Blogarchívum

2011. szeptember 26., hétfő

Budaházy - Chrudinák - Közel-kelet - Rába Botond "ősteherautó" -Jobbik hírek -

Video: Politikai fogságban - Exkluzív börtöninterjú Budaházy Györggyel.
Arab felkelések - Chrudinák Alajos szerint a forradalmakkal végetér az izraeli és amerikai dominancia a Közel-keleten.
Rába Botond -- Különleges magyar világháborús terepjáró a Közlekedési Múzeumban.




14 megjegyzés :

  1. "Miért nem álltak az élére s csinálták ök az eseményeket ?" - kérdezi Budaházy Orbán Viktortól.
    Azért, mert ma a kormányfönket egészen másként hívnák, efelöl biztosak lehetünk.
    A politikusok. mindazok, akik ott sem voltak, "ezek ugatnak". - mondja.
    "Ezek az emberek, akik részt vettek, a szószólók, hol vannak ? Nincsenek megidézve !"
    Fején találtad a szöget, Budaházy: a toroczkaik - szabadlábon. A TV-székház lépcsöin le-föl rohangáló, félmeztelen tébolyultak közül egyetlen egy sem ismert. Fölszívódtak.

    KIK VOLTAK ÖK ???
    Kik voltak ök, akik miatt - ha csak egy rendört is megölnek, - máig Gyurcsány-statárium, In-Kal-hunta van Magyarországon ! Tetszünk érteni ?

    A kísérleti adás fölötti, márciusi dátum nem stimmelhet, a késöbbi beszámolók a legközelebbi múltról szólnak.

    VálaszTörlés
  2. Érthető, de nálunk nincs, nem lehet életfogytig előzetes - már ha az átlag várható élettartamot vesszük figyelembe.

    VálaszTörlés
  3. Az csakugyan égbekiáltó, hogy Budaházy ügye egy centit nem mozdul semerre: egy Zétényi Zsoltnak kéne kezébe venni, majd mindjárt lenne rend és törvényesség !

    VálaszTörlés
  4. ""Miért nem álltak az élére s csinálták ök az eseményeket ?" - kérdezi Budaházy Orbán Viktortól."

    Azért, mert az Orbán "doktrina" az volt, hogy "minél rosszabb az országnak, annál jobb lesz nekünk". Mármint nekik.

    VálaszTörlés
  5. Halász ha hallgattál volna bölcsebb maradtál volna. S lám, a piaci légy ismét ideröppent! S hogy tisztába légy vele, most is Te kezded a hülyeségeiddel.... Fenti véleményeddel keblükre ölelnek majd Juhorék, nem az ő küldöttjük vagy véletlenül?

    VálaszTörlés
  6. Ideje volna már, hogy abbahagynátok a másképpen gondolkodók hozzászólásaira adott piaci kofa stilusban történő reagálásokat. Ezzel stilussal egyrészt magatokat minősítitek, másrészt hasonló stilusu regálásra ösztönzitek a másik felet.
    Miért kell minden politikai blognak végtelen veszekedésbe és egymás pocskondiázásába fordulnia. A blog tulajdonosának minden bizonnyal nem az a célja, hogy egy hosszú veszekedés uralja el blogját.
    És még egy, mint sok más esetben, most sem én kezdtem a másik lehülyézését és egyéb jelzőkkel való illetését. Mint mondtam, az ilyen stilussal magatokat minősítitek.

    VálaszTörlés
  7. Mindjárt megválaszolom:"Miért kell minden politikai blognak végtelen veszekedésbe és egymás pocskondiázásába fordulnia."
    Mert mint muréna, úgy vársz ránk, dehogyis neheztelsz te valójában, hanem barlangodból katapultálva nyomban belemarsz a hozzád képest másként gondolkodóba.

    S mi ez a felséges többes ? "Mint mondtam, az ilyen stilussal magatokat minősítitek."Anyusch egy szuverén személyiség, én egy szuverén személyiség. Meggyözödésünk, véleményeink azonosak, s ebben böven akad társunk a Multin.
    TE vagy az egyedülvaló, akárhogyan igyekszel belesímulni egy olyan háttérbe, amely ellök magától és ezzel reflektorfénybe állítod magad: a neoliberális ösmagyarellenség sem fogad be, vedd már észre.

    VálaszTörlés
  8. Mint mondtam, ezt ideje volna befejeznetek, ezzel sehova nem fogtok jutni, mint ahogy eddig sem jutottatok. Eddig is elbírtam, még ha hárman jöttetek is, ezután sem lesz másképp.

    VálaszTörlés
  9. Alázatos szolgája, parancsát lesem: eltünök, felszívódom, megsemmisülök érvei súlya alatt, hogy nincs nekem már keresnivalóm eme árnyékvilágban ! Véleményre vetemedni...???!!!! Hogyan is merészeltem...?! Szánom-bánom minden bünöm, odatartom hangszalagjaimat átmetsés céljából, (le)tördelem kezeimet, melyek a billentyük fölé merészkedve téged csepültek, te Európa Géniusza, Te Nagyszerü, Te Egyszeri, Te Bölcs Megmondó.

    Kérek engedélyt, tovább alázkodni, halaszb.

    VálaszTörlés
  10. Továbbá: "Nyelvemen izzó vasszeget üssenek át..." :D
    - Á, inkább ne szívd mellre. :D
    Merthogy tényleg: "Miért is..."?

    VálaszTörlés
  11. Valószínűleg mondhatta valaki Budaházynak, hogy "Itt fogsz megrohadni a börtönben" - de hogy nincs egy olyan potenciális ügyvéd, aki legalább a felét elérné az ő esetében, mint mondjuk Tasnádi ügyében...?!
    - Jó-jó, tudom... Tasnádi semmiféle címert nem szerelt le. :-S

    VálaszTörlés

  12. Mit nem adnék, ha belelátnék a jövö egy apró szeletecskéjébe: hogyan végzödik Budaházy György ügye...föként az érdekel, miben marasztalják el.

    VálaszTörlés
  13. Budaházy előzetesét ma házi őrizetre változtatta a bíróság, de az ügyész fellebbezett.

    VálaszTörlés
  14. Igen... Az ügyész fellebbezett. :-((

    VálaszTörlés