Blogarchívum

2010. november 23., kedd

Lovas István - Vörös szálak

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4668&kat=
2010-10-11 08:57:39

A magyar lapokra hivatkozik a vezető holland gazdasági lap, a Het Financieele Dagblad szerdai cikke a magyarországi környezeti katasztrófáról szóló beszámolójában, amikor azt írja, a tárolást végző vállalkozás tulajdonosa "Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök egyik legközelebbi munkatársa" volt.

7 megjegyzés :

  1. Kétségem sincs afelől, kiknek az érdekeltségébe tartozik.....

    VálaszTörlés
  2. Mind annyian jól tudjuk kié, kiké volt, van,-lesz a Timföld! De ha tudtuk, miért nem tettünk ellene "kedves Lovas István???
    Eddig csendben, a nyilvánosság teljes kizárásával ment a sumák,,,,, most?Vajon tényleg érdekük a most kormányon lévőknek az igazság kiderítése,-feltárása? Harminc év nagy idő!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Jelenleg a legfontosabb feladatának azt tartja az illegitim hatalom, hogy Törvényesítse az elmúlt időszak Törvényenkivüli bűncselekményeit. Teszi ezt azért, hogy ne lehessen büntetni az álhatalom által elkövetett gyilkosságukat, hazaárulásukat, a nemzeti vagyon kifosztóit. Azt hiszik, hogy az álalkotmány csűrés-csavarásával, az Igazságszolgáltatás teljes mellőzésével biztosíthatják maguknak a bűncselekményük "elévülését", amit természetesen maguk a bűnösök hoznának a Törvény megkerülésével.
    Tehát a törvénytelenségüket akarják Törvényesíteni, ami eleve halálra van ítélve !

    VálaszTörlés
  4. HMM...........AMIKOR A BŰNÖZŐK HOZZÁK A TÖRVÉNYEKET!!?? LÁSD,- BOROSS/ Hóbagoly PÉTER!

    VálaszTörlés
  5. Első körben csak az utóbbi 65 évet említeném, minden képviselő (parlamenti, önkormányzati) TÖRVÉNYTELENÜL, terrorral bitorolta a hatalmat és minden hivataluk ugyanígy (minisztériumok, bíróságok, ügyészségek, rendőrség, apeh, stb.).

    VálaszTörlés
  6. Elvégre a vörös és a piros rokon szakma... Apró eltéréssel. :D

    VálaszTörlés
  7. Az "apró" eltérés nem is a színekben van, hanem az utána következő szóban, mert nem "vörös szálak" a jó kifejezés,
    hanem a "vörös szajhák" !

    VálaszTörlés