Blogarchívum

2009. szeptember 11., péntek

Lipto oldala - Lajdi Péter : Már megint kilógott a lóláb

Link
Részlet:
"
a „nagytiszteletű és nagyméltóságú” püspök-érsek-bíboros urak, mikor vetnek már véget az ájtatos látszatban véghezvitt rókaólálkodásnak? Senkinek sem szúr szemet, hogy a magyar egyházi vezetőség a jelenlegi mély erkölcsi válság és a maradék csonka ország kirablása láttán sem emeli föl szavát nemzetünk fölrázása érdekében egy Prohászka Ottokár, egy Mindszenty József avagy egy Márton Áron példájára?! Vajon kinek a pecsenyéjét sütögetik a sajátjukon kívül e Vatizsálemből irányított főpapok? 

    Nem kisebb megbotránkozást keltett bennem az idei Csíksomlyóban tartott pünkösdi búcsú alkalmával a jelenlévő, nem magyar származású Jakubinyi György, gyulafehérvári érsek szóbeli megnyilatkozása, amikor így fogalmazott: Szent István fölajánlotta országát a Szentatyának, akitől a koronát kapta, a koronát pedig a Szent Szűznek. Miért nem sikerül egy alkalommal sem megélnünk, hogy valamelyik egyházi funkcionárius nagy ünnepeinken, ha csak egy megjegyzés erejéig is, undok piaci légy módjára rá ne rondítson a frissen mosott, vakítóan fehér oltárterítőt idéző magyar néplélek patyolat szövetére...."

8 megjegyzés :

  1. Köszönöm, Ólevendulám, hogy mindezt idehoztad Magadhoz - lassan már Frau Wisnewsky lesz Belöled, a nagy összekötö, mert Nálad találkoznak azok, akik egymást már rég kitiltották oldalaikról, mint például ámokfutóbolond bedefy - engem...ugyanis soha nem járok az oldalán, böven sok, amit másutt találok töle...- No, nem azért, mert olyan életfontosságúak agresszív beírásai, hanem hogy e kitiltásról most és így szereztem tudomást.

    Köszönöm Neked, Ólevendulám.

    VálaszTörlés
  2. Szép, mondhatom,,, Jó lenne már bízni egymásban! A Turáni átkot nem, a "TURÁN" című kéthavi Periodikát viszont kedvelem. Egyformán gondolkodunk mi itt a baj? Kedves "Katicabogár" kérlek látogass el hozzánk, a Szabadországra. Nálunk nincs kitiltás( azaz egy esetben igen, ha rombolni jön valaki-szánt, szándékkal.)
    http://szabadorszag.host22.com/forum/

    VálaszTörlés
  3. Lajdi Péter írásait illik komolyan venni. Elgondolkodtató a Zsidókeresztyén összeolvadás, az Ó szövetség előtérbe erőszakolása. PL.?- Hallottatok valamit az un:-FUSTU Bibliáról?

    VálaszTörlés
  4. Erdő Péter eredeti neve tényleg "Wald"?

    VálaszTörlés
  5. "FUSTU Biblia"? Nem tudom, talán, ha valamit mondanál róla bővebben...

    VálaszTörlés
  6. Nem jutsz be hozzá, Katicabogaram?
    Azért ezt ne nekem köszönd. :D

    VálaszTörlés
  7. Mindig meglepsz, mikor már össze roskadok.
    Köszönöm a meglepetéseket.

    VálaszTörlés
  8. Ezt sem nekem kell megköszönni, kedves Aresz. :-)

    VálaszTörlés