Blogarchívum

2010. február 9., kedd

SZKR: "Budaházyért gyűjtünk, jöjjön mindenki!


Magára hagyjátok?     Magára hagyjátok?

Egy bajtársunk bajban van. Gyuri bajban van. Ugyanígy még majd egy tucat bajtársunk. Börtönben vannak, értünk. Sokan pedig arra is lusták, hogy gyalogoljanak egy keveset, hiszen ennyi lenne az ára annak, hogy összegyűljön a megfelelő számú kopogtató.
Még van remény, jöjjön mindenki segíteni!

A lényeg az, hogy ha elegen leszünk - és ez korántsem lehetetlen! -, mint már annyiszor a nemzeti oldal sikerre vihet egy fontos ügyet. Az eddigi talán legfontosabbat. Mutassuk meg együtt mire vagyunk képesek!

Sokan segítettek már a mai napon is, de a teljes sikerhez Te is kellesz! Akik ma kint voltak, tudják, hogy megéri küzdeni, mert egy bajtársunkért tesszük, amit teszünk, és igazán nem sok ez a kis fáradtság. Később büszkén mondhatják a résztvevők majd az utókornak: igen, én segítettem kiszabadítani Budaházyt.

Egy kis gondolatébresztő azoknak, akik legyintenek, hogy "vannak elegen, én nem megyek".

A nemzeti oldal elvileg azért különül el a többi szubkultúrától, mert nálunk fontosak az elvek. Fontosak a barátok, az összetartás, kiállás ügyeinkért, kiállás egymásért. Az a kép pedig most törik össze. Nem lenne többre szükség, mint pár nap aktív munkára - ennyi idő alatt eldől minden.

Eldől egy hazafi sorsa. Sokan túlzásnak éreznék, de akkor is ki merem jelenteni: valahol a nemzet sorsa is eldől. Ha nem vagyunk képesek kiállni egymásért, ha nem mozdulunk amikor fontos lenne, akkor semminek sincs értelme. Pedig ez nem egy alkalom, ez AZ alkalom.

A kiállás a másikért nem annyiból áll, hogy koncerten skandáljuk, hogy Budaházy - Budaházy. Aki ezzel altatja magát, ideje, hogy felébredjen. Ettől nem változik semmi. Attól változik, ha jön, és közénk áll ő is!

Most pedig lehet tenni: ez nem tüntetés ("Provokátor, provokátor!"), nem egy párt indulása ("Olyan mint a többi!"), van egy egyszerű célunk, amelyért nem kell sokat tenni. El kell jönni és segíteni. Akár egy nap elég lenne, ha elegen vagyunk, ha te is jössz, mint már jöttek jó páran.

Ha nem vagyunk elegen, mert mindenki sumákol, mint a szoci szavazók a fidesz győzelem után, akkor jön a kudarcélmény, és a tudat, hogy cserbenhagytuk egy bajtársunkat.

Hol vannak azok az emberek, akik annyit köszönhetnek Gyurinak? Hol vannak azok, akik egyetértenek vele? Akik nem hisznek a pártokráciában? Akik tüntetésre nem járnak, de persze mélyen nemzetiek? Hol van ezernyi koncertlátogató, ezernyi körlevél küldözgető, miért lapulnak most is otthon a fotelforradalmárok?

Mit vártok még mindig otthonülők, sült galambot? 750 kopogtatócédula majd csak úgy összegyűlik magától? A nemzeti oldal nem ingyen étkezde: nem fogja más kikaparni a gesztenyét nektek. Inkább gyertek, segítsetek, mi már elkezdtük a munkát és várunk sorainkba mindenkit!

Aktivistának jelentkezni továbbra is a budahazy.com weboldalon lehet.

Ne gondoljátok, hogy a kopogtatógyűjtés egy hónapig tart. Pár nap alatt lefut az egész, aztán vége.

(electron - Szent Korona Rádió)

(Megjegyzés: Az illetékes, lakóhelye szerinti önkormányzat jegyzőjénél kérheti át magát a XI. ker 17-es számú választási körzetébe az, aki segíteni akar neki, de nem ahhoz a választási körzethez tartozik.)

17 megjegyzés :

  1. Egy átlag választópolgárnak mit lehet tenni?

    VálaszTörlés
  2. Ami kész röhej, hogy az eleve ILLEGITIM TERRORISTA VÁLASZTÁSI BOHÓCKODÁS feltételeit bárki is betartja !

    VálaszTörlés
  3. Ne haragudj, de ennél egyszerűbb az eset.
    Szerintem, Budaházy kiszabadítása eszmei szempont.
    Ha valaha bajba kerülnél, vajon hova fordulhatnál?- pedig Te is elég szókimondó vagy!
    Segíteni kell egymáson aki az ellenzéki oldalon áll!
    Kicsit lehet élcelődni a legitimitáson, lehet, hogy igazad van, de van a magyar emberbe egy rebellis, ugyan akkor egy nemzeti dac. Nem hagyom!!

    VálaszTörlés
  4. Budaházy is illegitimnek tartja ezt a "TERRORISTA VÁLASZTÁSI BOHÓCKODÁS"-t , és nem hisz ebben az egész áldemokratikus parlamentáris áldemokráciában.
    Sajnos ezt hiába hangoztatja, attól még 8 hónapja sitten rohad. Szerintem a legjobb megoldást választotta: mivel a saját elképzeléseit addig nem tudja érvényre juttatni, amíg ezt a "rendszert" valahogy meg nem döntjük.
    Semmi értelme kívülről- meg a börtönből- bekiabálni. Ezeket a szemeteket a saját eszközeikkel saját "játékszabályaikkal" lehet megbuktatni leghamarabb. Ha ehhez az kell, hogy be kell menni a daráló közepébe, akkor ezt kell tenni: bentről, a parlamentjükből kell megkezdeni szétrohasztani ezt az egész cirkuszt.

    Budaházy egyébként nem nyerni akar, ennek egyetlen értelme, hogy ennyi idő után végre megölelhesse a gyermekeit, és ha csak rövid időre is, de emberhez méltó körülmények között éljen, lélegezzen, gondolkozzon. Valamint, hogy végre nyilvánosság előtt megszólalhasson.
    KELL neki a töltődés. Mi talán el sem tudjuk képzelni, hogy mekkora ERŐ kell mindezt túlélni.
    Az vesse rá az első követ, aki családos ember révén nem élne ezzel e lehetőséggel.

    VálaszTörlés
  5. Vajon László atya, Gazdagrét nemrég elhunyt plébánosa mit szólna?
    Ő nem az a fajta sápkóros nyámnyila papocska volt, ahogy a közgondolkodásban általában megjelenik "a pap" képe. Szinte a semmiből építette meg a gazdagréti templomot - pénze nem volt hozzá, "csak" akarata.
    Teológusi végzettségén kívül pilóta és ejtőernyős képzettsége is volt.
    Vajon, ő most mit tenne?
    http://laszloatya.freeblog.hu/
    Ez volt a blogja.

    VálaszTörlés
  6. Súlyos kérdés dől el: Van-e Budaházynak 750 valódi pártolója?
    (Most jönne jól néhány szórólap abban a körzetben.)

    VálaszTörlés
  7. Csak önmagában a Gazdagréten a többszörösét is össze lehetne gyűjteni- szerintem.
    Csakhogy először is képben kellene lenni a választó polgároknak, akikhez bekopogtatnak: ki is az a Budaházy. Mivel nem egy Tv2, RTL-en futtatott celeb, valószínűleg sokan még csak nem is hallottak róla. Nem is sejtik, hogy milyen aljas, koncepciós rágalomhadjárat áldozatai ők 12-en.
    Nehéz dió. Úgy érzem, hogy itt nem is a rendszer, meg az azt ellenzők közötti különbségen van a hangsúly. Az emberek átmosott agya, AZ a legfőbb akadálya a felemelkedésünknek.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem Csengele többszörösen is jól látja.
    Nevetséges, 750 embert összegyűjteni, mert nem olyan könnyű.
    E terület, valamiért azt mondatja velem, hogy ha itt nem tud valaki összegyűjteni minimálisan ennyi embert, akkor ott valami baj van, az emberi motivációval.
    Valamivel fel kellene rázni az embereket.

    VálaszTörlés
  9. Valamivel fel kell rázni, bizony. Sajnos én nem tudok jelen pillanatban olyat, amire felkapnák a fejüket. Talán, ha győzike megint meghízna, vagy Uhrin Benedek megírná a Rebeka 2 "-t.
    Amíg ki tudják fizetni a sárga csekkeket, amíg nem éheznek, a többség magasról tesz az egészre.

    Megmondjam, mi a fontos a többségnek? Hogy haza érjen 17 óra x percre, amikor kezdődik a népbutítás ezerrel.
    EZ az élet, Babócsai néni:-((

    Azon törtem a fejem, hogy az ismeretségi körömben vajon hány embernek jut eszébe mondjuk egy hónapban egyszer, hogy két hónap múlva választás lesz. Esetleg a plakátok miatt. De két héten belül ahhoz is hozzászoknak, a nagy többség szerint akár a feje tetejére is állhat a világ, nem és nem lehet kizökkenteni a kereskedelmi tv-k és rádiók hipnózisából. Ha meg nyomtatott sajtót vesz, akkor is max a Blikk, meg a Story. Ennyit tud a zöme.
    Mit is mondhatna az ember ennyi agyhalottnak?.-((

    VálaszTörlés
  10. Amikor korlátozva volt a választójog, akkor meg az volt a baj.
    Most viszont minden szavazat 1-et ér. (Kivéve a "különleges" eseteket.)

    VálaszTörlés
  11. Budaházy György levele

    Tisztelt magyar választópolgár, potenciális szabadítóm!

    Ön kopogtató cédulájának nevemre való kitöltésével máris nagy mértékben hozzájárul, hogy – az ellenem nyolc éve tartó különböző koncepciós eljárások sokaságának végkifejleteképpen immár – börtönben való sínylődésem ideje véget érhessen. Ezt előre is szeretném megköszönni.

    Mindenekelőtt leszögezném, hogy én soha nem vétettem a magyar nemzet ellen semmit. Nem vettem részt közpénzének ellopásában, nemzeti vagyonának kiárusításában, intézményrendszereinek szétzilálásában, erkölcse lezüllesztésében, országunk idegen hatalmak érdekeinek való alávetésében. Nekem soha nem voltak köztisztségeim, amelyekkel visszaélve mások e felsorolt gaztetteket elkövették. Nekem csak közéleti tevékenységem volt, ami pont arra irányult mindig, hogy az ilyen, közbizalommal visszaélő hazaáruló gazemberek ámokfutását megpróbáljam megállítani. Ez volt mindig az én „rettenetes bűnöm”, amiért a hazaáruló gazembereket szép számmal a soraiban tudó politikai elit engem folyamatosan perekkel gyötör és üldöz. Akik azt mondják, hogy én most a mentelmi jog mögé akarnék elbújni, azoknak az a válaszom, hogy pont azok a politikai pozíciókban lévők, akik a nemzet ellen gaztetteket követtek el, akarnak a felelősségre vonás lehetősége elöl e mögé elbújni. Én a hosszú ideje tartó igaztalan üldöztetéstől szeretnék már végre megszabadulni. Ha ezek a gazemberek nem lennének, én se lennék üldözött, és nem lennék börtönben, de ha én nem lennék, ezek a gazemberek akkor is gazemberek lennének, csak egy tevékeny ellenségükkel kevesebb lenne. És ez nagy különbség! Alapvetően elvetem a mentelmi jog intézményét, és a megszüntetése mellett teszem le a voksomat. De most tisztelt választópolgár, támogatásommal ön is segítője lehet egy kísérletnek. Lássuk itt is érvényesül-e az oly sokszor tapasztalt kettős mérce, és csak a politikus bűnözőket védi ez az intézmény vagy véd egy általuk üldözött hazafit is, amennyiben honfitársai érdemesnek látják a képviseletükre? Vajon a választási bizottság elfogadja-e a jelölésemet, és kiszabadulhatok-e végre a börtönből vagy csak a közpénzeket elsikkasztó politikusok flangálhatnak szabadon? Már ezt megéri kipróbálni!

    Egyébként meg senki ne gondolja, hogy az országrombolókkal szembeni ellenállásban kimerülnek képességeim. Elég sok képviselő rontotta a levegőt a magyar parlamentben az elmúlt húsz évben, akik töredék annyit nem foglalkoztak a magyarság sorskérdéseivel, tettek közzé gondolatokat, mint én. Legfontosabb elméleti fejtegetéseim tárgya, és állandó vesszőparipám egy alapvetően új közjogi rendszer. Ennek lényege, hogy míg ma mind a politikai vezetés, mind ennek országgyűlési kontrollja, és a törvény és rendeletalkotás is, a – szinte kizárólag csak magukat képviselő – pártok monopóliuma, addig az én közjogi elképzelésemben minden vezetői poszt személyes megválasztással és felelősséggel jár, az országgyűlést pedig a pártok helyett, a társadalom valós szerkezetét megjelenítő önkormányzatok, szakmai érdekképviseletek, társadalmi szervezetek (korosztályos-, hobby-, sport-, stb.), vallási és etnikai csoportok képviselői alkotják, nem a mostani gyakorlat szerinti személyhez kötött (négy évig leválthatatlan), hanem a delegáló társadalmi csoporthoz kötött (szabadon cserélgethető személyekkel) mandátummal. Ha újra szabadon szólhatnék ezen rendszerváltásért ügyködnék tovább. Kérem, segítsen ebben.

    Vác, 2010. február 5.

    Budaházy György

    (Kiemelések tőlem.)

    VálaszTörlés
  12. Igazából nem tudom, hogy eljön-e az ideje, amikor szívemből megkedvelem ezt az embert. Azt viszont tudom, hogy legmesszemenőbbekig fogom tisztelni azt a kiállást, amit ez az ember tett és tesz. Ez egy talpig becsületes, bátor magyar HAZAFI, ezt el kell ismernem. (Szimpátia ide, vagy oda.) Szeretném megélni, hogy sok ilyen bátor magyar ember éljen ebben az országban, és ne gyáva nyulak lapítsanak körülöttem mindenütt, amerre csak nézek. (Tisztelet a kevés kivételnek.)

    VálaszTörlés
  13. Mai hírben hallottam, hogy megrongálták, ill. vörös festékkel kenték be a Szabadság téri szovjet emlékművet.
    Nos, ezt nem Budaházy tette, annyi szent.
    De kinek állt érdekében?

    VálaszTörlés
  14. Hát pl az én érdekemben is állt.:-))
    Gratulálok az ügyes magyar embereknek, akik kijátszották "éberék"et, és sikerrel jártak. VÉGRE!!!:-))

    VálaszTörlés
  15. Ez az egyik verzió, hogy már nagyon unalmas ennek a hódító hatalomnak a jelképe.
    A másik az, hogy "gyorsan be kell kenni" - bizonyítandó az ún. szélsőségesek létezését.

    VálaszTörlés
  16. Szerintem az obeliszk létezése a szélsőséges:-)

    VálaszTörlés