Blogarchívum

2010. május 12., szerda

Műsorajánló, hírek

KETTESBEN – Szerda 23.05-23.55 Műsorajánló

Mostanában dudásra vadászik! Agócs Gergely könnyen belement abba, hogy földmérő-térképész lesz, mert akkor majd mindig közel lesz a természethez. 16 évesen azért ment népdalokat gyűjteni Fülek környékén, mert a népi hagyományokat közvetlen közelről akarta látni és rögzíteni…

KETTESBEN: 2010. május 12-én, 23.05-23.55 - Műsorajánló
Ismétlés: csütörtök este 7 órakor.

Szerkesztő-műsorvezető: Jónás István

E-mail címünk: kettesben@lanchidradio.hu

A gyűjtésekből minden természetes módon következett: néprajzszak az egyetemen, nóták, táncok megtanulására, a dudán kívül furulyázik, ha nagyon kell klarinétozik, de hegedülni is láttak már. A Hagyományok Házában Agócs Gergely felnőtteknek mesélést tanít és szerinte a művészetnek nem csak gyönyörködtetni, de eszméltetnie is kell. A mai nagyvárosi életformában talál-e magának helyet a néptánc, a dudaszó,netán a hagyományos mesemondás? Mit árul el egy társadalom állapotáról, hogy milyennek mutatják be a vidéki embert a kabaréban? Erről is beszélget Jónás István Agócs Gergely népzenész-néprajzkutatóval.
Interneten hallgatható ITT




DÉLELŐTTI KALAUZ – Csütörtök 9.10-11.55 Műsorajánló

A hajléktalanná válást sokszor szégyenként élik meg az érintettek, így ahelyett, hogy ismerőseiktől kérnének segítséget, csak az állami gondoskodásban reménykedhetnek. A hajléktalanellátó rendszerbe való bekerülést viszont számos adminisztratív előírás nehezíti, az utcán pedig farkastörvények uralkodnak. Aki egyszer fedél nélkülivé válik, van-e esélye a talpra állásra? Elkerülhető-e a teljes lecsúszás?

MAGYAROK - Csütörtök 13.05 – 13.55 Műsorajánló

A hidak ősi, fontos valóságos és jelképes kapcsok, melyek nélkül a társas élet lehetetlen. Kolozsi Gyula építőmérnök keze munkáját számtalan folyót átívelő építmény dicséri Kárpát-medence szerte, mégis legkedvesebb hídja a Mária Valéria híd, melynek újjáépítési munkáit vezette.

A nyugdíjasok áttörték a kordont

Rendőrökkel dulakodtak a kormányzati megszorítások ellen tüntető nyugdíjasok Bukarestben. Az 500 fős tömeg áttörte a kormánypalota előtti kordont is. Az összecsapásban hárman sérültek meg. Az idősek a 15 százalékos nyugdíjcsökkentés ellen tiltakoznak.

Levéltárak adománya az erdélyi dokumentummentő akcióhoz

Tíz teherautónyi speciális doboz és raktári polcrendszer van abban a szállítmányban, amelyet Budapestről illetve Esztergomból indítottak útnak szerdán erdélyi egyházi levéltárakba. Az adománnyal a határon túli kutatóműhelyek raktározási gondjait szeretnék enyhíteni anyaországi levéltárak és dobozgyártók.

A tárcák holnap hozzák nyilvánosságra átadás-átvételi dokumentumaikat

A minisztériumok és háttérintézményeik csütörtökön teszik fel honlapjukra a kormányzati átadás-átvétellel kapcsolatos dokumentációjukat - mondta szerdán a kormányfő kabinetfőnöke. Hegedűs Dóra hozzátette: az iratok az április 30-ig rendelkezésre álló adatok alapján készültek. Nem szerepelnek a nyilvánosságra hozandó dokumentumok között minősített adatok és a nemzetbiztonsági szolgálatok jegyzékei sem.


Napokon belül gyanúsított lehet Hagyó?

Hamarosan bővülhet a gyanúsítottak köre a BKV-ügyben. A BRFK szóvivője szerint olyan bizonyítékokat továbbítottak az ügyészségre, melyek megalapozhatják Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes büntetőjogi felelősségre vonását.

Újra börtönben az izraeli atomtitok kiszivárogtatója

Három hónapos börtönbüntetést szabtak ki az izraeli atomtitkot kiszivárogtató Mordeháj Vanunura, miután zaklatásoktól tartva nem volt hajlandó a közmunkára a zsidók lakta Nyugat-Jeruzsálemben - közölte szerdán az AFP francia hírügynökség. Vanunut 1988-ban 18 évig tartó börtönbüntetésre ítélték az izraeli atomtitkok kiadás miatt. Vanunu a Sunday Times című brit lapnak számolt be Izrael atomfegyver-programjáról, 1986-ban.

Szijjártó: Gazdasági vészhelyzet van

Komoly gazdaságpolitikai fordulatra van szükség az országban, amihez első lépésben adócsökkentés és a bürokrácia csökkentése kell - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A politikus szerint gazdasági vészhelyzet van, amit a gazdaságot jellemző számadatok is megerősítenek.

GDP: kezdődhet a kilábalás

Valamelyest nőtt a GDP az első negyedévben. A KSH és az Ecostat közös gyorsbecslése szerint Magyarország bruttó hazai terméke 0,1 százalékkal növekedett 2010 első negyedévében, az előző év azonos időszakához viszonyítva – közölte szerdán a KSH.

Gárdamellény a parlamentben: Sólyom elvárja, hogy ne legyen jogsértés

A köztársasági elnök elvárja, hogy a parlament alakuló ülésén ne legyen semmilyen jogsértés - így reagált az elnöki hivatal főosztályvezetője arra a hírre, hogy Vona Gábor gárdamellényben akar majd megjelenni.


Már pénteken benyújtja az alkotmánymódosítást a Fidesz

A parlament alakuló ülésének napján, pénteken biztosan benyújtja a kormányzásra készülő Fidesz a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt és az alkotmány módosítását, amely a kisebb Országgyűlést is célozza.

42 megjegyzés :

  1. "Szijjártó: Gazdasági vészhelyzet van
    ... A politikus beszélt arról is: az átalakításokhoz, reformokhoz a Nemzetközi Valutaalap konstruktív hozzájárulására van szükség ..."
    Ez újabb IMF hitel felvételt takar (az adósságszolgálat átütemeztetéséhez más hozzáállásra volna szükség). Vagy irány a bukaresti út, fizetés és nyugdíj csökkentés stb.

    VálaszTörlés
  2. Roppant hasznosak a rövidhíreid,melyek mindenkor müsorajánlóval kezdödönek, Ólevendulám: ha hazamegyek, meghallgatom a rádiómüsorokat, melyekre a figyelmet fölhívod: csupa kuriózum !

    VálaszTörlés
  3. Nektek nem "gyanus" Agócs Gergely mellénye? ;-))

    VálaszTörlés
  4. Katicabogaram, van lehetőség internetes hallgatására is.
    Akár a címekre kattintasz, akár a "tovább"-ra, vagy erre:

    Interneten hallgatható ITT

    VálaszTörlés
  5. Mintha a KSH adatai és Szíjjártó nyilatkozata között volna némi ellentmodnás.
    Persze, a KSH vezetője még a régi.

    VálaszTörlés
  6. De köszönöm Neked, Ólevendula, megyek oda, az internetre...annyiszor sóvárogtam egy-egy ajánlott müsor után...

    A mellény ? Az biza - AZ ( Lehetne akár...).
    Szemben azokkal, akik azt kérdezik, nincs-e jobb dolgunk, Vona Gábor öltözetével foglalkozni, engem minden ezzel kapcsolatos hír leköt: a legfrissebb szerint holnap gárdamellényt ölt és nem lesz szankcionálható.

    VálaszTörlés
  7. ÉS?
    Kinek- mi rosszat tett a Magyar Gárda?

    Feloszlattak már szervezeteket, tüntetéseket, stb jogtalanul, majd 5-6 év múlva kiderült: JOGTALANUL.

    Nincsen a Gárda mellényen szégyellni való SEMMI, de SEMMI az égegyadta világon.
    Vona Gábor se nem a zsidóknak, se nem Sólyomnak, de még nem is Orbánnak szeretne megfelelni. Vagyunk közel kilencszázezren, akik oda küldtük. Ennyi.

    Kiállás volt a jogtalanul elítéltekért. És MINDEN magyarellenes, elnyomás ellenében. Egy szimbolikus dolog. Csak követni lehet: kézi vezérelt ügyészség, egyáltalán nem független, zsebre tett bíróság ne törjön gombnyomásra pálcát teljesen ártatlan, semmi jogellenes tettet el nem követő magyar állampolgárok felett.

    A zsidó zászló mit keresett a parlamentben? AZ nem beszédtéma? Különösen simon perez kijelentése után.

    VálaszTörlés
  8. EZ vajon nem okoz riadalmat, aggodalmat? Ici-pici felhőcskék és gondterheltség sem jelenik meg a Vona Gábor által viselt Gárda mellény miatt aggódók között?


    Na EZ AZ, ami miatt illene elgondolkozni, lehetne hisztizni, meg fújni a passzát szelet. Az a CSÚNYA, RANDA, GUSZTUSTALAN kitűző mit keres a magyar parlament alakuló ülésén, különösen a simon perezi mondatok után?

    VálaszTörlés
  9. A kettös jelvényre gondolsz ? Izraeli zászló - a magyarnak keresztbe ?

    Égbekiáltó, annyit mondok, akkor is, ha egy zsidó rendezvényröl érkeztek Burány Sándorral...ERRE a napra, a Parlamentben ezzel megjelenve - kész provokáció.

    VálaszTörlés
  10. Igen, arra gondolok.

    Az a horogkeresztes marhaság már a kutyát sem érdekli. Mellesleg az LMP sárga virágot tűzött ki. Pfff...
    Irigylem a gondjaikat.

    Sólyom jól kihisztizte magát a Gárda mellény kapcsán. Arról egy szót sem szólt, hogy mit keresnek ezek a kitűzők egyes szoci képviselőkön.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon egyszerű, nem kell kitárni a kaput a provokációknak és akkor sokkal kevesebb lesz....

    Ha meg mindenáron viszket valakinek az alfele hogy provokáljon másokat, az tegye intelligens módon, amire nehéz az ellenprovokáció....

    Van viszont egy korszakalkotó ötletem, mi lenne ha az Ország Házát SENKI sem használná provokációra és tiszteletben tartaná a parlamentarizmust, ugyanis ez kizárólagosan a Ház és parlamentarizmus tekintélyének a csorbítását célozza....

    VálaszTörlés
  12. Szerintem az utóbbi évek legnagyobb provokációja, hogy a NAGY, A HATALMAS, A HŐS FIDESZ engedett egy hazaáruló mszp követelésének, zsarolásának, és átengedte a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját a szociknak.
    MAGA AZ MSZP JELENLÉTE A PARLAMENTBEN EGY ROHADT NAGY PROVOKÁCIÓ.

    És mivel provokálta a Jobbik elnöke a "T.Házat"? Az Árpád-házi királyaink évezredes jelképével? Itt tartunk? Pffff:-(

    VálaszTörlés
  13. Jól jön, ugye, hogy a Parlament intézménye a házszabály értelmében vitatkozó ellenzékiek csatáját azzal fejezi be, hogy az országgyülés elnöke kezükböl - pofájukat betapasztva - kiveszi és maga dönthet, mert nincs idö sz@rozni...a falka részéröl máris kész az ürügy a nemtelen és oktalan támadásra.

    ERRE kellett a JOBBIK a Parlamentbe.

    ARRA meg a kétharmad, hogy rövidre zárja.

    VálaszTörlés
  14. Akkor minek csináltak egész héten úgy, mintha rohadtul be akarnák tartani a sok éves szokásokat? Cöcö...
    Ez nagyon GYENGE.

    S hogy mire kellett a Jobbik a parlamentbe? Pl arra, hogy 65 év után végre ISMÉT megszólalhatott a Székely himnusz, mivel a Jobbiknak volt annyi vér a pucájában, hogy elénekelték.
    Lehet, hogy neked ott Ámerikában rohadtul nem jelent már SEMMIT, de képzeld! Tudomásom van róla, hogy ezekben a pillanatokban is futótűzként terjednek a székelyek között e-mailekben ezek a képsorok. Mert NEKIK MINDENT jelent.

    VálaszTörlés
  15. 2:

    S hogy miért kellett a Jobbik a magyar parlamentbe? Tessék, okuljatok: nekik az ELSŐ DOLGUK az eddigi politikai elit egyik 20 éves mulasztásának pótlása. amit a ti fideszetek valahogy "elfelejtett" megtenni. Pedig "cirka" 20 évük volt rá. Szégyen-gyalázat, hogy nem tették meg eddig:-((



    Az Országgyűlés alakuló ülésének napján, május 14-én a Jobbik frakciója benyújtotta első önálló indítványát a T. Háznak. A H/14 számon iktatott határozati javaslat „a trianoni döntés évfordulójának nemzeti emléknappá nyilvánításáról” szól, s az indítványt három jobbikos képviselő jegyzi: Balczó Zoltán, Gyöngyösi Márton és Szávay István.


    Az Országgyűlés honlapja szerint a javaslatot az Alkotmányügyi, Igazságügyi és Ügyrendi Bizottság fogja tárgyalni, amelynek három jobbikos tagja van: Gyüre Csaba (a bizottság egyik alelnöke), Gaudi-Nagy Tamás és Murányi Levente. A javaslat sorsát nyomon fogjuk követni, s minden fejleményről beszámolunk majd a kedves Olvasóknak. A Jobbik első parlamenti indítványának szövegét teljes terjedelmében közöljük.


    „Dr. Schmitt Pál úrnak
    az Országgyűlés elnökének

    Helyben

    Tisztelt Elnök Úr!

    A Házszabály 85. § (2) bekezdésének d./ pontja, valamint a 87. § (2) bekezdése alapján a trianoni döntés közelgő 90. évfordulójához kapcsolódóan az alábbi országgyűlési határozati javaslatot nyújtjuk be:

    Az Országgyűlés …/2010. (…) OGY határozata
    a trianoni döntés évfordulójának nemzeti emléknappá nyilvánításáról

    Tekintettel az 1920. június 4-én aláírt trianoni békediktátumnak a magyar nemzet számára tragikus következményeire, az erre vonatkozó hiteles történelmi emlékezet hiányára, valamint a határainkon innen és túl élő magyarság nemzeti összetartozásának jelentőségére, az anyaországban élők ezzel kapcsolatos alkotmányos kötelezettségének tudatosítására, a Magyar Országgyűlés a következő határozatot hozza:

    1. Az Országgyűlés szükségesnek tartja, hogy június 4-e, a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulója minden évben nemzeti emléknap legyen.
    2. Az Országgyűlés felkéri a Kormányt, hogy megfelelő egyeztetések után 2010. november 30-áig hozza meg intézkedéseit az emléknap középfokú oktatási intézményekben történő bevezetésére.
    3. E határozat a közzététele napján lép hatályba.

    Indoklás

    Magyarország számára az I. világháborút lezáró ún. trianoni békeszerződés nemzeti tragédiát jelentett, melynek következményei máig hatnak. Az 1920. június 4-én aláírt diktátum értelmében Magyarország elvesztette területének kétharmadát, lakosságának közel 60 %-át, ezen belül – színmagyar területeket is elcsatolva – magyar népességének harmadát. Közép-európai feszültségeink legfőbb okozója ez az igazságtalan békerendszer, amelyet a II. világháború után megerősítettek. Az utódállamokban élő magyarság mindmáig nem kapta meg a békeszerződés elveinek megfelelő kollektív jogokat és feltételeket önrendelkezéséhez, oktatási és kulturális intézményeinek létrehozásához és működtetéséhez, nemzeti azonosságtudatának megőrzéséhez, szülőföldjén való boldogulásához.
    1945 után nemzedékek nőttek fel úgy, hogy Trianonról és következményeiről, e tragikus sorsforduló tényeiről nem hallhattak. 1990 után sem történt meg a kollektív emlékezet helyreállítása, a történelmi tények és a máig ható következmények széleskörű megismertetése.
    Mindezek szükségessé teszik, hogy a trianoni döntés évfordulójának emléknapot szenteljünk, amelynek a tragikus sorsdöntésre emlékezés mellett fontos célja a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának tudatosítása. Ez nekünk, a Magyar Köztársaság állampolgárainak jogi és erkölcsi kötelességünk. Előbbit az Alkotmány írja elő: ’A Magyar Köztársaság felelősséget érez a határain kívül élő magyarok sorsáért és előmozdítja a Magyarországgal való kapcsolatuk ápolását’, az utóbbira pedig Szabó Dezső így figyelmeztet: ’Minden magyar felelős minden magyarért!’

    Budapest, 2010. május 14.

    Balczó Zoltán, Gyöngyösi Márton, Szávay István
    (Jobbik Magyarországért Mozgalom Képviselőcsoportja)”

    (HunHír.hu)

    VálaszTörlés
  16. 3:
    Hosszú idő után VÉGRE egy párt, aki megtette, amit meg KELLETT tennie a Szent Korona előtt.

    VálaszTörlés
  17. Nagyanyám mondogatta volt azoknak, akik ilyen taplón beszéltek: "POFÁJA A LÓNAK, MEG A HOZZÁD HASONLÓNAK VAN"
    :-)))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  18. SZÉGYELLJE MAGÁT ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ,

    -AMIÉRT ENGEDETT A SZOCIK NYOMÁSÁNAK, ÉS ELVETTE A SZÓBELI MEGÁLLAPODÁS TÁRGYÁT KÉPEZŐ NEMZETBIZTONSÁGI BIZOTTSÁG ELNÖKI TISZTÉT A JOBBIKTÓL!

    -SZÉGYELLJE MAGÁT ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ, MERT A 2/3-OS TÖBBSÉGE ELLENÉRE HAGYTA, HOGY A SZOCIK EKKORA NYOMÁST GYAKOROLJANAK RÁJUK.

    -SZÉGYELLJÉK MAGUKAT, AMIÉRT ILYEN 8 ÉV UTÁN KÉPESEK ÉPPEN A NEMZETBIZTONSÁGI ELNÖKI POSZTOT A HAZAÁRULÓKRA BÍZNI.

    VálaszTörlés
  19. Valahol másutt írtam, hogy a "mellénytörvényt" azért hozták, hogy jogalapot teremtsenek a magyargyűlöletük kifejezésére.

    VálaszTörlés
  20. Muszáj volt. Még kiderült volna, hogy mit kerestek itt az izraeli vadászgépek, hogy ki küldte rá a tót rendőröket a magyar szurkolókra Dunaszerdahelyen, hogy hogyan jutott pl. joav blum a velencei telekhez, hogy mi ez a kaszinóváros-mánia, stb.
    Nem hagyhatták, hogy a Jobbik rálásson az összefüggésekre.

    VálaszTörlés
  21. Nem is hagyták.
    Csalódott vagyok a múlt heti kezdés után. Persze mondták már, hogy naiv vagyok. De akkor sem ezt vártam.
    Egy 2/3-dal rendelkező párt ne tegyen szívességet azoknak, akik ide juttatták az országot. A hazaárulóknak, a szemkilövetőknek, az országrombolóknak nem adhatnak ilyen tisztséget.
    Döbbenet:-o

    VálaszTörlés
  22. Valahol Kanbagoly említette néhány napja, hogy a fogyasztóvédelem szempontjából viszont nagyon sokat tehetnének. Ez igaz is. Jól a nyakukra léphetnének az átcímkézett döghúst árusítóknak, a mérgezett gyümölcsöt és zöldséget szállítóknak, a monopóliummal visszaélőknek,
    az árkartellezőknek, de minek is soroljam egyesével...

    Amíg az LMP-nek eljött a menyország a parlamentben, addig a Jobbiknak rohadt nehéz dolga lesz.
    Állítólag "megerősít az, amibe nem halunk bele". :-S

    VálaszTörlés
  23. Meg. Mert a szemek szépen lassan kinyílnak. A hazafiság érzése pedig olyan szintre fog végre emelkedni, amivel nem fognak tudni mit kezdeni. Mert ettől félnek leginkább az ország és világhódítók: a hazafiság gondolatától is hideglelést kapnak. Ha az életre, igazán ERŐRE kap, akkor végük. Ezért, mint a leghitványabb "parázna" bűnre, úgy gondolnak a hazafiságra.
    Ezért utálják Orbánt: nekik mindegy, ki a parancsaik végrehajtója, de azt, hogy "kiengedte a szellemet a palackból", már soha többé meg nem bocsájtják neki. (Mint az ominózus vacsora vitán hallhattuk Dessewfytől...)
    Szerintem nem kizárólag ő volt, egyszerűen működik az ország egészséges immunitása.

    VálaszTörlés
  24. Jaj már úgy hiányoztál fröcsögő csengele. Látom itt ismét magadra találtál. Végre lehet megint Orbánozni, hazafiaskodni és káromkodni kedvedre. De jó Neked és grafomán lelkednek, nyomhatod a rizsát, replikázhatsz, csapkodhatsz magad körül! Jöhetnek az archivált idézetek és a lám én megmondtam szövegek! Higgadj már le végre és próbálj megbékélni. Ezzel a mosónői tempóval nem mégy semmire. ÉRTED? Biztos nem.

    VálaszTörlés
  25. Gabi, eddig is láthatta aki akarta, most meg különösen szembetűnő a bizottságcirkusz fényében, a Jobbiknak néhány lózungon kívül nincsen semmilyen terve és elképzelése.
    MINDEN amit tesznek a pillanatnyi haszonra megy ki, még rövidtávú elképzeléseik sincsenek, ez a baj és ezért lesz nehéz dolga a parlamenti munkában a Jobbiknak!

    VálaszTörlés
  26. Nem tudom, feltűnt-e, Orbán Éva levele?
    Ő is "fröcsög"? Mindenki "fröcsög", aki kimondja az igazat?
    Szánalmas:-(

    Jaaaaaaj, csak ezt az olcsó, mosónős alpári szöveget sikerült kiizzadnotok ennyi iodő alat a bugyuta kis pm pletykáitokban? Röhelyes, amit műveltek.
    na nyomás vissza kupaktanácsra, mi legyen a következő duma.

    anyukám, ha mosónő lennék, akkor pláne szégyellhetnéd magad, hogy dupla olyan idősen fele akkora IQ-d sincs, mint nekem.:D
    Sicc!

    VálaszTörlés
  27. "a Jobbiknak néhány lózungon kívül nincsen semmilyen terve és elképzelése."

    A néhány lózung" alatt a Székely Himnusz eléneklését, és a Trianon emléknap bevezetését érted?
    Jézus Mária! Ezt nem hittem volna még rólad sem:-(

    Egyébként nyugi, ez csak a kezdet volt!
    Méghozzá MILYEN kezdet!!!;-)

    VálaszTörlés
  28. Nem látsz te tovább az orrodnál....:D

    VálaszTörlés
  29. Nagyon sajnálom olevendula, hogy lapjaidat a liberált banda ámokfutásai alma és juhorka szintre süllyesztik.

    VálaszTörlés
  30. Viszont te meg csengele a Marianne-árokba...nekem már ez az alma-árok is sok...: minek is jönnek ide holmi vedlett juhorok...?!

    VálaszTörlés
  31. Baj van az elméddel, mert a világtengerek legmélyebb részének a hivatalos neve Mariana-árok. A Marianne női név és Franciao. allegórikus alakja.

    VálaszTörlés
  32. Magyarul így is megteszi..:D.
    Hanem most ismétlésbe bocsátkozom:

    "béci, neked a lehetetlen is sikerül: szellemednek szárnyalása oly` mértékben zsibbasztott le engem, hogy repkedni most egyedül lesz kénytelen..."

    VálaszTörlés
  33. Legfeljebb franciául, ám ha repkedni van kedved, akkor vedd a seprűdet a lábad közé és látogasd meg sátán uradat.

    VálaszTörlés
  34. Legalább ajánljatok egymásnak valami műsort.

    VálaszTörlés
  35. "Legalább ajánljatok egymásnak valami műsort."....:D,:D,:D

    VálaszTörlés
  36. Jótanácsod meghallgatván, Kedves Háziasszonyunk, halaszb-i idegeknek megnyugtató müsorként tudnék ajánlani egy kis Gothic Rock-ot, az olyan kruftie-s, olyan sátános, meg náci-s is...

    VálaszTörlés
  37. Három beirásnál többet nem birtál ki, hogy egy újabb hülyeséged el ne süssed.

    Ha valakinek az idegállapotával baj van, az te vagy.

    VálaszTörlés
  38. Nézd, halaszb, ha nagyon összeszedem magam, tudnék még más müsorokat is ajánlani, de nem türnék a nyomdafestéket.
    Tehetem ?
    Nem tehetem.

    VálaszTörlés
  39. Hiperaktív dédi. Ha gyerek lennél, még volna esély a javulásodra.

    VálaszTörlés