Blogarchívum

2009. december 25., péntek

Egy bolond liba és a Szenteste

Rendőrök tucatjai őrzik a Szent Péter-bazilikát. A Vatikán védelmét azután erősítették meg, hogy egy 25 éves nő csütörtök este a mise alatt a földre rántotta XVI. Benedek pápát. Övék a világ egyik legjobb titkosszolgálata, mégis bekövetkezett az eset.

A nő átugrott a kordonon, majd a pápa felé indult. Sikerült megfognia a pápa palástját, amitől XVI. Benedek elvesztette egyensúlyát és elesett. Az egyházfőt felsegítették és folytatta a ceremóniát. Egy 87 éves francia bíborost azonban combnyaktöréssel kórházba szállítottak.

Az olasz svájci kettős állampolgárságú nőt letartóztatták, majd egy kórházba szállították kivizsgálásra, mert a hatóságok szerint elmebeteg. Azt vallotta, csak meg akarta ölelni a pápát. Tavaly is megpróbált a szentatya közelébe jutni a karácsonyi misén, de akkor időben közbeléptek a biztonságiak.



4 megjegyzés :

  1. A legszebb az egészben, hogy az első hírben 75 éves nőről beszéltek. Már akkor hanyatt estem a röhögéstől, mert vízuálisan láttam magam előtt a 75 éves nyanyát átugrani a kordonon.

    VálaszTörlés
  2. Ezek az olaszok!
    Vagy nagyon szerelmesek, vagy nagy focisták, vagy híres gátugrók.
    Irigylem ezt a nőt, ahogy közel nyolcvan évesen, leteperi a biztonsági szolgálatot.
    A hitler jugendes pápa. meg ahelyett, hogy azt mondaná, hogy gyere bébi,
    imádom az ilyen tüzes csajokat, hanyatt esik,(pedig nem neki kellett volna)
    és betegállományba megy.(eszembe jut a pápa választás, és képsorai...)

    VálaszTörlés