Blogarchívum

2011. március 31., csütörtök

Borbély József TEMPO Párt elnöke :,Szent István fiaihoz intézett intelmeiből

Viselkedjetek méltóként ahhoz, hogy egyszer majd magyar lesz a Világ Királya! Ez az intelem mindenkor aktuális, mivel ugyan az itthon élő magyarok közül sokan nem tudják, de a világot közvetve vagy közvetlenül mindenütt jelenleg is magyarok közreműködésével irányítják.

Ötvenezer magyar professzor él határainkon kívül, ebből ötezer csúcsprofesszor a világ országaiban elszóródva az élet minden területén. Példaként említhetjük a legnagyobbakat: Nobel - díjas tudósainkat vagy a magyar származású francia államfőt, Nicolas Sarközy-t, de a frissen megválasztott USA elnökének, Barack Obamának kormányában tevékenykedő Ország Pétert is. Az, hogy most a világ mégsem jó annak tudható be, hogy Magyarország sem jó, mert nem a jó magyarok irányítják, ezért most Magyarország nem szolgálhat példaként a világ nemzetei előtt. Hogyan is szolgálhatna, mikor történelmi alkotmányunkat a Szent Korona Tan közjogi védelmét nélkülözni volt kénytelen a nemzet. A világnak is erre lenne szüksége, mert amikor majd a világ egyetlen Szent Koronájának Tanát minden nemzet számára elérhetővé tesszük, azzal többet adunk majd az emberiségnek, mint találmányainkkal, természeti kincseinkkel, az egészséges táplálkozást szolgáló állati - és növényi génállományunkkal, az ivóvize t és a gyógyítást biztosító vízkészletünkkel és minden más többlet javainkkal együtt adtunk, adunk. A Szent Korona Tanban is vannak adókra vonatkozó törvények a tized, de csak egyszer és nincsen ÁFA, tánya meg ványa stb.

Miről is van itt szó? Mindenütt a világon közjogi védelem hiánya korrupciót és ez által bankcsődöket és válságot okoz. A Sörösök vagy ahogy mostanában hívják őket a Sorosok a közjogi védelem hiányát kihasználva ellopják a nyugdíjalapunkat és a gyermekeink jövőjét is. Az úgy nevezett magyarországi 89-es rendszerváltás környékén Balázs István fuvarozta Mécs Imrét a repülőtérre mert Amerikába utazott a Soros meghívására. Mikor megjött , István ment az Imréért a repülőtérre. Visszafele betértek  István Gyömrői úti autó szerelő műhelyébe, ahol Mécs Imre megállapította, hogy István neked különb irodád van mint a Sorosnak Amerikába. Majd mondta Istvánnak, hogy gyere lépjél be az SZDSZ - be, de Balázs Úr nem lépett be, jó magyar maradt. A Sorosnak meg lett szép irodája a Mécs Imre pedig mint egy jó orrú patkány
hagyta el a süllyedő hajót és igazolt át az SZDSZ-ből az MSZP- be. Jól is mutattak tegnap együtt  Szekeressel meg  Borossal de erről most többet nem mert Temetésen voltunk, ahol a Boros nagyon nagy ívű szép búcsú beszédet mondott Béla bácsi emlékére. Csak egyszer akadt el a szava az elején amikor meglátta >>  Vén Istvánt és Balázs Istvánt együtt a gyászolók között, majd öreg barátaimmal meglátogattuk a régi sírokat a 301-es parcellában a Balázs Ferencét, Iván Kovács Lászlóét és a többi ártatlanét. Séta közben Vén Pista bácsi megállított és azt mondta, hogy jó, hogy kijöttél mert egyszer mindenkinek ki kell jönni és akkor megértetek belőle egy kicsit, de mindenki másképp élte meg az 56-ot és nem volt harag a hangjában ahogyan mondta, mint ahogy a Balázs Pisti arcán sem látszott ahogy támaszkodott az általuk állított székely kapunak mely a kopja fák előtt áll.

Kecskemét, 2009-07-24
Borbély József
TEMPO Párt elnöke

A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

1 megjegyzés :