet" egy tóta.w is alkalmazza, olyan "ellenzékiesen-liberálisan":
    ""A hajléktalanok a VIII. kerületből a többibe menekülnek, vagyis a következő lépésben egész Budapestről kell őket kiszorítani, aztán Pest megyéből, végül már Záhonynál vagyunk, és még mindig ugyanannyi hajléktalan van. Onnantól sajnos megáll a tudomány, nem tudjuk őket kipumpálni a Barátság vezetéken, sem becsomagolni egy húszezer fős mózeskosárba, hogy leúsztassuk a Dunán. Kiirtani mindet viszont snassz volna."
    (Tóta W. Árpád, www.hvg.hu, október 14.)

    VálaszTörlés
  32. Ez még a szokásosnál is nagyobb zagyvaság. Mondandójába még a szerzője is belezavarodott.

    VálaszTörlés
  33. Így ítéled, béci ? Mi nem világos?
    Egy szavadba kerül, segítek.

    VálaszTörlés
  34. Az a világos, hogy zavaros. Ha ilyeneket írsz, akkor minden bizonnyal nem is tudod elmagyarázni.

    VálaszTörlés

  35. Minden bizonnyal.
    Hja, igy múlik el a világnak dicsösége, hogy te tudatlanságban halsz meg...

    VálaszTörlés
  36. Szerencsére sokat nem veszthetek, mert a te "tudásod " nagyon gyenge lábakon áll, ha egyáltalán áll.

    VálaszTörlés
  37. """A hajléktalanok a VIII. kerületből a többibe menekülnek, vagyis a következő lépésben egész Budapestről kell őket kiszorítani, aztán Pest megyéből, végül már Záhonynál vagyunk,(...)nem tudjuk őket kipumpálni a Barátság vezetéken, sem becsomagolni egy húszezer fős mózeskosárba..."
    - Ez aztán zavaros! Hogy bírta egy mondatba beletömni ezt mind ez a Tóta W? Három cikket írhatott volna belőle. Megáll az eszem! Mózeskosár, hajléktalan gázvezeték...

    VálaszTörlés
  38. Már megint kivételeznek a cigányokkal.

    VálaszTörlés
  39. Megjegyzem, tényleg átszédülnek a VIII-ból, és most itt kezdik verni és fosztogatni a gyengébbeket. Persze, elnézőek vagyunk és türelmesek, mert tudjuk, hogy ez egyféle kultúrális hagyomány az ő esetükben. :-S

    VálaszTörlés
  40. Amikor Zuglóban nemrégen eldózerolták a csövesek Francia úti bódéit, akkor meg az Örs vezér terét lepték el.

    VálaszTörlés
  41. Annyi biztos, hogy légneművé nem tudnak szublimálódni, és ne is tegyék. (Jézusom... azt a szagorgiát...!)

    VálaszTörlés
  42. Ezek szerint mégsem - csak - rendészeti kérdés a hajléktalanügy. A bajok gyökereit kell orvosolni. Esetünkben munkát, tisztességes megélhetéshez szükséges jövedelmet, nyugdíjat, a bajbakerülteknek megfelelő szociális ellátást és segítséget kellene biztosítani. Ilyen egyszerű lenne ez. Ehhez azonban a hatalomban lévőknek kellő empátiával kellene rendelkezni.

    VálaszTörlés
  43. Nagy mértékben egyetértek, csak nem lehet egyetlen sablonba begyűrni mindegyiket. Vannak hajlék nélküliek, akik dolgoznak, ahogy tudnak, és vannak akik már-már elhivatottságot éreznek a szemet bántó utcai lét iránt. Az egyik nem jut egyről a kettőre, ha megfeszül sem, a másik meg nem bánja a ruházatában lakó "társbérlőket" sem, mert egyszerűbb a kéregetésből megélni. De még a kéregetők között is kétféle van, az egyik szelíden bambul bele a körötte járó lábak világába, míg a másik egyre erőszakosabban kéreget, hiszen egyre többen a börtönből kerülnek ki az utcára.

    Kezdetben a munkásszállók és a gyárak megszűnése miatt váltak földönfutóvá, illetve -alvóvá, aztán a lakásmaffia áldozatai költöztek ki, utána a lakbérhátralékosok, most meg már a "hitelesek". És itt nincs semmi fogódzó. A "kezdő" hajléktalanok áldozataivá válnak a rutinosoknak, és nincs semmi fogódzója annak, aki tegnap, vagy egy hete még lakott, mosdott, világított, dolgozott valahol. Ha peches ember, akár mindjárt az első nap megbírságolják, mert az utcán "mer" aludni. :-((
    Ez a probléma-lavina már a gengszerváltással kezdett a társadalom nyakába gördülni, és már nem fér a szőnyeg alá.
    Akkor még szóba került, hogy át kéne adni nekik az elhagyott laktanyákat, de ez azért nem történt meg, mert úgymond nem emberhez méltó lakhatás esik bennük. :-S Bezzeg mennyivel emberségesebb a köztéri padokra elválasztó vasakat hegeszteni, hogy ne lehessen RÁ, csak ALÁ feküdni. :-S

    A hajléktalan-kabátot is újra kell gombolni.
    Az Antall-Boross kormány idejében kezdődött, azóta pedig mindvégig a szoc-liberálisok irányítása alatt volt az ügy, és az ő kezükben volt a hozzá rendelt pénztárca. Szép "pillangós" meséket és lózungokat lehetett a jóságukról hallani, de bizony a valóság egyrészt csúnya, másrészt büdös.

    VálaszTörlés