Blogarchívum

2010. augusztus 29., vasárnap

Mi folyik itt és miért? - Franka Tibor

http://frankatibor.blog.hu/2010/08/18/title_1574661
Részlet:


- "Örülünk a helyi Fidesz-KDNP bejelentésének, de szokatlanul arrogáns, minden alapot nélkülöző, mondhatnám úgyis, félinformált-, és félművelt támadásaik és vádaskodásaik egyértelműen jelzik: a kerepesi Fidesz viselkedése és céljai nem azonosak az országos, a győztes Fidesz viselkedésével. Hál’ Istennek."
(...)


- "Elsősorban azért hiteltelenek és mosolyogni valóan agresszívak, mert az elmúlt négy évben a kerepesi Fidesz szervezet, és annak két testületi képviselője igazából nem tettek semmi különöset. Most pedig lóról szeretnék szedni a gombát. Az pedig nehéz lesz, mert a választópolgárokat nem lehet becsapni, és nem lehet parancsuralmi viselkedéssel a restek oldalára állítani, nem fogják az emberek leszedni Önöknek a gombát és nem fogják szolgai módon feladni a nyeregbe csak azért, mert Önök beálltak a Fideszbe...."

9 megjegyzés :

  1. Köszönöm a Turáni Átok-ról szóló, eddigi legrészletesebb magyarázatot, amellyel valaha találkoztam.

    Ez messze nem jelenti azt, hogy az írás konzekvenciáival maradéktalanul értenék egyet.

    VálaszTörlés
  2. "A kerepesi Fidesz szervezet, és annak két testületi képviselője igazából nem tettek semmi különöset. Most pedig lóról szeretnék szedni a gombát. Az pedig nehéz lesz, mert a választópolgárokat nem lehet becsapni, és nem lehet parancsuralmi viselkedéssel a restek oldalára állítani, nem fogják az emberek leszedni Önöknek a gombát és nem fogják szolgai módon feladni a nyeregbe csak azért, mert Önök beálltak a Fideszbe."

    Ez olyan fölháborító és méltatlan a FIDESZ-hez, hogy csak az a vígasztaló: mindenki nem lehet Orbán Viktor. Belöle -egyetlen egy van.

    VálaszTörlés
  3. Nem hozzád beszéltem! Sem anyusch-l, sem veled nincs közös témánk! légy oly szíves, békén hagyni.

    VálaszTörlés
  4. Tér - és idöbeli zavarban vagy, foti: ez egy közösségi oldal, ahol te nem szabsz meg semmit; otthon, az udvarvégi budidban - te vagy a fönök: ez a civilizálatlan hangnem odavaló.

    Addig érezd magad megtisztelve, amíg keservesen föllelni egyet is a témákból, amihez te is hozzá tudnál szólni....értettük egymást ?

    VálaszTörlés
  5. Valószínűleg minden pártalapító, magasztosnak hitt eszmék jegyében tevékenykedik, ugyanígy tagságuk nagy része is. Ahogy növekszik egy párt, úgy szaporodnak el benne a nem odavaló egyének. Ezt egyszerűen tudomásul kell venni. Persze nem feltétlenül kell hagyni. És ide értem kivétel nélkül az összes pártot.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a linket, Fóti komám. Bele is olvastam, és érdekesnek is találom, de valóban volna hozzáfűzni valóm, ha nem volnék két napja annyira "fRontos ember". :-)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is ez jutott eszembe, pontosan.
    Sajnos mindig is voltak olyanok akik az erősebbhez csapódva, a nevükben szépen evickéltek a párt, vagy bármely csoport farvizén.

    VálaszTörlés
  8. Sajnos a szavazás mennyiségre megy, és nem a minőségre. :-(
    Ki emlékszik már Dobó István szavaira, az egri vár ostroma előtt:
    "Inkább legyen száz oroszlán, mint ezer nyúl".

    VálaszTörlés