Blogarchívum

2011. július 14., csütörtök

Wass Albert, Fenyõktõl a pálmafákig, gróf czegei Wass Albert

http://www.wassvideo.com/

Milyen volt Wass Albert ?

Portréfilm az írófejedelem otthonában

készült vallomásokkal.


"...Szalay Róbert, a Floridában élő amerikai magyar filmes szakember  szerencsésnek mondhatja magát, hiszen számtalan alkalommal fogadta őt Wass Albert floridai házában, mintegy atyai barátjaként tekinthetett az íróra, s ilyenkor bekapcsolta filmfelvevőjét,  szalagra vette, amit Wass Albert  mondott és megmutatott otthonában. Egyedülálló felvételek, rendkívül őszinte megnyilatkozások, amelyekből kiderül hogyan  élt és vélekedett önmagáról és a világról.

   Ezekből a felvételekből készült a Fenyőktől a pálmafákig című portréfilm, zenei aláfestéssel és versekkel, s állt össze egy immár egyedülállóan  történelmi értékű alkotás, amelynek megtekintése minden  magyar ember  számára különleges élményt nyújt..."

(...)

A film a magyarországi kizárólagos forgalmazótól, a Médiamix Kiadótól rendelhető meg,  1500 Ft-os  kedvezményes áron a www.pano-rama.hu honlapon vagy a media.mix@chello.hu email címen, illetve a 36/209-28-00-88-as telefonszámon. Az Amerikai Egyesült Államokban pedig  a www.wassvideo.com honlapon, a rszalay@gmail.com emailcimen és a 941-284-0379-es telefonszámon vásárolható meg.

FORRÁS:

http://www.pano-rama.hu/


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése