Blogarchívum

2009. szeptember 30., szerda

Botz Domonkos: Tüntetés a szlovák nyelvtörvény ellen

Sokszor és sokan megvádolnak minket, hogy a magyarságból kihalt az összetartás, már ha egyáltalán létezett is valamikor. Arról az összetartásról beszélek, melynek hiányában idegen hordák martalékává válhat hazánk, elsorvadhat a nemzetünk.

     Erre az állításra már rácáfolt a történelem, és rácáfol az a képriport is, amit ma kaptam az óceán túlpartjáról, a tőlünk tízezer kilométer távolságra élő kanadai honfitársainktól. A torontói magyarok egy kicsiny, de annál lelkesebb csoportja tüntetett a torontói szlovák nagykövetség előtt, a szlovákiai magyarság érdekeit sértő, az európai uniós normákkal ellentétes nyelvtörvény ellen. Lehet ez a megmozdulás példaértékű az anyaországi, az elcsatolt területeken, és a hazától távol élő magyarság számára.

     Soha nem volt akkora szükség az összefogásra, mint ma, amikor tudatosan mérgezik a nyelvünket, szorgos igyekezettel próbálják meg elsinkófálni, meghamisítani ezer éves történelmünket, egy mögöttes, aljas cél érdekében. Parancsoljunk együtt megálljt a nemzetidegen erőknek, az ország kifosztóinak, az újkori honfoglalóknak!

Tekintse meg képriportunkat!

Fotó: www.hunmag.ca








2 megjegyzés :

  1. Bojgáj gyöjgy elvtárs (beszéljük meg) azon akadt ki, hogy egy szlovák férfi közölte, hogy akkor lesz igazán békesség, ha NAGY-Magyarország visszaáll, mert JOGOS a követelése, amiről soha sem mondhat le. Azóta Nagymagyarország jelképeket hord.
    Puffffffff bojgájgyöjgy elvtárs ! Ha elájul, senki se mossa fel, maradjon a hideg kövön !

    VálaszTörlés