Blogarchívum

2010. október 28., csütörtök

Műsorajánló- Csütörtök 13.05 – 13.55 Műsorajánló

MAGYAROK                       ÉLŐ ADÁS

LÁNCHÍD RÁDIÓ FM 100.3
Grófi leszármazott és fizikus. Túlélte a 40-es éveket, a kitelepítést, később mégis KISZ-es fiataloknak tartott önismereti tréningeket. Elvégezte a pszichológia szakot is, de ma vidékfejlesztéssel foglalkozik.

MAGYAROK: 2010. október 28-án, 13.05-13.55-ig - Műsorajánló
Ismétlés: este 10 óra után

Szerkesztő: Horváth Ágnes

E-mail címünk: magyarok@lanchidradio.hu

Már kisfiúként elvesztett mindent, amit a történelem során fölépítettek az ősei, most mégis az egyik régi családi kastélyban él és a jövőt építi. Csütörtökön 13 órától Zichy Lászlóval találkozhatnak.




Mire megyünk ketten? – A Magyar Közgazdasági Társaság és a világ egyik vezető informatikai vállalata, az IBM elméleti gazdaságélénkítésbe kezd ma délutántól, heti egy alkalommal, a József körút 5. szám alatti Mariott Hotel egyik különtermében…(du 15:00-tól)

DÉLI KULISSZA: 2010. október 28-án, 12.30-12.55-ig - Műsorajánló
Ismétlés: este fél 7 után

Szerkesztő-műsorvezető: Kovács Anita

E-mail címünk: kulissza@lanchidradio.hu

…Mi újat tudnak egymásnak mondani a neves előadók? És mit a politikának? Hogyan legyen itt sok munkahely, sokáig? Ők hol kezdenék és miként folytatnák?

A témában megszólal: Kovács Árpád (Magyar Közgazdasági Társaság elnök), Pongrácz TiborKopátsy Sándor (IBM Magyarország Kft. mb. vezérigazgató) és (Közgazdaságtudományi Akadémiai doktora)

http://www.lanchidradio.hu/fontos_hirek



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése