Blogarchívum

2010. január 20., szerda

Apróhírek egy mondatban


5 megjegyzés :

  1. Amikor kórházban voltam, a nővér kis híján egy másik szobatársamnak adott be valami anyagot. De hallottunk olyan halál esetről is, amikor összecserélték a betegeket, és mást vittek műtétre, amit szerencsétlen pára nem bírt ki:-((

    VálaszTörlés
  2. Ami az "iszlámellenességet" illeti...kíváncsi lennék, hogy mit szólnának, ha a hollandok telepednének tömegesen az ő hazájukba, és ők akarnák megszabni az új módit. Esetleg folyton diszkriminációról sopánkodnának, ha nem engednék a katolikus templomaik építését.

    Aki kinyitja a száját, azt meg jól meghurcolják. Főleg, ha állítólagos "szélsőjobboldali" nézeteket vall. Apropó...valaki definiálhatná már, hogy mit is jelent ez napjainkban egészen pontosan. Mert, ha azt, amit a liberálbolsik sulykolnak, attól tartok, hogy Európa jelentős része bizony annak titulálható.
    Szereti a Hazáját, azt előbbre valónak tartja más országoknál, szereti kifejezni nemzeti identitását, nem hagyja, hogy idegenek felvásárolják ősei földjét, elvárja, hogy a Hazájában elsősorban az ottaniak kapjanak munkát, kikéri magának, hogy eltartson segélyekből élő parazitákat időtlen-időkig, stb.
    Hm...ezek szerint én is szélsőjobbos vagyok?;-))))))))

    VálaszTörlés
  3. Hát ugye... akit balról ütnek, lökdösnek, az értelemszerűen jobbra dől.
    Különben nem tudom, hogy spec. az iszlám vallást miért kéne diszkriminálni - ha a többit toleráljuk. :-S
    (Hű, de nem magyarul van!)

    VálaszTörlés
  4. Azért aki akarja, az érti:-)

    Amúgy, ha TÉNYLEG szélsőjobbos a holland képviselő, gyanítom, hogy nemcsak az iszlámot nem tolerálja:-))

    VálaszTörlés