Blogarchívum

2010. február 16., kedd

GYORSHÍR - Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet

Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet - őrizetben a rektor?

Megszállta a Nemzeti Nyomozó Iroda a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet – tudtuk meg belső forrásokból. Meg nem erősített információk szerint sikkasztás miatt folyik nyomozás az egyetemen.


Katt a címre.

10 megjegyzés :

  1. Az Index információi szerint a Népliget melletti lebontott laktanya értékesítése körül vizsgálódnak. A korábban a Zrínyi Egyetemhez tartozó, hatalmas területű ingatlanon 2008 végén kezdték lebontani az épületeket, és úgy volt, hogy lakópark épül ott. Az építkezés azonban nem halad, egy éve csak törmelék borítja a hatalmas telket. A 2008 végén összedőlt épület darabjai az utcán A Hír tévé szerint sikkasztási ügyről van szó. A Lánchíd Rádió szerint az lehet gyanús, hogy évekkel ezelőtt ugyanaz a cég újította fel a nemzetvédelmi egyetem közmű-, csatorna- és távfűtővezeték-hálózatát, amelyik a BKV-ügyekben is érintett lehet. A Lánchíd rádió úgy tudja, hogy épület mindkét bejáratát lezárták és az iskola területére nem lehet behajtani autóval.

    VálaszTörlés
  2. A nyomozóhatóság fekete ponyvával vonja körbe az épületet a kíváncsiskodók elől.

    VálaszTörlés
  3. Pont így fog összedőlni az idegen csőcselék, akik szakembernek és kiválasztottnak hazudták magukat.

    VálaszTörlés
  4. Fólia mögött kísérik ki a gyanúsítottakat a nemzetvédelmi egyetemről


    Befolyással üzérkedés gyanújával tartottak házkutatást a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helyiségeiben. Ezt a Nemzeti Nyomozó Iroda tette közzé a rendőrség honlapján. A házkutatás után több személyt gyanúsítottként hallgattak ki.

    A Honvédelmi Minisztérium rádiónknak cáfolta, hogy mindez összefüggésben lenne az Egyetemmel, vagy a minisztériummal.

    "A házkutatások után többeket gyanúsítottként fognak kihallgatni, befolyással üzérkedés megalapozott gyanújával."
    Az eljárás sikerességének érdekében az ügyről mást egyelőre az iroda nem kíván közölni - áll a közleményben. Bartha László, az NNI szóvivője a Független Hírügynökség kérdésére annyit elmondott, hogy a többi házkutatás nem intézményekben, hanem magánlakásokban zajlott.

    Mint azt a Lánchíd Rádió korábban hírül adta: a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet megszállták a nyomozók a déli órákban, állítólag iratokat és számítógépeket foglaltak le. Tudósítónk legutóbb azt jelentette, hogy a rendőrség fekete fóliát húz a kordonként odaállított buszok és az egyetem épülete közé - valószínűleg azért, hogy ne lehessen látni, kiket visznek el a nyomozók.

    A campus mindkét bejáratát délben lezárták, azóta őrzik. Egyelőre a Nemzeti Nyomozóiroda és az Egyetem sem nyilatkozik az ügyben.

    (Lánchíd Rádió, FH)
    Kapcsolódó cikkek
        * Megszállta az NNI a nemzetvédelmi egyetemet - őrizetben a rektor?(+videó)


    Átfedés lehet a BKV-botrány és a nemzetvédelmi egyetem házkutatása között? Megtudtuk, hogy évekkel ezelőtt ugyanaz a cég újította fel a nemzetvédelmi egyetem közmű-, csatorna- és távfűtővezeték-hálózatát, amelyik a BKV-ügyekben is érintett lehet. A cég hosszú évek óta köt többmilliárdos szerződéseket a közlekedési vállalattal is. A kft.-t az MSZP gazdasági holdudvaraként tartják számon. Bartha László, az NNI szóvivője a Független Hírügynökségnek cáfolta ezeket az értesüléseket.

    VálaszTörlés
  5. Azért ez nem mindennapos dolog...
    A NEMZETI NYOMOZÓIRODA nyomoz - hol is? A NEMZETVÉDELMI EGYETEM-en.

    VálaszTörlés
  6. Borítja is fekete fólia az épületet: gyászos egy esemény !

    VálaszTörlés
  7. Van még érdekes hír:
    "Érdekes fordulatot vett a kormány-közeli körökben végrehajtott eheti, menetrend szerinti letartóztatási hullám: a nemzetvédelmi egyetem rektorának lesittelése apropóján Ács Tibor, a Budapesti Katonai Ügyészség – azóta leváltott – szóvivője gengszterszervezetnek nevezte a Honvédelmi Minisztérium tulajdonában lévő egyik gazdasági társaságot.
    Valahol egy kommentben olvastam, hogy az államigazgatási szféra most két fő szegmensre osztható. Az első körbe azok tartoznak, akik pozíciójukat kihasználva bűncselekményeket követnek el. A második körbe pedig azok vannak, akik az első körbe tartozók után nyomoznak..."
    http://archiregnum.blog.hu/2010/02/18/honvedsegi_gengszterszervezet

    VálaszTörlés
  8. Az önjelölt idióta kiválasztott csőcselék kezdi komolyan tapasztalni, hogy körbevették őket mindenhol, de főleg a kigyófészekként kiépített Magyarországon. Sztárolták saját magukat, közben nem vették észre, hogy végük van. Egy hely van még számukra : a pokol, ahová menekülhetnek.

    VálaszTörlés
  9. Ezen már vigyorognom kell.
    Nem ismertem a blogoldalt eddig, de ez a szóvivő véletlenül kitálalt rendesen. :D
    Közmondásosan: "Mondj igazat és betörik a fejed".

    VálaszTörlés