Blogarchívum

2011. augusztus 24., szerda

"...egy koncepciós eljárás (...)normákat sárba tipró bosszúhadjárattal”

Ma 2011. augusztus 24., szerda, Bertalan napja van

Sukoró: Gyurcsány hívei Schiffert kérlelik


A Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére létrejött Magyar Demokratikus Charta arra szólítja fel Schiffer Andrást, az LMP frakcióvezetőjét, hogy vonja vissza a volt kormányfő ellen a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben tett feljelentését még azelőtt, hogy a parlament döntene a szocialista politikus mentelmi jogáról.

A Schiffer Andrásnak címzett levélben, amelyet szerdán az MTI-hez is eljuttattak, Bauer Tamás egykori szabad demokrata politikus, Márton László író és Vitányi Iván MSZP-s képviselő, a Demokratikus Charta szóvivői azt írták: ha az LMP frakcióvezetője „nem kíván egy koncepciós eljárás előkészítésének részesévé válni, ha nem akarja, hogy neve összeforrjon a jogállami normákat sárba tipró bosszúhadjárattal”, vonja vissza feljelentését.


9 megjegyzés :

  1. Hm... Tűnődöm, mit jelenthet Bauerék értelmezésében ez a kijelentés...

    VálaszTörlés
  2. ...Borítékban - aranyzsinórt, Ólevendulám.
    A címzett - természetesen Schiffer.

    VálaszTörlés
  3. Nem azzal hencegett pár hete pinocchiónk, hogy adja ki nyugodtan a Parlament a mentelmi jogát, neki nincs mitöl tartania...???!!!

    VálaszTörlés
  4. Tudod, Katica, lehet, hogy nem csak távollátó, de "távolhalló" is lettem.
    A "régi jó" Vitányi és egy Bauer-csemete szóhasználatában egy koncepciós eljárás "részesévé válni" - nekem olyan, mintha a kannibál mondaná egy hittérítőre, hogy szívesen látná egy vacsorÁN. (Frissen sütve...)

    VálaszTörlés