Blogarchívum

2010. június 18., péntek

Face Memory Test

Link

Face Memory Test

 

Skills like memory are the first to go when we're tired.

This test assesses your ability to remember how long ago something happened - your 'temporal' memory. If you're tired you won't be as good at remembering when you saw or did something.

The test is in three parts and we suggest you take a five minute break in between each part.

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/



5 megjegyzés :

  1. Nem értem. Mit is kell ezzel csinálni? Két partit végignéztem, de viszonyítani, vagy felismerni kell? Netán anya, lány,-fiú? Esetleg faji jelleg alapján?

    VálaszTörlés
  2. Azt írja, hogy nézd meg az első 12 képet, várj 5 percet. Aztán nézd meg a második sorozatot, és megint várj egy kicsit. Után jöhet a harmadik "felvonás", ahol a bemutatott képeket osztályozni lehet, hogy az 1-ső csoportban volt, vagy a 2. csoportban, vagy NEM LÁTTAD EGYIKBEN SEM.
    A végén kiírja az értékelést, és valamit arról, hogy mennyit kéne aludnod. :D

    VálaszTörlés
  3. Pont a 3. előtt adtam fel. Ígyy jár az, kinek csak a fia, és a lánya államvizsgázott Angol nyelvből... Nékem megmarad a jó Német konyhanyelv, amit ott tíz év alatt felszedtem./ Mellesleg.- Lánykánk mos startol Ferihegyről. Hazajöttünk a harmadik időpont változáskor. Bombariadó volt ,kíváncsi leszek, a hírküszöböt átlépi-e?

    VálaszTörlés
  4. Hoppla, hüpp... Bombariadó...
    Tisztára megbolondul az egész világ. :-S

    VálaszTörlés
  5. A világ? Még ennyi tűzszerészt, rendőrnyulászt, ingyenélőt nem láttam egy kupacban kvaterkázni! Lehet ők maguk csinálják a riadókat? elképzelhető, mert őket nem vizsgálják át detektorral!!!

    VálaszTörlés