Blogarchívum

2010. július 20., kedd

Műsorajánló 13:00 és 22:00

BOGÁR  LÁSZLÓ KÖZGAZDÁSZ
Spórolunk, de nem eleget. Az IMF nem látja biztosítottnak, hogy Magyarország teljesíteni tudja fizetési kötelezettségeit, ezért felfüggesztette tárgyalásait. Pedig talán soha nem produkáltunk ennyi jó adatot: jelentős többlete van az exportnak, az import is lassabban nő a szokásosnál, pozitív a folyó fizetési mérleg egyenlege, és mindezek következtében az egyik legalacsonyabb a költségvetései hiány Európában.
http://www.lanchidradio.hu/musorajanlok/szaldo_kedd_13051355_musorajanlo_20100719

SZALDÓ: 2010. július 20-án 13.05-13.55 - Műsorajánló

Ismétlés: este 10 óra után

Szerkesztő-műsorvezető: Kovács Anita

E-mail címünk: szaldo@lanchidradio.hu

Minden jel arra mutat, hogy a jól teljesítő, jól fizető pályára akarják a döntéshozók visszanavigálni az országot. Miért nehezítik meg az IMF és az EU képviselői a dolgukat? A telefonnál: Bogár László közgazdász.

Az egészség minden pénzt megér? Több magánkórház is indult júliusban. Mire számítanak? Honnan lesz fizetőképes kereslet a szolgáltatásaikra? Milyen kapcsolatban állnak a TB-vel? Vendégünk Dr. Vereczkey Attila vezető főorvos (Versys klinika) és Dr. Váradi Péter, az AXA Egészségpénztár Igazgatótanácsának elnöke.

Mit visz a víz? Mi várható az unió újkeletű Duna-stratégiájától?
Bejátszás: A hajósok és a településfejlesztők várakozásai
A telefonnál: Beleznay Éva, Budapest volt főépítésze.

Munkát, kenyeret! Az orosházi földmunkások 1891-es követelései egyre aktuálisabbak az EU-ban, és különösen Magyarországon. Az unió aktuális foglalkoztatási irányelveit Őry Csaba brüsszeli európai parlamenti képviselő dolgozta ki. Mit javíthat egy koncepció a tendenciákon?


4 megjegyzés :

  1. A mostani IMF/EU tárgyalás tárgya nem az eddigi országteljesítmény értékelése, hanem a 2008-as hitelkeretből még fennmaradt 6 milliárd felvételének, plusz további 20 milliárdos 2011-től kezdődő hitelkeret szerződés megkötésének feltételei és ezek visszafizetési garanciái.

    VálaszTörlés
  2. Különben meghallgattad? - Nekem tetszett Bogár L. hozzáállása.
    - Persze, minden összefügg mindennel, és az eddigi eredmények tükrében próbáltak tárgyalni.
    Ha a linkre kattintasz, meglátod, hogy interneten is meghallgathatod az ismétlést.
    Kovács Anita rendszerint fején találja el a szöget.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudtam meghallgatni.
    Az IMF/EU delegációnak nem az eddigi "eredményekkel" van baja, hanem a jövőbeli kilátásokkal.

    VálaszTörlés
  4. Amit minimum illene tudni mindenkinek ! A IMF és a Valutabank a zsidók magánbankja. Egyidőben hozták létre Izrael nevű "országukat" a két "nemzet-közinek" beállított magánkbankjukkal, de ugyanilyen nemzetközi nek nevezett magántákolmányuk az ENSZ, akik sose ítélik el a tömeggyilkos háborús bűneikért.
    A 2 zsidó magánbank először az országokba betelepített csőcselékeikkel kifosztják, lerombolják a meglévő TÖRVÉNYEIKET, működő jó gazdaságukat, ellopnak mindent, majd amikor letaroltak mindent, akkor jönnek, mint "felmentő" sereg és véglegesen sarlóval és kalapáccsal kiírtják a világot. Ezek bűnszervezetek, maffia bandák, akik ellen az egész világnak egységesen fel kell lépnie az országok felelős és hazafias kormányának és tagjaik ellen a legsúlyosabb ítéletet hozni, mivel a csalásra épült mesterséges eladósítással tömeggyilkosságot hajtanak végre.
    A 280 milliós Délamerika hazafias vezetésű országai ezt már rég felismerték és mint a szaros macskát kivágták országukból. a zsidó ügynökeikkel (diplomatáknak nevezik magukat) együtt.
    Ez a módszer az egyetlen normális válasz a hazájuk védelmére.
    JÓ GAZDA VIGYÁZ A BÁRÁNYAIRA !!!

    VálaszTörlés