Blogarchívum

2009. szeptember 15., kedd

Alma, paprika, szőlő, szeder a termelőktől

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tömegesen vágják ki almafáikat a gazdák. Szabolcs aranyára egykor méltán voltunk büszkék, ma pedig a multik által pénzelt lobby a csőd szélére sodorta a gazdaság ezen ágát is. Segítsünk a gazdákon!

Jó minőségű szabolcsi étkezési alma van eladó 55 Ft/kg + csomagolás, + szállítás áron. Ugyanezen almára szedd magad akciót szervezünk, úgy 40 Ft/kg az ára. Az árak a gazdákkal történő egyeztetés után még módosulhatnak, de nem célunk ár alatt vásárolni!

A szedd magad akció során is tudunk segíteni a szállításban, illetve csomagoló anyagot (papírláda) Szováti Péter társunkon keresztül kedvező áron biztosítani (a láda ára még egyeztetés alatt áll, de körülbelül 200 Ft körül lesz a 20 kg-os.)

További részletekről Király Zoltán mezőgazdaságért felelős társunknál érdeklődjetek. Elérhetősége: tel: 06-70/584-9045 drótposta: kiskiri@tvn.hu

Továbbá:

Termelők figyelem!

Étkezési paprikára (ha jól tudom pritamin és kárpia fajták) piacot tudunk biztosítani, nagyobb mennyiségben is. Ez necc zsákban jöhet, kisteherautót tudunk érte küldeni. Akinek van, jelezze Király Zoltán felé, hogy mekkora mennyiség van és mennyit szeretne érte kapni.

Ezen kívűl a Heves megyei szövetséges társainktól tudunk étkezési és bor szőlőt, valamint fekete szedret beszerezni. Erre vonatkozó érdeklődéseiteket hozzám juttassátok el.

Ezen kívűl ha bármilyen terményetek van, (káposzta, karfiol, karalábé stb...) ár és mennyiség megjelöléssel juttassátok el hozzám, a kiépített kapcsolatokon keresztül piacot szerzünk rá, lehetőleg a felvásárlási árnál magasabb áron.

Szeretettel: Simon Csaba

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/alma-paprika-szolo-szeder-stb

6 megjegyzés :

  1. Nagyon jó!

    Most kaptunk Tescós újságot. Ott akciósan 99Ft/kg-ért adják a jonatán almát.

    VálaszTörlés
  2. És ki tudja, honnan jött az az alma?
    Egyszer bementem egy ilyen Matsch áruházba, ha légy lettem volna, biztosan lehullok a földre, olyan vegyszerszag volt. Akkor permetezték a banánt valamivel.
    Már jöttem is kifelé. :-((

    VálaszTörlés
  3. No igen, és mi lehet a csomagolt holmikban? Azokat vajon mivel tartósítják?:-(

    VálaszTörlés
  4. Jobb ha nem is tudjuk, és mindenkit lebeszélünk a multiknál való vásárlásról.

    VálaszTörlés
  5. Így van. Engem a szag izibe' lebeszélt. :-))

    VálaszTörlés
  6. A multikrol meg nem is hallottunk,a szabolcsiak mar akkor is kivagtak az almafakat.

    VálaszTörlés