Blogarchívum

2010. július 5., hétfő

A TEMPO PÁRT levele

"Elbizonytalanodtam a Katonai Főügyészség legitimitását illetően"

Legfőbb Ügyészség 2010.07.02.
Nyomozás Felügyeleti és Vádelőkészítési
Főosztály Tárgy: válaszlevél, panasz kiegészítés felhívásra
Dr. Misi Mária legfőbb ügyészségi ügyész Hiv.sz.: NF.5593/2010/1.
részére
1055 Budapest
Markó u.16.

A fenti hivatkozási számú levelének harmadik bekezdésében foglaltak, miszerint a kérelmem ,,...két okból sem értelmezhető", jogi álláspontom szerint nem helytállóak, a könnyebb értelmezhetőség érdekében elmagyarázom az alábbiak szerint:

a, tudomásul véve a vitathatatlan törvényi helyeket melyekre a fenti számú levelének további részeiben hivatkozik, is változatlanul állítom hogy a Magyar Köztársaság Ügyészségével szemben benyújtott kizárási indítványom megalapozott. Magam is elbizonytalanodtam a Katonai Főügyészség legitimitását illetően az Ön jelen válaszlevelének negyedik bekezdésében foglaltak miatt, nevezetesen, hogy ,,a Katonai Főügyészség is a Legfőbb Ügyészség szerves részét képezi". Akkor ez lehet a magyarázata, hogy a Katonai Főügyészség sem a törvényben foglaltak szerint jár el a Legfőbb Ügyészség által folytatott törvénysértő gyakorlatához hasonlóan.

b, de, hogy teljesen érthető legyek és értelmezhetővé váljanak a beadványaimban foglaltak és megértse Ön is, a Legfőbb Ügyész Úr is, a Legfelsőbb Bíróság elnöke is, az Országos Rendőr-főkapitány Úr is, az összevont belügyi tárca vezetője is valamint a Kormányfő és az Államfő is és még mindenki, akire tartozik - 10 (15) millió magyar - az alábbi tényközléssel magyarázom el, l a s s a n ,,mondom"(írom), hogy mindenki megértse:

Tény, hogy a ,,rendszerváltást" követő több mint húsz évben (247 hónap) hónapról-hónapra rendben megkapták Önök (Bírók, Rendőrök, Ügyészek) a havi fizetésüket és egyéb minden más illetményüket (ruhapénz, 13 havi fizetés, stb...).

Tény, hogy az elmúlt húsz évben szinte a teljes nemzeti vagyon (95%!) eltűnt, ellopták, azaz hogy mindenki értse, tulajdonképpen ellenérték nélkül cserélt gazdát, és később orgazdát.

Tény, hogy a fenti bekezdés alapján egyetlen fillért sem lett volna szabad kifizetni rendőrnek, ügyésznek, bírónak az elmúlt húsz évben, mivel megsértették a hivatali esküvel is felvállalt kötelezettségüket a törvények betartását és betartatását, ezzel elősegítve a nemzeti vagyon eltüntetését.

Tény az, hogy a sok tízezer hivatalos személy (rendőr, bíró, ügyész) részére kifizetett munkabér és az általuk csak hűsölő helynek, melegedő helynek, szabadidő-központnak használt többezer hivatali helyiség kialakításának és fenntartásának költségei - nem beszélve a járműparkról és az üzemanyag felhasználásról - felemésztette az elmúlt húsz évben felvett állami hiteleket.

Tény az, hogy az ügyészség egységes szervezet - a fenti számú levél írója szerint is -, és mivel a fentiek alapján az egész ügyészség egy nagy bűnszervezet, így a Magyar Köztársaság Ügyészsége is egy bűnszervezet. (Itt hivatkozhatnánk arra, hogy nem lehet általánosítani és nem minden hivatali eljáró bűnöző - ezért is hivatkozik a fenti hivatkozási számú levél írója arra, hogy a kizárási szabályok azok az ügyészre és nem az ügyészségre vonatkoznak -, csakhogy itt az az ismert mondat alkalmazandó, hogy ,,bűnösök között cinkos aki néma" és nincs relevanciája annak, hogy egy hivatali eljáró az csak egy ,,korrupt disznó", vagy megélhetési bűnöző.

Tény az, hogy ha a hivatali eljárók betartották volna a törvényt, akkor a nemzeti vagyon 95%-a, vagy annak reális ellenértéke rendelkezésre állna a köz érdekében.

Tény az, hogy a hivatali eljárók képzett emberek, túlnyomórészt jogászok, tisztában kell hogy legyenek tetteik súlyával.

Tény az, hogy a hivatali eljárók nem léptek fel érdemben a korrupt politikusokkal és a nyakkendős bűnözésnek is titulált gazdasági bűnözőkkel szemben (bűnpártolás).

Tény az, hogy a TEMPO Párt és alapítói tetten érték a hordát (Bírókat, Rendőröket, Ügyészeket, Politikusokat és Nagyvállalkozókat valamint Állami Vezetőket lásd: pl. Csányi, Kocsis, Pintér, Magyari, Erős, stb...).

Tény az, hogy a TEMPO Párt az illegitim 3. Magyar Köztársaság hivatalos szerveit írásban -igazoltatva az átvételt (pecsét, stb...) - értesítette a fenti bűncselekmények elkövetéséről feljelentések, illetve közérdekű bejelentések formájában.

Tény az, hogy a TEMPO Párt a fentieket az Interneten is közzé tette a TEMPO Párt hivatalos honlapján, a www.tempopart.hu -n, valamint megküldésre került az MTI-nek és a többi országos sajtóorgánumnak is. (MTV, TV2, RTL Klub, Magyar Nemzet, HVG, stb...)

Tény az, hogy a hivatalos szervek és a mindenkori kormány, és az állami szervek vezetői összehangoltan - bűnszervezetben együttműködve - tusolják el az ügyeket.

Tény az, hogy egy olyan politikai párt vette át a hatalmat több millió választópolgár megtévesztésével, aki az elmúlt húsz évben végig részt vett a törvényhozásban - nem csak ellenzékben, 1998-2002-ig kormányon - és ezen meghozott törvények lábbal tiprásában.

Tény az, hogy az Alkotmány és az Ügyészségi törvény értelmében az ügyészség kellene hogy őrködjön az alkotmányos rend fenntartása felett, de sajnos tény az, hogy ebben már akadályozva vannak az ország egészét átszövő bűncselekményekben történő érintettségük miatt a hivatali eljáróik, ezért a Ptk. 484; 485;486 §. alapján magunk járunk el ezen beadvánnyal is értesítve Önöket Tisztelt Ügyészség az ügyben érintett, és cselekvésükben akadályozott illetékes hivatali eljárókat. (A részvételünkkel folyó polgári peres eljárásokba a fenti jogszabályi helyek környezetébe illeszkedően a Magyar Állam törvényes képviselőjeként rendszeresen beavatkozom, a Legfőbb Ügyészség nevében is jelenleg magam járok el.)

Tény az, hogy a TEMPO Párt az ország biztonságát és az alkotmányos rendet már alapjaiban veszélyeztető törvénysértéseket felismerve 2009.04.02.-án a csatolt, és közzé is tett jogi értelemben vett hatalomátvételt kellett hogy kényszerűen bejelentse.

Tény az, hogy a fentiek következmény nélkülisége okán, valamint a csatolt ,,Történelmi visszatekintés" című írásunkban foglaltak alapján 2009.06.13.-án a csatolt dokumentum szerint bejelentettük, hogy Magyarország államformája Királyság. (HVG 2009.06.20.)

Tény az, hogy 2010.03.24.-én a csatolt Nyílt Parancsban utasítottam a katonai főügyészt, dr. Kovács Árpádot a törvényes rend helyreállítására, mely jelen pillanatban a Legfőbb Ügyészség Kiemelt Ügyek Főosztályán fekszik el.

Tény az, hogy a legfőbb ügyész Úrral folytatott múlt heti érdemi személyes megbeszélésünkről 2010.06.25.-én benyújtott csatolt emlékeztetőben foglaltak vonatkozásában a mai napig érdemi intézkedés nem történt. (Kijelölt témafelelős: dr. Dávid Tamás, a legfőbb ügyész kabinetfőnöke.)

Tény az, hogy a csatolmányokban is foglalt ügyészi törvénysértések miatt több polgári peres eljárásban is alperesünk a Legfőbb Ügyészség, mely polgári perekben érdemi védekezésre képtelenek. (Azzal, hogy alperesünk a Legfőbb Ügyészség kógens kizárási okot valósít meg a részvételünkkel folyó eljárásokból. Lásd: Hajdú-Bét Rt.)

Tény az, hogy nem szeretném a Tisztelt Ügyésznő fenti hivatkozási számú levelében foglalt felhívásokat megkerülni, ezért név szerint a teljesség igénye nélkül megjelölöm a bűnpártolásban részt vett ügyészek közül dr. Kopasz Zsoltot a Kecskemét Városi Ügyészség vezetőjét, dr. Horváth István kecskeméti nyomozóügyészt, dr. Szabó Ferenc Bács-Kiskun Megyei főügyész-helyettest, valamint dr. Nánási László Bács-Kiskun Megyei főügyészt, továbbá dr. Keresztes Imrét a Központi Nyomozóügyészség vezetőjét és beosztottját dr. Berki Tímeát, dr. Kovács Árpádot a Katonai Főügyészség vezetőjét, és dr. Kovács Tamás legfőbb ügyészt. A felsorolt személyek hivatalos értesülést szereztek több soron évek óta a csatolt beadványokban foglalt törvénysértésekről, név szerint lettek megszólítva, és nevüket adták a törvénysértő végzésekhez, vagy nevükben jártak el az őket helyettesítő személyek.

Tény az, hogy a Tisztelt Ügyésznő azon megállapítása sem fog helyt, hogy a panaszbeadványom tartalma alapján feljelentésként nem értékelhető, mivel konkrétan megjelöltem, hogy a határozatot hozó hivatali személy valótlan adatokat foglalt köziratba, ez közokirat-hamisítás, ami nyilvánvaló, hogy csak eszközcselekmény, mert ezzel valósítja meg a bűnpártolást. (A bűnpártolás jelen esetben az, hogy a Kossuth Holdingos felszámoló-maffia bíróságokat is magába olvasztó bűncselekményeit fedezik a fent felsorolt ügyészek. Fentebb mér írtam, hogy az érintett ügyészek nevének felsorolása a teljesség igénye nélkül történt, de dr. Rádli Béla legfőbb ügyészségi ügyészt még mindenképp meg kell hogy említsük, mivel az egész büntetőügy alapját képező KNYFÜ Nyom.396/2003. számú ügyben durván elvonta a jogorvoslathoz fűződő alkotmányos jogomat.

Borbély József
sértett, feljelentő, és mint a TEMPO Párt Elnöke közérdekből is.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése