Blogarchívum

2011. augusztus 11., csütörtök

Hírek - Műsorajánló


Árverezésekben él tovább a Hajdú-Bét-panama

Nemcsak a magánvagyonuk, de az életük is ráment a libatartásra
Nyíregyházától északkeletre mesés erdő terül el. Benne-mögötte aprófalvak és kisvárosok, ahol sokat próbált emberek élnek. Jól korábban sem ment nekik, hiszen kevesebb a földjük, mint amennyiből tisztességgel meg lehet élni. Most pedig, amikor kisbirtokok óriási latifundiumokba olvadva kevesek jólétét szolgálják, még vékonyabb kenyér jut az elszegényítetteknek.
Link

Saját árfolyamrögzítéssel segíti a devizásokat az OTP


Az OTP Bank saját árfolyam-rögzítéses hitelkonstrukciót is indít a devizahitelesek megsegítésére, amellett, hogy részt vesz a péntektől induló állami árfolyamrögzítéses konstrukcióban – mondta Gresa István, az OTP vezérigazgató-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatóján.


Kiemelt beruházássá nyilvánították az ócsai építkezést


Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította rendeletével a kormány a szociális családiház-építési program keretében Ócsa területén megvalósuló építési beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában. A kormány kijelölte a beruházás során eljáró hatóságok körét is.


252 forint környékén a svájci frank

Piaci híresztelésekre nagyot veszített csütörtök délután a svájci frank árfolyama, a forint 252 alatti jegyzéseket is elért.


Milliárdos lakbértartozás

A vidéki nagyvárosokban tizennyolcezren nem fizetnek

Közel hárommilliárd forint átutalására várnak a vidéki megyeszékhelyek. A summát a nagyvárosok attól a 18 ezer helybelitől követelik, aki nem fizeti pontosan az önkormányzati lakások bérleti díját. A megyeközpontok idén eddig száz lakbért nem fizető családot tettek ki a lakásokból, és további hétszáz ellen indítottak jogi eljárást.


További intézkedésekre jelenleg se szükség, se lehetőség nincs


A bajba került, devizában eladósodott lakáshitelesek megsegítése érdekében a kormány ötpontos otthonvédelmi akcióterve és a szociális családiház-építési programon kívül további intézkedésekre jelenleg se szükség, se lehetőség nincs – mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése