Blogarchívum

2011. augusztus 28., vasárnap

MŰSORAJÁNLÓ - Hírek röviden

***

Újraépíteni mindazt, amit a balsors és a köztünk élő léhák, önzők leromboltak


A magyarság megmaradása a nemzeti érdek feltétlen követésének köszönhető, és erre az erőre ma is nagy szükség van – fogalmazott Mohácson Kövér László házelnök.
- Létünket, hazánkat, kultúránkat csupán annak köszönhetjük, hogy harminchat emberöltő alatt végtére is a jobbakból voltak többen. Mindig akadtak elegen, akik képesek voltak áldozatokat hozni azért, hogy újraépítsék mindazt, amit balsors, idegen erők és a közöttünk élő léhák, gyávák, önzők és árulók leromboltak – fogalmazott az Országgyűlés fideszes elnöke vasárnap a Mohácsi Történelmi Emlékhely új fogadóépületének átadási ünnepségén.


***

„Nem azért nem tudom megmondani, mert államtitok, mert egyébként államtitok...” (+videó)


Az előző ciklusra visszanyúló lehallgatási botránnyal, az úgynevezett UD-üggyel összefüggésben hallgathatták ki a katonai ügyészek a szocialista Vadai Ágnest, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jelenlegi elnökét. Ezt feltételezi a hatósági nyilatkozatok alapján az időközben tönkrement vagyonvédelmi vállalkozás jogi képviselője. Vadai Ágnes részleteket továbbra sem közöl, és ellentmondásosan nyilatkozik.

***

Készül a Szíven szúrt ország II


Készül a Szíven szúrt ország című film második része, 2012-ben bizonyosan látható lesz a mozikban - mondta Kálomista Gábor, a film producere az MTI-nek.


***


4 megjegyzés :

  1. "Ezért nem igazak a vádak, hogy alacsony a közmunkabér"

    Ha a kormány így jár el, akkor mit várhatunk a Tesco-tól? (Lásd fentebb)

    VálaszTörlés
  2. "Sorra lebuknak a „rokkantnyugdíjasok” (...és az orvosok)"

    A cím megtévesztő, hiszen az 1500 vizsgált rokkantnyugdíjasból csak 130 esetben rendeltek el rendkívüli eljárást (8,7 %) és ebből eddig csak 3 esetben változtattak a korábbi minősítésen. Megjegyzem a médiát és netet is bejárta annak a mankóval is alig járni tudó rokkantnak az esete, akit visszaminősítettek 40 %-os rokkantnak és ezzel munkaképesnek.

    VálaszTörlés
  3. "Ön mit látna szívesen a megújuló Széll Kálmán téren? "

    Az erre fordítandó milliárdokra más területen nagyobb szükség volna.

    VálaszTörlés
  4. "Újabb munkajogi szabálytalanságokra derült fény a Tescónál... "

    Az új munkatörvénykönyv tervezet ezt már jogszerűvé kívánja tenni.

    VálaszTörlés