Blogarchívum

2009. október 20., kedd

Jóitt Site - Magukra hagyott magyarok

http://anyusch.multiply.com/journal/item/2937/Magukra_hagyott_magyarok
Kiakadtak a kanadai magyarok
G. F. P., vilag@hetivalasz.hu 9. évfolyam 42. szám, 2009.10.15

"A sydney-i és a torontói magyar főkonzulátus bezárása ellen a külhoni magyar közösségek hevesen tiltakoztak. A torontói magyarok költségkímélő javaslatát a hivatalosság válaszra sem méltatta.
A hetvenezres ausztráliai magyar közösség nevében hiába írt levelet Balázs Péter külügyminiszternek Kardos Béla, az Új-Dél-Walesi Magyar Szövetség elnöke, tiltakozva a sydney-i magyar főkonzulátus bezárása miatt, válaszra sem méltatták. Sydney-ben él az ottani magyarság döntő többsége...."

7 megjegyzés :

  1. Meg kell nézni, hogy az ENSZ-ben ülő magyarállampolgárságú jehudák, akik a tömeggyilkos háborús bűnösöket védték MAGYARORSZÁG NEVÉBEN, AMIRE SENKI SEM HATALMAZTA FEL ezeket az aljas búnbandűt, mekkora szervezettel működnek :

    http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/genf_unmission/hu/Munkatarsak/

    VálaszTörlés
  2. Kiváncsi lennék, hogy ez a Kardos Béla ugyanaz-e, akit Patrubány kitett az MVSZ-ből, mert elutazta az egész MVSZ pénzt.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kardos Béla szerint a “magyarság pusztulását” jelenti, ha bezárnak bizonyos főkonzulátusokat. Ezzel kapcsolatban azt írja, könnyebb megőrizni unokáink magyarságát, ha magyar tankönyvekhez jutnak, magyarországi programokra utazhatnak, magyar oktatókat kapnak. Nem tudom, miféle könyvekről, utazásokról, oktatókról beszél Kardos Béla, de az amerikai magyarság a világon semmit nem kap a főkonzulátusoktól. Nemcsak a mostaniaktól, az előzőektől sem. Menjen el valaki egy amerikai magyar iskolába, és elsírja magát, miközben Extrém Hungary címen

    három és fél millió dollárt tüntetnek el éppen New York-ban.

    Ebből a szempontból az összes főkonzulátust bezárhatják, nem fog hiányozni senkinek. Teljesen mindegy, hogy ezek vannak vagy nincsenek.

    http://www.nepszava.com/index.php?topic=1&page=4473

    VálaszTörlés
  3. .......
    A bejárat előtt, tábla áll a falon.
    Fátyolos szemekkel az írást olvasom.
    Ismét az égre néznék, de.
    Zászló takarja el.
    Egy huncut könnycsepp
    a szememből útra kel.

    Végre. Beléphetek.
    Panaszra semmi ok.
    Mért érzem még is azt, hogy
    egy "utolsó" vagyok?

    Ezeket a sorokat a szabadkai Magyar konzulátus előtt várakozva szabadította ki fájó lelkemből a keserűség.
    Van konzulátus. De nekem ez olyan, mint halálraítéltnek a kötelezően kijáró papi kíséret a vesztőhelyre.
    Ezt csak mi, a szerencsétlen elszakítottak tudjuk így megélni.
    Idegenként a mieink között. Ott, ahol a táblán azt írja: Magyar köztársaság.
    Ahová csak az ott dolgozókat idegesíteni járunk gyermeteg kéréseinkkel.
    Megérjük-remélem-, hogy az új hatalom birtokosai nem bezárni akarnak, hanem nyitni. Takarékoskodni, de azzal, hogy a magyarnak ne kelljen a hazájába utazván, bürokratákkal csatáznia, egy undorító és mélységesen megalázó nagy pecsétért az útlevelében.
    Isten végre áldja meg a magyart!

    VálaszTörlés
  4. 3,5 milliárd dollárt lopnak el a jehuda konzulok és pofátlanul azt írják ki, hogy patkányköztársaság. UNDORÍTÓ EZ A FAJ !

    VálaszTörlés
  5. henci57
    reply
    henci57 wrote on Oct 20
    Csak kicsit tartsanak ki!
    A teremtőhöz fohászkodva, csak annyit mondanák. Igaz legyen, mit kívánsz.
    A valóság az, hogy én márt a kerítéserm sem festem le, mert jön a csere kolbászból.( kolbászból lesz a kerítés.A magyar társadalom ezzel van tele, és mekkora lesz a.......)
    Az igazság az, hogy tudom, hogy semmiféle kolbász nem lesz.
    A legoptimálisabb FIDESZ VARIÁCIÓ szerint is, 10 év mire valami kilábolás látszik.
    Marad a kitartás, és persze az, hogy meg is érjük!

    VálaszTörlés
  6. A legoptimálisabb az, ami Boliviában is van. Egy indián vezeti az országot 3 éve és 600 %-os növekedés van mindenben. Visszavette az indiánok tulajdonát, nem támogatja az idegen csőcseléket, kirúgja a korrupt bírókat-ügyészeket. A bűnözőket letartóztatja és a börtönben dolgozniuk kell, mert mindenért fizetni kell. Akik nem szeretnek dolgozni, éhen döglenek. Ingyen kórházra telik azóta, ingyen fogorvosra telik azóta, 900 km-es utakat építenek és nincs útadó plusz még, a levegő tisztasága miatt lecserélik az összes autókat és elektromos autó lesz. Semmilyen szolgáltató nincs jehudák kezén. Az idegen csőcselék médiáját nem vceszik igénybe, senki se ad egy petákot se érte. Összesen 2 hírforrás van, ami viszont az Igazságot tartalmazza. Nem foglalták el a templomokat az istengyilkos jehudák, hanem az ősi ritus szerint tartanak maguk között istentiszteletet. Nem saul rabbi hülye szövegével van tele minden, hanem a Valódi Igével. Az 1 milliós indián 50 millió jelenleg és 25 éves az átlag életkor.

    Szóval 3 év alatt erre képes egy HAZAFI OTTHON !!!

    Minden idegent ki kell telepíteni, a saját hazájába rontsa a levegőt !
    Így is lesz hamarosan !

    VálaszTörlés