Blogarchívum

2010. április 21., szerda

"Tüzes" nap volt a mai

Rejtély: porig égett a luxusautó (+képriport)

Teljesen kiégett egy luxusautó szerdán kora délután Budapesten a XII. kerületben, egy szálloda mögötti parkolóban - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.


A tűzet gyorsan eloltották, a többi járműre nem terjedt át. Azt, hogy mitől kapott lángra a kocsi, vizsgálják.

Lakóház gyulladt ki Budán

Kigyulladt egy lakóház teteje Budapesten, szerdán délben. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója elmondta: a tűz a XII. kerületi Hegyalja út 152. szám alatt egy háromszintes társasház tetőterében keletkezett.
Az oltáshoz végül tíz-tizenöt tűzoltóautóra volt szükség - mondta Molnár Péter. A szóvivő közlése szerint a tüzet feltehetőleg a tetőszigetelési munkálatok okozták, de az ügyet még vizsgálják.

Gázrobbanás Óbudán - összedőlt a ház


Életveszélyesen megsérült egy idős asszony, aki öngyilkossági szándékkal nyitotta ki a gázcsapot szerdán délután Óbudán, így okozva a házat lakhatatlanná tevő robbanást.



8 megjegyzés :

  1. A magyar egy olyan különös nemzet, amely roppant veszélyes módon éli mindennapjait: a kertészünk Zöldcsütörtökön olyan szerencsétlenül zuhant le háza lépcsöin, hogy az intenzíven egy garast nem adtak az életéért - tegnap beszéltem vele telefonon.
    De mert mindent maga szerel a háza körül, érte áramütés, hogy félnapot heverészett élettelenül, míg családja ráakadt, autó- és motorbalesetek többszörös túlélöje, ebben éllovas !
    E jelenség sokkal általánosabb, mint gondolnánk:

    Vasárnap nem bebizonyítottuk, hogy mi MINDENT képesek vagyunk túlélni ?!

    VálaszTörlés
  2. Én ezt a sorozatot inkább bandaháborúnak véltem, de tudja a fene.

    VálaszTörlés
  3. Nem is a véletlen müve, annyi bizonyos !

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó napokban sok megmagyarázhatatlan dolog történik, egy-kettő általában egészen komoly motivációjú, de csak később derül ki.....

    VálaszTörlés
  5. ...már ha kiderül: Fenyö János...?
    Máig homály fedi: Perczel Tamás a sírba vitte magával....

    S míly` érdekes, az ilyen titokzatos esetek körül, mint például az Eduardo Rózsa-Flores-é - ott bábáskodik Brády Zoltán...

    VálaszTörlés
  6. Néha kimondottan egészségóvó hatása van annak, ha az ember nem tud valamiről. :-S
    *************************
    Azonban tudom ajánlani Peter Sheldon: "Budai milliárdosok" c. könyveit, mert azokból azért meríthető némi "általános ismeret".

    VálaszTörlés