Blogarchívum

2010. február 12., péntek

Újabb feljelentések és hadjáratok

10 cég, 14 szerződés – újabb feljelentéseket tett a BKV-vezér


Újabb feljelentéseket tett a BKV vezérigazgatója pénteken – közölte a tömegközlekedési társaság. Kocsis István 10 cég 14 szerződésével kapcsolatban fordult a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz.

A BKV Zrt. belső kontroll igazgatósága által lefolytatott vizsgálat alapján 10 cég 14 szerződésével kapcsolatban merült fel bűncselekmények gyanúja. Kocsis István ezek miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést és átadta a rendőrségnek az ezzel kapcsolatos vizsgálati jelentést és a teljes dokumentációt. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy pontosan mivel kapcsolatos szerződéseket érint a feljelentés.

A társaság közleményében hangsúlyozza: továbbra is mindenben segíti a rendőrség munkáját, hogy a gyanús ügyek mielőbb tisztázódjanak.

A vezérigazgató egyébként legutóbb kedden tett feljelentést, akkor a HÉV békásmegyeri kijelzőivel kapcsolatos szerződés miatt kérte a rendőrség segítségét.

(FH)

Feljelentésekkel válaszol a szocialista „hadjáratra” Vitézy Dávid

Több tucat büntetőfeljelentést tett a BKV-ügyben, a személyét érintő kijelentetések miatt a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) elnökségi tagja. Vitézy Dávid csütörtöki közleményében azt írja: az elmúlt napokban tett kijelentései miatt feljelenti Horváth Csabát, Nyakó Istvánt és Budai Bernadettet, ezen kívül számos médiaterméket, mert megfogalmazása szerint azt a „hazug látszatot keltik, hogy a BKV-nál zajló korrupciós ügyletekhez leleplezésükön kívül bármi más köze lett volna”.

Minden alapot nélkülöző, kétségbeesett hazugság-hadjárat indult ellene – állítja a VEKE elnökségi tagja. Vitézy Dávid közleményében úgy fogalmaz: „olyan nyilatkozatok és cikkek jelentek meg szocialista politikusok és a hozzájuk köthető médiatermékek részéről a BKV-nál lezajlott, a városházi politika legfelsőbb szintjeit elérő korrupciós botrányok kapcsán, amelyek azt a hazug látszatot keltik, hogy leleplezésükön kívül bármi köze lett volna ezekhez az ügyletekhez, vagy felügyelőbizottsági, illetve VEKE-s tisztségéből adódó kötelezettségein túl bármilyen kapcsolatban állt volna a korrupt cégvezetőkkel”.

Vitézy Dávid szerint az őt ért vádaknak az az oka, hogy a BKV felügyelőbizottságának tagjaként 2007 eleje és a tavalyi év vége között számos, a Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes által hozott BKV-menedzsmenthez köthető korrupciógyanús ügyekre irányította rá a figyelmet, és kezdeményezett vizsgálatot. Hozzátette: minden olyan feljelentés, amit a BKV vezérigazgatója tett, és amely miatt nyomozás indult, kivétel nélkül az ő javaslatára megindított belső ellenőrzési vizsgálatok nyomán történt.

A VEKE elnökségi tagja eddig már több tucat büntetőfeljelentést tett az elmúlt napokban az említett cikkek és nyilatkozatok miatt. Többek között Horváth Csaba, valamint számos médiatermék, köztük a – megfogalmazása szerint – épp a BKV-ügy gyanúsítottjai tulajdonában lévő, és általuk szerkesztett internetes lap ellen is. Vitézy Dávid emellett kijelenti, hogy feljelenti Nyakó Istvánt és Budai Bernadettet.

(FH)

Kapcsolódó>>
Illés: Egyre több fővárosi MSZP-jelöltre vetül a gyanú árnyéka


Lenyikhajozta Zuschlagot Szekeres (+videó)




94 megjegyzés :

  1. A 22 éves Vitézy Dávid édesanyja Hankiss Ágnes pszichológus, a Hír Tv rendszeres szereplője. Féltestvére, Vitézy Zsófia, Orbán Viktor unokatestvére, édesapja Vitézy László filmrendező.

    Itt olvasható, hogy a fideszes ovi mintha csak a rokonságát támogatta volna az ellopott magyar nemzeti vagyon milliárdjaival :

    http://data.hu/url/7f6


    Cégadatok szerint a Reform másik tulajdonosa, s egyetlen cégjegyzésre jogosult tisztségviselője Vitézy Zsófia, aki Orbán Viktor unokatestvére. Mint arról lapunk elsőként számolt be, egy horvát szállodában, amely részben Vitézy Tamás - Vitézy Zsófia nagybátyja - érdekeltsége, ugyancsak feltűnik a virgin-szigeteki Burdette Ltd. Az ismeretlen tulajdonosi hátterű Burdette magyarországi kézbesítési megbízottja Cseszlai János, akinek szintén van közös cége Vitézy Tamással, a G & M Kft.

    Ezzel a tulajdonosi háttérrel érthető, hogy a Reform a Vasárnapi hírek szerint mintegy 10 millió forintot költött a "Gyurcsány-extra" című kiadásának reklámozására. Az óriásplakátokon is hirdetett Reform szám, melynek megjelenése egybeesett a kormányfőválasztással, a miniszterelnököt a hatalom megszállottjaként és újgazdag spekulánsként mutatja be.

    A leggazdagabb magyarok százas listáján is szereplő Vitézy Tamás, a Dalmácia Holiday Kft. társtulajdonosaként már korábban 32 éves koncessziót szerzett a horvát Sibenikhez közeli Tribunj jacht-kikötőjében. Tavaly nyáron pedig korábbi szállodái mellé újabbakat vásárolt a hvar-szigeti Jelsa városkában. (Egyes sajtóhírek szerint Tribunjban kapták lencsevégre Orbán Viktort is Pintér Sándor társaságában egy jachton.)

    Vitézy befektetéseinek nagyságát jelzi, hogy tavaly nyáron a távirati irodának azt mondta: az eddig tulajdonába került létesítményekre cégének a következő néhány évben 80-100 millió eurót (20-25 milliárd forintot) kell fordítania. Vitézy Tamásnak testvérével, Vitézy Lászlóval, Zsófia édesapjával, az ismert filmessel is van közös cége.

    Vitézy László, mint emlékezetes, az Orbán-kormány alatt az MTV egyik nagybeszállítója volt. Betéti társasága csak tanácsadásért több mint 40 millió forintot kapott a köztévétől, produkcióiért pedig több száz milliót.

    VálaszTörlés
  2. Cseréld már ki lécci ezt a ménkű hosszú linket erre:
    http://data.hu/url/7f6
    (Linkrövidítő: http://data.hu/shorturl.php )

    VálaszTörlés
  3. Most akkor elkezdtétek a nemzeti oldal elleni kampányt? Úgy látom Bedefy tolladat vitriolba mártva már azon serénykedsz, hogy a jó öreg szoci kormány maradjon. Nem tudnál mit kezdeni azzal, ha a Fidesz nyerne és kissé jobbra fordulna az ország sorsa és a a tiéd. Hajrá Bedefy, csontvázakat kotorj ki mindenhonnan! Zavarodjon meg a magyar választó! Gratulálok a zavarkeltésedhez!

    VálaszTörlés
  4. Kit tartasz te NEMZETI OLDALNAK ?
    A baloldali idegen csőcseléket, vagy a jobboldali idegen csőcseléket ?
    Mi köze ezeknek a gyilkos terroristáknak a MAGYAR NEMZETSÉGHEZ ?
    Zavarkeltő a te fajtád, aki a bunkó idegen romboló tolvaj hazug csőcseléket felöltözteti nemzeti-lobogóba és azt hiszi, hogy nem vesszük észre a szaros sátánpatát, ami már nonstop kilóg.

    VálaszTörlés
  5. Hogy te milyen kulturált vagy! Kapsz tőlem egy csengele-díjat. Stílusod vetekszik az övével.

    VálaszTörlés
  6. Éppen a Vitézy családon gondolkodtam a minap.
    Mint tudjuk, az édesanya, Hankiss Ágnes, előző férje az ultraliberális Hankiss Elemérnek. Miután elváltak, Ágnes asszony megtartotta a Hankiss nevet. Ez még teljesen rendben is van.
    De miután másodszor férjhez ment, és Vitézy László gyermekének adott életet, számomra nem érthető módon továbbra is megtartotta a Hankiss nevet. (Furcsa, és morbid dolog lehet, a gyermeke szempontjából, amikor anyu Hankiss néven írogatta alá az ellenőrzőjüket, anno...)
    Nem igazán értettem, miért jobb, esetleg party képesebb, vagy "trendibb" egy Hankiss névvel élni, mint a patinánsan, gyönyörű magyar nyelven csengő "Vitézy" néven.

    Mígnem végül rájöttem: Ágnes édesapja- Erdős Péter- megjárta a buchenwaldi koncentrációs tábort. Tehát nagyon úgy fest, hogy származása miatt volt fontos, hogy ne gyermeke apjának a nevét viselje, hanem a liberalizmus egyik helytartójának a nevét tartsa meg. Egyszerűen faji kérdés volt, ami felülírta a saját családjának az érdekeit. És egy ilyen anya, egy ilyen nő ma a Fidesz EP képviselője.

    Ez csak egy teljesen szubjektív vélemény volt. Ami fia feljelentését illeti: ha igaza van, akkor kívánom, hogy nyerje meg a pert.

    Anyucira visszatérve: vannak még "kolléganői", itt egy hosszabb cikk arról, hogy mi húzódik a nemzeti színek mögött valójában a Fidesz holdudvarát képező "értelmiség" mögött.:

    http://1csengele.multiply.com/photos/album/35


    Bedefynek tökéletesen igaza van: attól még nem nemzeti valaki, hogy piros-fehér-zöld pulpitusról szórja az igét.

    VálaszTörlés
  7. "A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiaság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán"
    gróf Széchenyi István

    VálaszTörlés
  8. Elnézlek benneteket.
    Eközben a saját intuícióimnak hiszek: a két Vitézy-fivért jósok esztendövel ezelött személyesen ismerhettem meg, több alkalommal volt beszélgetésünk, mély benyomást tettek rám, teljes biztonsággal állítom, hogy hazafiak.

    Ha már Hankiss Ágnes családfáját boncolgatandó, az édesapja neve is idekerült, a másik EU-képviselönö pedigréje semmivel sem ildomosabb. Nem azon által mérem a teljesítményüket: Ágnes - von Haus - vérhazafi. Zsófia úgyszintén. Ö is von Haus. De a féltestvére is. Hát még az édesanyja és annak húga....tudjátok követni ? Igen, Orbán Viktor édesanyja, aki nevelte Zsófit.

    Bizony, van ilyen.

    És most TÜZ.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Katicabog:-)
    Természetesen fel sem tételezi senki, hogy a Vitézy-fivéreket ne ismernéd. Hisz talán nincs is olyan prominens személyiség a magyar közéletben, akit Te ne ismernél. Szerencsés ember vagy, ezt már számtalanszor a tudomásunkra hoztad. Örülök neki:-)

    Emlékszem, nem olyan régen, még annak a neve mellé is a "vérhazafi" jelzőt írtad, akinek mostanság ki sem ejted a szádon a nevét.Morvai Krisztináét, nevezetesen, aki csak addig volt a Fidesz "üdvöskéje", mindenki kedvence, amíg el nem vállalta a Jobbik EP listavezető szerepét. Mindenki "vérhazaifi" bizonyos körökben, amíg a jobbliberális pártnak tapsol?

    Én is saját intuícióimnak hiszek: lévén magam is második házasságomat élem, ezért számomra nonszensz, hogy második házasságomból született gyermekem osztálynaplójába, hivatalos irataiba az első férjem nevét írják be, az "Anyja neve" rovatba.
    S továbbhaladva ezen gondolatmeneten, számomra elképzelhetetlen, hogy egy olyan ember, aki a SAJÁT GYERMEKÉVEL SZEMBEN is inkább az exférj nevét választja, az miként fogja a saját HAZÁJA érdekeit előrébb valónak érezni, mint a fajtársaiét.



    Ettől függetlenül természetesen én tiszteletben tartom a Te intuícióidat, és őszintén remélem a Vitézy ifjú győzelmét, ha és amennyiben valóban pusztán rágalom, ami ellene(ük) felmerült.

    VálaszTörlés
  10. Szóval az egész politikai csatározás "családok" hadakozása volna?
    Mi pedig "jegyet váltunk a stadion valamelyik szektorába".

    VálaszTörlés
  11. Hogy mennyire családok indították ezt a háborút, arra legjobb példa a következő:

    Az 1956-os kossuth-téri sortűzére- aminek kb 800 magyar honfitársunk esett áldozatul- bizonyos Apró Antal nevű szörnyeteg adott parancsot. Ugyanarról az Apró családról van szó, amelynek soraiból kikerült a másik szörnyeteg. aki szinte napra pontosan 50 évvel később úgyszintén a magyar emberek közzé lövetett- ezúttal "csak" gumilövedékkel, és könnygázzal támadtak ártatlanokra a hatalom pribékei.

    Tehát: gyakorlatilag ugyanaz(ok) a család(ok) hogy a Bauerekről, és a többiekről ne is essék szó vannak még mindig a nyakunkon. És még mindig itt vannak. És még mindig elviseljük őket...

    VálaszTörlés
  12. Igen. Ferike anyósa Piroska. Ferike felesége meg annak a Bulgáriában meghalt ügynöknek a lánya, akinek a neve összefüggésbe került II. János Pál pápa merénylőjének nevével.
    (Most jó nagyot ködösítettem, mi?)

    VálaszTörlés
  13. EZEK a családok mintha időtlen-idők óta ülnének a nyakunkon, és tennék tönkre módszeresen az életünket. Miközben ők persze tejben-vajban fürdenek- büntetlenül.

    Folyamatosan zajlott a népirtás hol direkt, egy ideje pedig indirekt módon. Borzalmas bűnöket követtek el ellenünk.
    Pörzse Sándor legújabb vezércikkében teszi fel az utóbbi idők leghúsbavágóbb kérdését:

    "Hogyan lehet az, hogy az MSZP kormányzás alatti intézkedések titkosítási feloldásának szigorítását a Fidesz segítségével az Országgyűlés 2/3-dal megszavazta? Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a következő ciklusban a valódi számonkérést. Ez hogy lehet? És miért?"

    VálaszTörlés
  14. Nekem már nem kell.És reményeim szerint végre minden ember szépen lassan felébred.Tudom, hogy nehéz erre az egyszerű kérdésre őszintén válaszolni. De MUSZÁJ.
    Nem Pörzsének, nem nekem, nem a Jobbiknak.
    Elég, ha az ember SAJÁT MAGÁHOZ őszinte. Több nem kell.

    VálaszTörlés
  15. Kedves Csengele !

    Háromszor is megszólítasz soraiddal, utóbbin nincs módom elgondolkodni, küldeményed kapuja zárva.

    De marad enélkül is válaszravaló: az úgy van, hogy egyrészt én is von Haus...aztán meg, hogy prominensek egymásnak adnak tovább bennünket, olyan alkalmakkor hoz össze minket - nem a Sors - a közös hit és meggyözödés, amikor sok jó ember összekapaszkodik.
    Se szerük, se számuk, méltatlan lenne e találkozások történetét megosztani veled..De speciell Vitézy Tamást Kötcsén mutatta be Kerényi Imre, Vitézy Lászlót pedig filmbemutatója alkalmából a föszereplö, Wittner Mária.
    További találkozásainkat már nem a véletlen diktálta.

    Számítottam epés hozzászólásodra, de tudod, aki nem disznók közé keveredik...továbbra is fönntartom, hogy Orbán Viktor nem csak maga, hanem családi környezete is kiváló, baráti köréröl nem beszélve.

    Mit tegyünk ?

    Krisztina ? Fönntartásaim születtek, amelyek, ha alaptalanok, teljes rajongásom az övé. A dialektikus materializmus szellemében a dolgok permanensen változnak, a pártok száma, melyekkel - eddig - kokettált, Szöör Annához hasonlóan, számosak.
    Hogy ezt nem közölte velünk elsö, a nagy nyilvánosság elött esett Nap-kelte-föllépésekor ? Hogy fokozatosan derülnek ki dolgok ? Istenem, ez mindenkire érvényes, nem igaz ?

    Májustól tovább látunk: a JOBBIK, tisztségviselöi és hívei számára megnyílik az út, bizonyítani. De hogy például Balczó Zoltán tölem tudja meg, hogy nagyszerü öccse, András egy héttel annak elötte német körúton osztotta meg szent gondolatait hallgatóival, beszédes. Aligha síma testvérviszályra utal.

    Hankiss Ágnes névválasztása nekem csak annyiban okoz gondot, hogy míg egy Hankiss elvetemült szadeszes, jelenlegi férje - ismétlem - vérhazafi, s nemesi név hordozója.Olyat is hallottam már, ha van-volt Vitézy Lászlóné, utódja nem akar egy második lenni...ki tudja, mellékes.
    Én föltétlenül ez utóbbi nevet választanám.

    VálaszTörlés
  16. Ha úgy próbálod elolvasni, mint akárki a neten, akkor nyilván be fogsz tudni jutni a belinkelt oldalakra. Egyszerűen kilépsz a multiból= "logout", és immár, mint nem regisztrált multis böngészed az oldalakat. Everyoneban vannak feltéve, bárki láthatja, feltéve, ha akarja.

    A névválasztást illetően: egyetértünk; mennyivel szebb hangzású a Vitézy név.(Köztes megoldásként akár a leánykori nevén is szerepelhet bárki; ez esetben Erdős Ágnes lenne, ami szintén egy szép név, szerintem.)

    Bárcsak EZ lenne a legnagyobb problémánk! De sajnos ennél sokkal égetőbb gondok előtt állunk.Beszéljünk inkább a lényegről!

    Mint a cím is utal rá: feljelentések, további vizsgálatok várhatók a legkülönbözőbb közéleti ügyekben.
    Igen ám, de az országgyűlés nemrégen "NAGYKOALÍCIÓT" ALAKÍTVA, szépen, kéz a kézben megalkotta az ÚJ TITOKTÖRVÉNYT, a minősített adat védelméről szóló 2009.CLV törvényt. Ennek értelmében 2010. április 1.-től minden adat titkos lesz, amire valaki ráüti a "nem nyilvános" pecsétet.

    A képviselők közül 322-en szavaztak igennel, és csak 17-en nemmel. A 2/3-os törvény megszavazásához kellett a TELJES FIDESZ-KDNP FRAKCIÓ.

    Jelentőségéhez képest -szokás szerint- szinte teljes média elhallgatás mellett történt mindez.Nem tudom, hogy a Hír Tv, Echo Tv, MN, vagy a Magyar Hírlap mekkora port vert fel az ügy körül, a magam részéről én minderről egy szót sem hallottam, láttam a jobbliberális sajtó orgánumaiból.

    Mit jelent ez a törvény tulajdonképpen?

    "A legfontosabb változás, hogy a korábban ismert kifejezések, mint az államtitok, illetve a szolgálati titok, megszűntek. Helyettük alkotta meg a törvényalkotó a már korábban ismert kifejezést, a minősített adat fogalmát. Az eddigi törvény I-es számú melléklete igyekezett pontosan és részletesen meghatározni azt, hogy mikor, milyen adat minősíthető állam-vagy szolgálati titoknak. Az új szabályozás szerint akkor lehet egy adatot minősített adattá nyilvánítani, ha az a Magyar Köztársaság szuverenitása, területi integritása, alkotmányos rendje, honvédelmi, nemzetbiztonsági, bűnmegelőzési, igazságszolgáltatási, központi, pénzügyi, gazdasági tevékenysége, külügyi vagy nemzetközi kapcsolatai, állami szerv illetéktelen külső befolyástól mentes, zavartalan működésének biztosítása szempontjából védendő értékkel bír.Azaz szinte bármit, bármikor titkosítani lehet"- mondja Fogarasi László, a Jobbik szakpolitikusa minderről.

    Kérdem én: hogy lehet, hogy a Fidesz egy felé elszámoltatásról, számonkérésről, felelősségre vonásról szónokol, másfelől pedig saját maga szavazza meg azt a törvényt, amely tulajdonképpen ellehetetleníti majd mindezt.
    Mégis: meddig néznek még minket teljesen analfabétának és idiótának?

    A teljes cikket ide tettem:

    http://1csengele.multiply.com/photos/album/41/41

    VálaszTörlés
  17. Lesz néhányból még hamis vád, hírnév rontás, kártérítés per.

    VálaszTörlés
  18. "Kérdem én: hogy lehet, hogy a Fidesz egy felé elszámoltatásról, számonkérésről, felelősségre vonásról szónokol, másfelől pedig saját maga szavazza meg azt a törvényt, amely tulajdonképpen ellehetetleníti majd mindezt."

    Kérdésed fogas és jogos, Csengele: erre magam is kíváncsi leszek. A megszavazást a tenger csendje övezte.

    VálaszTörlés
  19. Örömmel látom, hogy megértetted: nem akarok bántani senkit, csak megérteni. Remélem, hogy lesz lehetőségem megkérdezni személyesen az országgyűlési képviselőnket, hogy vélekedik erről a szemmel láthatóan komoly ellentmondásról.

    VálaszTörlés
  20. "Az új szabályozás szerint akkor lehet egy adatot minősített adattá nyilvánítani,
    ha az a Magyar Köztársaság szuverenitása, területi integritása, alkotmányos rendje, honvédelmi, nemzetbiztonsági, bűnmegelőzési, igazságszolgáltatási, központi, pénzügyi, gazdasági tevékenysége, külügyi vagy nemzetközi kapcsolatai,
    állami szerv illetéktelen külső befolyástól mentes,
    zavartalan működésének biztosítása szempontjából védendő értékkel bír."

    Próbálom értelmezni. Mi ez az "...állami szerv illetéktelen külső befolyástól mentes..." ?
    A gazdasági és pénzügyi titkosítást értem, ha nem is helyeslem, mert népszavazást sem lehet indítani gazdasági és pénzügyi kérdésekben. - "Érdekes", mi? :-((
    De ez az állami szerv...
    - hogy lehet illetéktelen?
    - ha állami szerv illetéktelen külföldi befolyás - akkor az kémkedés.
    - de ha ettől éppen mentes - azaz kémkedéstől mentes, akkor meg minek titkosítani?
    --Jenőőő! Magyarázd ezt meg nekem!--

    Sajnos a termőföld tőkebevonatalát is nagykoalícióban szavazták meg. :-((

    VálaszTörlés
  21. ...és a képviselők költségtérítésének ingyenes bemondásra való kifizetése ellen indított népszavazást is így szavazták meg.:-(

    VálaszTörlés
  22. http://www.complex.hu/kzldat/t0900155.htm/t0900155.htm itt a hivatkozott törvény linkje. Kérlek Benneteket sasszemű barátaim, hogy keressétek már ki belőle azt a passzust, amely lehetetlenné teszi az elszámoltatást. Ez a törvény nem arról szól, amit ti (és Fogarasi János szakpolitikus) gondoltok. Amúgy pedig a törvényben az is benne van, hogy bármilyen minősített vagy titkosított anyaghoz meghatározott személyeknek bármikor megfelelő feltételekkel hozzá lehet férni.
    Tehát ez a törvény nem a fehérgalléros bűnözők cselekedeteinek titkosítására született. A "nem nyilvános" kifejezés nem azonos a mentelmi joggal! Ez a törvény az elszámoltatást nem akadályozza.
    Arról nem is beszélve, hogy minden közszolgát felelősség terhel, ha esküjével ellentétesen cselekszik. Meg fogják találni a módját az elszámoltatásnak titoktörvény nélkül is, nem kell az embereket félre vezetni.

    VálaszTörlés
  23. Ez igaz.
    (Üdvözlettel: Lujza) ;-))

    VálaszTörlés
  24. Szerintem teljesen egyértelmű, Fogarasi tökéletesen elmagyarázta. -Mi nem világos? Az 5§-on kellene végig futni. Azonnal kitűnik, hogy szinte alig van a közéletnek olyan területe, amelyre az előtte felsorolt hivatalos személyek közül bárki bármikor rá ne süthetné a "minősített adat" címkét. És akkor onnantól kezdve lik-luk-likk, pofa be, magyarok, semmi közötök. Minősített adat, oszt jónapot.


    A LÉNYEG: Nemcsak az EDDIG MEGSZOKOTT dolgok válhatnak hozzáférhetetlenné számunkra, hála a"minősített adat" megszavazásának, hanem az összes közpénzes is. Miért "érdekes" mindez? A közpénzek zömmel az önkormányzatokon keresztül nyúlhatók le. 2006 óta -néhány kivétellel tulajdonképpen- a Fidesz kezében vannak az önkormányzatok. Minő "véletlen", hogy 8 év alatt éppen most, a választások előtt sikerült hirtelen ekkora nagy egyetértésbe kerülniük a szocikkal, és 2/3-dal megszavazniuk ezt az egyébként tipikusan szoci "saláta törvényt":-o

    Nem gondolom, hogy ehhez bármit még hozzá kellene tenni.
    Aki akarja, megérti, aki nem akarja, annak fölösleges tovább ragozni. Gondoljon mindenki amit akar, legjobb belátása és lelkiismerete szerint.

    VálaszTörlés
  25. Annyit még hozzá kell tenni, hogy a titkosított adatok nemcsak az emberek, hanem többnyire a politikusok (kormánypártiak, ellenzékiek, parlamenten kívüliek) és a média számára is hozzáférhetetlen, már ilyen adat birtoklása is büncselekmény, sőt a bünüldöző szervek is csak bizonyos feltételekkel vizsgálhatják, juthatnak birtokába.

    VálaszTörlés
  26. "... A BKV által megnevezett tíz cég közül kettő biztosan feljelentést tesz rágalmazás miatt. A közlekedési társaság legutóbb tíz cég 14 szerződése miatt fordult a rendőrséghez. A BKV szerint gyanúsak az összesen százmillió forint értékű szerződések. Nincsenek meg a teljesítési igazolások és több esetben az ár-érték arány sem stimmel szerintük. Az egyik ilyen cég, a Well Reklámügynökség 49 millió forintért vállalta a Combino-kampányt. Bölcs Ádám ügyvezető szerint minden rendben volt, megdolgoztak pénzükért, ezért felháborítónak tartják a BKV eljárását. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt kezdeményeztek büntető eljárást. „Nyilván a reklámszakmában vannak irányadó árak, nagyjából lehet tudni, hogy mi, mennyibe kerül, mi ilyen árakon dolgoztunk a BKV-nak is, mint minden más ügyfelünknek is az elmúlt 19 évben” – fogalmazott rádiónknak Bölcs Ádám.

    Az Európa Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. is feljelenti a BKV-t. Hrabetz Györgyi ügyvezető azt mondta: egy BKV-s publikációs pályázatot bonyolítottak le, a szerződés minden feltételét teljesítették. „Felháborítónak tartjuk ezt a fajta eljárást. Nem értem, hogy lehet, hogy szerződő felek ilyen formában értesítik egymást arról, hogy esetleg adminisztrációs hiányosság van a cégüknél. Természetesen állunk rendelkezésre, sőt meg fogjuk keresni a BKV-t, és bemutatunk mindent, amire szükségük lehet” – mondta rádiónknak Hrabetz Györgyi.

    Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs vezetője mindezekre úgy reagált, hogy ők ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést, a cégneveket pedig nem ők hozták nyilvánosságra. ..."

    Attól, hogy ismeretlen tettes ellen történt a feljelentés, még lehet hamis a vád.

    VálaszTörlés
  27. Tökéletesen egyetértek, nagyon jó elemzés.

    Ugyanazt mondja amit mi is látunk kialakulni az utóbbi hónapokban.

    VálaszTörlés
  28. "... A Jobbik az egyetlen párt, aki mögé a legbalszélsőbb exmunkáspárti szavazók, exszoci szavazók, exfideszesek és exmiépesek is hajlandóak beállni. ..."
    Igen. És ez azért van, mert a Jobbik a társadalomban nem a pártok között, hanem a nemzetben gondolkodók és a nemzetietlenek, a globalizmusban gondolkodók között húzza meg a határvonalat. A politikai oldalakban gondolkodó FIDESZ és MSZP viszont csak a saját oldalának szimpatizánsait tudja, kérdés milyen mértékben aktivizálni.

    De visszatérve a blog témájához. Egyenlőre nem világos az sem, hogy a BKV botrányt miért nem a FIDESZ borította, fedte fel, pedig a BKV Igazgatóságában ott ült a delegáltja is.

    VálaszTörlés
  29. 1csengele
    reply
    1csengele wrote today at 5:55 AM
    "Bár nem derül ki, hogy kinek a tollából származik a fenti elemzés" - ott áll az idézett cikk élén: Vajdai Dániel.

    "a BKV botrányt miért nem a FIDESZ borította, fedte fel" - halaszb, Vitézy Dávid tán a ti soraitokat gazdagítja ?

    VálaszTörlés
  30. Vitézy Dávidnak semmi köze nem volt a BKV botrány kirobbantásához, felfedéséhez. Ez az elmúlt 20 év politizálásába jól illeszkedő csúsztatás.
    A FIDESZ még az eseményeket is csak módjával kommentálja. Nem véletlenül.

    VálaszTörlés
  31. Tucatnyi büntetőfeljelentést tett Vitézy Dávid
    2010.02.11. 09:37 - Független Hírügynökség
    Ez elég független ?

    Avagy, idézet a minapi Népszabadságból:
    A BKV felügyelőbizottságának Fidesz által delegált tagjaként "2007 eleje és 2009 vége között számos, a Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes által hozott BKV-menedzsmenthez köthető, korrupciógyanús ügyletre irányítottam rá a média figyelmét és kezdeményeztem vizsgálatokat."

    VálaszTörlés
  32. Újabb FIDESZ izű csúsztatás.
    Vitézy Dávid a BKV ügyekben nem tett feljelentést. A média persze ezekre a figyelem ráirányításokról korábban nem értesült. Utólag meg mondhat amit akar.
    Vitézy Dávid rágalmazásért tett feljelentést.

    VálaszTörlés
  33. Itt már a dislexia esete forog kockán: "korrupciógyanús ügylet", "kezdeményeztem vizsgálatot", lassan írom, hogy...

    VálaszTörlés
  34. Már csak botox kezelés kell a Lendvai szint eléréséhez.

    VálaszTörlés
  35. Hát már ennyire vagy...? Fogadd együttérzésemet. Nem kell félni, nem fog fájni...

    VálaszTörlés
  36. E jeles szótagokat megfogalmazni, ez ilyen idöigényes ?
    halaszb, itt a botox sem segít már...

    VálaszTörlés
  37. Láthatjuk, hogy egy értelmes blogot egy elvakult FIDESZ-fan miképpen lehetetlenít el.
    Ugyanezt tapasztalhatjuk a társadalomban és a közéletben is. Mert a normális élet ellehetetlenítéséhez két fél kellett, ebből természetesen az egyik fél a ballib, a másik fél azonban a jobblib, vagy másképpen FIDESZ.

    VálaszTörlés
  38. Látom rágjátok a gumicsontot...:D

    Már az EU választások előtt elmondtam nagyon finoman, a Jobbik a kiábrándult szoci szavazók ideiglenes leparkolására használ.
    Az már rajtuk múlik tudnak-e kezdeni valamit a panelek népével hosszútávon.

    A Jobbik "programja" üres ígérgetés, tehetik, ingyen van, nem fenyegeti őket olyan veszély hogy alkalmazniuk is kellene...:D

    A jobbikos demagógiáról mindig a régi pesti vicc jut eszembe:

    A 93o-as években a válság idején állnak a szeretetkonyhánál sorban Kohn és Grün.
    -Szereted a libamájat?-kérdi Grün
    -Hogyne, van?
    -Nincs, de jólesik beszélni róla....

    VálaszTörlés
  39. Egy újabb FIDESZ-fan. Mint a FIDESZ, mindenről beszél, csak a lényegről nem, nagy hangon mindent tagad, mindent kritizál, de semmit nem csinál, illetve nem úgy ahogy azt igéri.
    A FIDESZ demokráciájának hű tükre az alábbi video:
    http://www.youtube.com/watch?v=xBNgo7MegRk

    VálaszTörlés
  40. Tudom kicsit lassú a felfogásod, hát elmagyarázom neked, ne kapjál migrént az erőltetett agymunkától:

    -a fenti viccben te vagy Kohn, Grün pedig a Jobbik megtestesítője...:D

    VálaszTörlés
  41. Te hülyegyerek olvasd már el a blog címét, az nem rólam szól, hanem a BKV-ról.

    VálaszTörlés
  42. E választékos nyelvezet csakis a szockó panelproli sajátja: hálás vagyok, halaszb, hogy emlékeztetsz erre, valamennyi bejegyzéseddel.

    Ha te fölfoghatnád, kit becéztél imígyen...? Ne kockáztass egy migrént, inkább hadd el...

    VálaszTörlés
  43. Semmi más, öntelt gúnár libákkal.

    VálaszTörlés
  44. Mán abban a hitben voltam mindezidáig, hogy az a libajnai...de ha akad ennél is találóbb jelzö, rajta, ki vele...el ugyan nem olvasom, mert ennél lejjebb diskurzus színvonala nem szállhat, ezen élvezetet átengedném neked, óvodás.

    VálaszTörlés
  45. Van egy szlogen, amely mindennél hűbben jellemzi Orbánt és a FIDESZT:
    "... agyagba döngöljük a kommunistákat ..."
    Panelprolis kifejezés, nagy hangú ígéret, semmi teljesítés.

    VálaszTörlés
  46. "nem fenyegeti őket olyan veszély hogy alkalmazniuk is kellene...:D"

    Ebben igazad van.
    Hozzátenném: "szerencsére".:-) Kormányozzon csak mostantól -egy darabig- az, aki hagyta, tűrte, ölbe tett kézzel közvetlen közelről végignézte, hogyan rombolják szét az ország maradványait a szoclibek. Nem pesti viccel, csak egyszerűen fogalmazva: "Egyék meg, amit főztek."

    A nép, az Istenadta pontosan így, egyedül ezen az úton keresztül fog szembesülni azzal, hogy mi az igazság. A Fidesz izzadni fog, vért fog verejtékezni, rengeteg további népszerűtlen intézkedést lesz kénytelen továbbra is végig vinni. Emellett rengeteg Jobbikos indítványt fog lesöpörni, mivel továbbra sem fog szembemenni kenyéradó gazdáival.
    Ezzel párhuzamosan az emberek- beleértve a szocikból kiábrándultakat is- végre saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogyan is dolgozik a Jobbik. Végre elegendő nyilvánosságot fog kapni ahhoz, hogy az emberek megkedveljék, és ne csak "ideiglenesen parkoljanak" a Jobbik mellett. Tökéletes forgatókönyv, jobbat magam sem tudtam volna kitalálni. Ennek így KELL lennie.
    A Fidesz rajongói klubnak is kell a maga "őszödi" pofonja, hogy végre felébredjen jelenlegi rózsaszín deríliumából. Igazából én nem hibáztatom őket, nemrégen még én is megpróbáltam megmagyarázni az olyan fals dolgokat, hogy pl miért szavazta meg feltétel nélkül a Fidesz Románia EU csatlakozását- elvágva ezzel az autonómia törekvések előre menetelének lehetőségét a határon túli testvéreink előtt. De azok az emberek, akik két lábbal állnak a földön, képtelenek hazudni saját maguknak hosszútávon. Nálunk hamarabb megtörtént az ébredés, mások annyira elvakultak, hogy tovább fog tartani. Viszont annál fájdalmasabb lesz, amikor egy nem szép napon majd bevallják maguknak: De buta is voltam, hogy eddig hittem nekik." Reményeim szerint el fog jönni az a nap, amikor a radikálisokat becsmérlők rájönnek, hogy olyan embereket bántottak a fanatizmusok okán, akik nem érdemelték meg.

    VálaszTörlés
  47. Az idézetek a Századvég gondozásában megjelent Politikusportrék című sorozat egyik kiadványaként jelentek meg 1994-ben. A könyv elkészítéséhez Orbán Viktor összes addigi interjúját, beszédeit, cikkeit kapta meg családjától és munkatársaitól. a szerző. Továbbá készült egy magnóra vett folytatásos beszélgetés, kb 14 órai hanganyag, kb 450 gépelt oldal. A könyv képeit Lévai Anikó válogatta.

    „ Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, s zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél.” /Orbán Viktor/


    Az 1998-as választások után megkérdezték Viktortól, hogy komolyan úgy gondolják, hogy egy LIBERÁLIS múltú pártról el fogják tudni hitetni, hogy polgári és nemzeti lett? Ő azt felelte: "Nyugodj meg, megvannak az eszközeink hozzá, hogy elhitessük."

    Nos, úgy fest: sikerült:-(((


    Kellemes ébredezést!

    VálaszTörlés
  48. Az idei évértékelő beszéd szerintem lózungoktól és ígérgetésektől mentes volt, reálpolitikai alapokon.
    Ahogyan az Orbán Viktor is mondta: minden szélsőségtől mentes.
    Sajnos, azt kellett látnom, hogy miként Sólyom László is, a Fidesz is mellőzte a több, mint ezer éves Árpádházi királyok zászlaját. Merhogy az Árpád-ház esetleg szélsőséges, vagy sérti a nem-magyarok érzékenységét. :-((
    A realitás talaján elfogadom a Fidesz-kormányt, mert ugye, az ember abból főz, amije van.

    VálaszTörlés
  49. A blog címével kapcsolatban meg azon töprengek, hogy vajon, ki halt meg?
    Mert mostanában naponta visznek el valakit előzetes letartóztatásba, míg eddig néma csend honolt.
    Az MSZP-SZDSZ társulásnak nem marad végül képviselőjelöltje.
    Éppen a választások előtt.

    VálaszTörlés
  50. Maradjunk annyiban, szerintem, hogy április 11.-én éjfélkor mindannyian pezsgőt bonthatunk.

    A legelső, aminek mindannyian örülnünk kell, hogy végre, ilyen hosszú idő után megszabadulunk ettől a szörnyűséges kormánytól.

    A magam részéről persze a Jobbik parlamentbe kerülésének fogok legjobban örülni.

    Reményem szerint a pezsgő az szdsz-mdf nevű szörnyület eltűnése miatt is pukkanhat.

    (És lesz egy szubjektív okom is: 12.-én lesz a szülinapom:)

    VálaszTörlés
  51. "Sajnos, azt kellett látnom, hogy miként Sólyom László is, a Fidesz is mellőzte a több, mint ezer éves Árpádházi királyok zászlaját."

    Ha egyszer valaki "patetikus magyarkodásnak" nevezte az őseinkhez való visszanyúlást....nincs mit csodálkozni:-((

    VálaszTörlés
  52. Remélem, jó nagyot durran! :D
    Három pezsgő meg háromszor akkorát szól!

    VálaszTörlés
  53. Hamisítás nélkül a pontos idézet: "...agyagba kell döngölni a kommunistákat..." , ami teljesen más értelemmel bír ugyebár...:D

    Node "kicsire" ne adjunk halászbénél....., elvégre még mindig várja mikor olvad már el a hó a sarkokon.....:D

    VálaszTörlés
  54. "Ebben igazad van."


    Ha csak ebben lenne...



    "Hozzátenném: "szerencsére".:-) Kormányozzon csak mostantól -egy darabig- az, aki hagyta, tűrte, ölbe tett kézzel közvetlen közelről végignézte, hogyan rombolják szét az ország maradványait a szoclibek. Nem pesti viccel, csak egyszerűen fogalmazva: "Egyék meg, amit főztek.""

    A maga cégér pőreségében, de pontosan megfogalmaztad a Jobbik legbelsőbb és legtitkoltabb elképzelését a "konstruktív ellenzékiségről",,,:D

    Ezért köszönet jár!

    Az ilyen és ehhez hasonló elszólások bizonyítják a legjobban mennyire összefonódnak a háttérben a szoclib és "nemzeti radikális" érdekek...

    Ilyenkor látszik napnál is világosabban, mindkét csoportosulást ugyanaz az érdek irányítja a háttérből, ugyanannak a forgatókönyvnek két szimultán jelenetét látjuk nagy valószínűséggel.

    VálaszTörlés
  55. Erről van szó, nem lehet tízpercenként más és más megváltó után lelkesedni....

    VálaszTörlés
  56. Ez aztán igazán kommunistásan,
    "Menjetek csak elvtársak"
    módon hangzik. Még kiderül, hogy Orbán a kommunisták agyagba döngölésében nemhogy vezéralak, hanem még résztvevő sem akart volna lenni. Csak úgy mondta. Mert eszébe jutott. Csak arra volt kiváncsi, hogy ugrik-e valaki.

    VálaszTörlés
  57. Sokkal valószínűbb, hogy a FIDESZ meg az MSZMP kreálmánya, csakúgy, mint a többi párt. Mint tudjuk, a kommunista vezetés már kisdobos kortól a KISZ-ig bezárólag kinevelte a fiatal kádereit, köztük a FIDESZ vezetőinek többségét is.
    Az MSZMP "reformer" politikusai, köztük a FIDESZ vezetőinek többsége meg a pártnak és ifjúsági szervezeteinek abból a szárnyából "születtek", akik különböző csatornákon már korábban lepaktáltak a nemzetközi globalista erőkkel.

    VálaszTörlés
  58. Erről van szó. A kommunistákat és mai, a globalista erőket hűen kiszolgáló utódaikat el kellene már zavarni a történelem színpadáról.

    VálaszTörlés
  59. Tipikus Népszava logika...:D

    Látszik min nőttél fel...:D

    VálaszTörlés
  60. Látszik ki olvasta/olvassa a Népszavát.

    VálaszTörlés
  61. Akkor már csak azt kell kielégítően kimagyaráznod, miért pont a szadesztől bérelt irodát indulásakor a "Jobbik" és miből fizették a bért....:D :D

    Ahhoz képest hogy ősellenségnek állítják be egymást egész békésen megfértek egymás mellett...:D

    VálaszTörlés
  62. Ugyanúgy a sok hülye műradikálist....

    VálaszTörlés
  63. Aki a logikájukat, a kifejezésmódjukat és a szégyentelen pimaszságukat úton-útfélen használja itt....:D

    Ez van, bogaram, saját gondolataid nincsenek, hát kölcsönzöl onnan ahonnan tudsz...:D

    VálaszTörlés
  64. Ahhoz képest, hogy a FIDESZ "ősellenség"-nek állítja be az MSZP-t, egészen jól megfértek az elmúlt 12 évben. Vidéki szinten már bratyizás szintű volt. De a BKV botrány "kedvezményezettjei" esetében is megállapítható, hogy a FIDESZ holdudvar legalább annyira érintett, mint az MSZP-SZDSZ.

    VálaszTörlés
  65. Illene már észre venni, hogy ti és a hozzád hasonlók ugyanazt csináljátok, mint Izrael vagy az IMF. Néhány napra ideutaztok, meg belerondítotok a netre és meg akarjátok mondani nekünk az általatok, ám kizárólag nektek hasznos tutit? Kivülről korteskedtek az általatok preferált, a globalista erőket hűen kiszolgáló pártok, vezetők mellett. A nemzetben gondolkodókat meg - céljaitoknak megfelelően - lesajnáljátok.
    Ez van, svábbogár.

    VálaszTörlés
  66. Ha nem lennél olyan sötét már rég észrevehetted volna én senki mellett sem korteskedem. :D

    Én csak annyit mondok, magatoknak teszitek a rosszat és vagytok olyan setétek még csak nem is értitek....

    VálaszTörlés
  67. Kérdezd meg Szegedi Csanádot...:D :D :D

    VálaszTörlés
  68. Legalább tudjuk honnan finanszírozzák magukat....

    Apropó, kiderült már kik finanszírozzák a Jobbikot?

    Nem?

    Hmmmm....

    VálaszTörlés
  69. A Jobbik, a FIDESZ-szel ellentétben, valódi változtatásokat akar, s ha ez rossz a globalistákat hűen kiszolgálók számára, az nem hiszem, hogy rossz lenne.

    VálaszTörlés
  70. Azt már viszont tudjuk, hogy kik finanszírozzák a FIDESZ-t, elsősorban az angolszász és izraeli nagytőke.

    VálaszTörlés
  71. Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka....

    VálaszTörlés
  72. Még mindig jobb mint Putyin és elvtársai....:D

    VálaszTörlés
  73. Hogy én mennyire várom a májust, mikor nyílnak az orgonák...meg a Parlamentben a JOBBIK képviselöinek szája ? Amikor híveik kénytelenek lesznek letenni mára-már-négy-dimenziós szemüvegeiket; némelyikének sebesen, a többieknek lassúdan bedereng, mivégre is vannak ök ?

    Milyen lesz NEKIK az ébredés ?
    Megmondom: késöi.

    VálaszTörlés
  74. A Jobbik parlamentbe kerülésével gyorsan ki fog derülni, hogy kik gondolkodnak nemzetben és kik tolják a globalisták szekerét. Szét fog válni a búza az ocsutól. Kezdetnek ennyi is elég.

    VálaszTörlés
  75. - Egyáltalán nem csodálkozom, és nem ítélem el azokat, akik gyökeresebb változást várnak el, mint amennyit a Fidesztől lehet remélni. Akik a Jobbiktól remélik ennek megvalósítását, azok nem a pokolból valók, hanem türelmetlenebb emberek.
    - A Fideszt lehetőségünk volt már megismerni "működés közben" is - a Jobbikot még lényegében nem.
    Sajnos az látható, hogy a Fidesz nyitottabb a mai értelemben vett baloldal irányában, mint a "szélsőjobbnak" bélyegzett, nemzeti érdekeket, és valódi történelmi hagyományokat preferáló szervezetek felé.
    - Abban Kanbagollyal egyetértek, hogy sok szocialista áll át a Jobbikhoz, csakhogy az MSZP sem nem magyar érdekeltségű, sem nem szocialista elköteleződésű párt. A hitelesség érdekében talán legcélszerűbb lenne egy nagy "P"-t megőrizni a párt nevéből.
    - Eredeti értelmezés szerint nem a Jobbik, hanem éppen az SZDSZ volna a szélsőjobbos.
    - Visszatérve a Fidesz-Jobbik ellentéthez, az teljesen normális, hogy a demokráciában vannak kormányon és ellenzékben lévő pártok, csak az ellen-zék nem azonos az ellen-ség-gel. Sőt, a több pártból összetevődő parlament sokkal inkább képes érvényesíteni a társadalmi akaratot, mint a ma "divatos" kettő - hiszen a társadalom ennél sokkal összetettebb és színesebb, mintsem hogy vagy-vagy alapon két párt jeleníthetné meg az érdekeit.
    Mai viszonyok között luxus volna ellenséges okokból elvetni, vagy leszavazni konstruktív indítványokat - csak azért, mert azt a "másik" mondta.
    - Hogy ki honnan kapja a pénzt? - Az minden párt esetében jó kérdés...

    VálaszTörlés
  76. Köszi a videót. Ha már itt tartunk, offolom a saját témámat mi a nyű ez a szöveg a YouToube-n:
    "On March 13, we are dropping support for your browser. You'll still be able to watch videos after that date, but new features may not work properly.

    There must be 50 ways to leave your browser—here are 5:"

    VálaszTörlés
  77. Köszi a videót. Ha már itt tartunk, offolom a saját témámat mi a nyű ez a szöveg a YouToube-n:
    "On March 13, we are dropping support for your browser. You'll still be able to watch videos after that date, but new features may not work properly.

    There must be 50 ways to leave your browser—here are 5:"

    VálaszTörlés
  78. Aszongya hogy március 13-tól a böngésződhez szükséges alkalmazásokat nem fejlesztik tovább, megáll ezen a ponton ahol van.
    Használható lesz továbbra is, de a jovőbeni új Youtube alkalmazásokkal nem lesz kompatibilis.

    VálaszTörlés
  79. " Az objektivitás talaján állva előre lehet látni, hogy EZ fog következni. Tudod, az egészben az a legszebb, hogy ezt maga AZ ÉLET írta. :-)))))"

    Objektívitásról nem beszélni, hanem gyakorolni kellene, akkor lenne valami hitele is a mondanivalódnak....:

    VálaszTörlés
  80. Haj, vagy úgy... Köszönöm. Megy ki a divatból, mint én. :D

    VálaszTörlés
  81. Haj, vagy úgy... Köszönöm. Megy ki a divatból, mint én. :D

    VálaszTörlés
  82. Éppenséggel elképzelni sem tudom melyik böngészőt nem támogatja tovább a Youtube....

    VálaszTörlés
  83. Esetleg azért "sértődött meg" a You Toube, mert a Flash Playert mindig külön kell engedélyezzem a böngészőmben. Ilyen szigorú. :-))

    VálaszTörlés
  84. Aha, mvsz igazad van....
    A másik oka az lehet, a Youtube erőteljesen reklámozza a Google Chrome elnevezésű böngészőjét.....

    VálaszTörlés
  85. Mi lesz azzal, akinek éppen króm-nikkel allergiája van? ;-))

    VálaszTörlés
  86. Annak majd mangánból készítik...:))

    VálaszTörlés
  87. Új fejlesztés: a Google-mangán. :D
    De ez mangánügy. :D
    **************************
    Mondom: ma-N-gánügy. :D


    VálaszTörlés