Blogarchívum

2009. november 24., kedd

Székelyföldre vonul a magyarfaló oláh horda

2009. november 17. 13:43
HunHír.Hu

Sepsiszentgyörgyre toborozza tagjait és támogatóit december elsejére, a román nemzeti ünnepre, a csinált ország ajándékba kapott magyar területei miatti örömbalhéra az Új Jobboldal szélsőségesen magyargyűlölő oláh politikai bűnszervezet szervezet.

szolgai-naptar-2010

Honlapjukon közzétett felhívásukban ez áll: ,,Ha eleged van a szeparatista magyarok nyomásgyakorlásából, ha nem közömbös számodra a Hargita és Kovászna megyei románok sorsa, akik idegenné váltak saját hazájukban, ha román vagy, és ez büszkévé tesz, gyere el felvonulásunkra december elsején Sepsiszentgyörgyre, Erdély szívébe, hogy bebizonyítsuk, az úgynevezett Székelyföld mindig is román föld volt, és az is lesz."

Az Új Jobboldal egyértelműen a legionárius mozgalom utódjaként határozza meg magát, 2005-ben már levonultak Sepsiszentgyörgyre koszorúzni, igaz, akkor csak egy kisebb csapat jelent meg fellobogózva a megyeközpontban. 2007-ben Marosvásárhelyen és Brassóban osztogattak szórólapokat.

Tavaly március 15-én felvonulást szerveztek Kolozsváron, és híveik megvertek egy magyar fiatalt, mert magyar zászló volt nála. Bukaresti és más városokban szervezett nagygyűléseik általában szélsőséges, gyűlöletkeltő hangnemben zajlanak, nagyon erős magyarellenes retorikával.

HunHír.Hu - háromszék

4 megjegyzés :

  1. Úgyis a nagyok döntenek.

    A REMÉNYSÉG IMÁJA KŐTÁBLÁRA VÉSVE

    URAM! VEZESS ENGEM A HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, A HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA! VEZESS ENGEM A KÉTSÉGBEESÉSBŐL A REMÉNYSÉGRE, A FÉLELEMBŐL A BIZALOMRA! VEZESS ENGEM A GYŰLÖLETBŐL A SZERETETRE, A HÁBORÚBÓL A BÉKÉBE!

    ENGEDD, HOGY BÉKE TÖLTSE BE A SZIVEINKET, A MI VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉGET!

    BÉKE, BÉKE, BÉKE! AMEN

    (Teréz Anya jövendölésében)

    VálaszTörlés
  2. De szép is lenne találkozni velük félúton,és "elmagyarázni"nekik hogy is van ez........-:(-:(

    VálaszTörlés
  3. Tiltakozás szövege angol és magyar nyelven:
    A Call For Action- Felhívás tiltakozásra

    Megjegyzem, mintha a Hunhír visszadátumozva hozta volna le?! :-O
    Vagy elkerülte a figyelmem? :-S

    VálaszTörlés