Blogarchívum

2011. április 3., vasárnap

Andrassew Iván ajánlja

http://andgond.blogspot.com/
"Minden, ami Orbán Bizáncától és a Jobbik sztyeppehordáitól nyugatra lelhető.

2011.04.02.
Daniel Cohn-Bendit: Viccesen készítik a magyar alkotmányt "
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=410989

*****************************************************************
Csigavér...

9 megjegyzés :

  1. Mielött elöítélettel pillantasz a honlaptulajdonos nevére, a rajta látható
    http://andgond.blogspot.com/
    hejöszalontai másfél órás, jobbikos, filmes beszámolót nézd meg: olyan könnyü lenne Szegedi Mártonéknak igazat adni, de az igazság - ezer oldalú prizma. Hogy itt a magyarság tudatalatti reflexeire játszik a propaganda, ahhoz annyira nem fér kétség, hogy számomra az 1933-as Németország víziója úszott be a képbe egyfolytában : igen, a nácizmus születéséé.

    Sem a JOBBIK, sem a Gárdája nem veszélytelen muníció, hanem élesre töltött gépfegyver.
    Ezzel hantírozni...!

    A cigányok által elkövetett állatias mészárlásokra - egyre világosabb számomra, hiszen ismét a legmélyére hatolok e jelenségnek, amennyire képességeim csak engedik - ez a demonstráció NEM MEGOLDÁS, hanem katalizátora egy kezelhetetlenné váló kimenetelnek.

    A cigányok gyilkolásznak, a JOBBIK meg a tüzzel játszik.

    VálaszTörlés
  2. Amikor a latrok csapatai a kisebb falvakban nap mint nap úgy járkálnak, randaliroznak , lopnak, rabolnak vagy esetleg gyilkolnak is a becsületes emberek birtokán, kertjében, házában, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne és ezt semmilyen hivatalos szerv nem képes megakadályozni, akkor nem tétlenkedni, hanem TENNI kellene. Nem holnap, hanem azonnal. Pl. az Európai országok többségében van csendőrség (soha nem is szünt meg), nálunk miért nincs? Vagy ott van az amerikai seriff-rendszer. Lassan 1 év is eltelik az új kormány hatalomra jutása óta és szinte semmit nem csináltak. Illetve azt csinálták, hogy az emberek jogos önvédelmi szerveződéseit szeretnék eltaposni. Vajon miért tétlenkednek az egyik és miért serénykednek a másik esetben?

    VálaszTörlés
  3. De hát a magyarok sosem voltak nácik!
    A tudatalatti reflex legföljebb egy egészséges nemzettudat, ami nem mások ártalmára, hanem a saját családjának szeretetére épül.
    (Igaz ugyan, hogy ezt Kohn-Bendit aberrációnak ítélte.)

    Aztán, hogy mit is lehetne kezdeni a jószándékú gárdistákkal, az egy másik probléma. A gárda létre sem jött volna, ha nem építik le a honvédséget, és ha a rendőrök olyan közmegbecsülést élveznének, mint pl. a postások, vagy a tűzoltók. Ez azonban egyelőre nagyon nem így van. :-(
    Célszerűbbnek tartanám társadalmilag és törvényileg megfelelő mederbe terelni a működésüket, és hasznosítani az energiájukat, esetenként a segítő szándékukat, mint durván betiltani. Addig legalább, amíg nincs HON-védőnk, és REND-őrünk, a szó eredeti értelmében.

    VálaszTörlés
  4. Én egyébként a
    " 2011.04.02.
    Daniel Cohn-Bendit: Viccesen készítik a magyar alkotmányt "
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=410989 "
    lettem figyelmes, nyilván közben továbbgördült a blog.

    VálaszTörlés
  5. Ha valaki szítja az ellentétet a cigányok és a magyarok között, az éppen Gyurcsány:


    „Botrányos, amit Gyurcsány művelt a bíróságon”
    http://www.lanchidradio.hu/belfold/%E2%80%9Ebotranyos_amit_gyurcsany_muvelt_a_birosagon%E2%80%9D_20110405

    - A kislétai, galgagyörki merényletek éppen konszolidált életet élő személyek ellen követték el, és amelynek valamilyen titkosszolgálati vonatkozása is volt... Minden áldozatnak kijár az együttérzés, Gyurcsány azonban a bíróságra ment el nyomást gyakorolni, nem az áldozatok temetésére.
    Arról nem is szólva, hogy még soha nem mutatott együttérzést, vagy megbánást netán más áldozatokkal szemben. Még emlékszünk rá 2006-ból. :-(
    Így lehet szítani az ellenérzést alig várva, hogy valaki emiatt ismét a cigányokat kezdje szidni, mire ők majd fletó pártjára állnak, stb, stb.
    Azért fontos tudni, hogy az áldozatok ártatlanok voltak, és nem rablógyilkosok. Csakhogy a törvénybe ütköző tetteket negatív és pozitív diszkrimináció nélkül kéne megakadályozni és fellépni ellene ahhoz, hogy a társadalom megnyugodjon.
    Amíg ez nem történik meg, addig a kereslet-kínálat törvénye szerint lesz és marad a gárda. Csak az a kérdés, hogy legálisan, vagy illegálisan.

    VálaszTörlés
  6. Ha valami propaganda, az az amit a cigányaktivisták és a balliberálisok tesznek. A lehető legaljasabb, ahogy Gyurcsány viselkedett.

    Be kellene viszont látni, hogy a rendvédelmi szervek mai felállásukban képtelenek a büncselekmények visszaszorítására. Ezt az utóbbi 21 év szomorú tapasztalatai bőséggel bebizonyították. Nem lehet csak rendőrségben gondolkodni, másfajta szervezetek létrehozása is szükséges. A probléma ismert, az eredményt hozó megoldások szintén, akkor mire vár még a nemzetinek hazudott kormány?

    VálaszTörlés
  7. Egyébként meg, ami veszélyes az országra, az nem a Jobbik meg a Gárda, hanem a kormányzás weimarizálódása.

    VálaszTörlés
  8. Kapcsolódó téma:
    2011-04-13 16:59
    Andrassew kontra Gój Motorosok: megkezdődött a rágalmazási per (+videó)

    Megkezdődött a rágalmazási per Andrassew Iván publicista és Németh Péter, a Népszava főszerkesztője ellen. A két újságírót a Gój Motoros Egyesület jelentette fel. A feljelentés szerint a cikk tényként állította az egyesületről, hogy új náci szervezet és hogy tagjai rasszisták.

    http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=372905

    VálaszTörlés
  9. Ideje visszafogni ezeket a nácizósokat.

    VálaszTörlés