Blogarchívum

2011. szeptember 24., szombat

Örökség zenekar riport ismétlése most! - Lánchíd Rádió 23:05

KORMORÁN UTÁN

A Lánchíd Rádió “Szigorúan Nyilvános” című riportműsorában az imént fejeződött be, közel egy órás beszélgetés az Örökség három énekesével. Lehetetlen visszaadni mindazt, mi ott elhangzott, annyit érzek most, hogy rendkívül pozitív kisugárzása volt az egész beszélgetésnek. A múlt érintésével kezdődött és nagy öröm volt hallani, hogy a múlt mára már igazán múlttá vált! Szó volt a jelenről és a legfontosabbról: a jövőről. Bár ez így nem hangzott el szó szerint, de a december 3-i budapesti koncert alighanem mérföldkő lesz, hiszen új dalok is felcsendülnek majd. Nagy kérdés volt a szövegírás, úgy tűnik Géczi Erikára hárul ez a feladat, – számomra új információként – az is elhangzott, hogy Erika korábban már írt dalszövegeket.

Nagyon jó volt hallani a beszélgetést, mert reményt keltő jövőkép bontakozott ki előttünk.

Böngészve a Lánchíd Rádió honlapját, nem találtam műsortárat, így nem tudok hivatkozást adni Nektek, hogy meghallgassátok. A műsort szombaton 23:00-kor ismétlik, csak reménykedem abban, hogy a most elhangzott riport lesz akkor műsoron.

  6 Responses to ““Szigorúan Nyilvános” – riport az Örökség tagjaival a Lánchíd Rádióban”

Most már szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy szeptember 24-én szombaton 23:05-től megismétli a Lánchíd Rádió az Örökség tagjaival készült riportot.

A rádióállomás vételkörzetén kívül élők pedig a világhálón hallgathatják, innen.

http://www.radiostat.hu/index.php?p=r&i=483

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése