Blogarchívum

2009. augusztus 12., szerda

Felégették a vállalkozói érdekvédő ingatlanát?

Felégették a vállalkozói érdekvédő ingatlanát?


A tulajdonosok szerint feltehetően gyújtogatás miatt égett le a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége egyik alelnökének otthona és lovardája a múlt szombatra virradó éjjel Csömörön.
A rendőrség egyelőre közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik, a tűzvizsgálat eredménye jövő hétre várható.

A lovarda és a vele egybeépült ház a VÉSZ egyik alelnökének családjáé, a lakrész teljesen, a lovarda kétharmad részben leégett. 8 ló elpusztult, a kár több tízmillió forint. Az alelnököt és a szintén VÉSZ-tag férjét korábban több támadás érte, többek között ismeretlenek kromofággal locsolták le az autójukat – tájékoztatott a VÉSZ kedden.

A tűzvizsgálat zajlik, konkrétumot a tűz okáról még nem lehet mondani – mondta el Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság jogi és kommunikációs főosztályának vezetője.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a tűzvizsgálói eredményt jövő hétre várják. Emiatt egyelőre nem nyomoznak bűncselekmény miatt, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik. Hozzátette: jelenleg sem a szándékosság, sem a gondatlanság nem zárható ki.

(FH)

Kapcsolódó:

Feljelentés Podolák György országgyűlési képviselő ellen

Nyílt levél Dr. Bencze József rendőr altábornagy Országos Rendőrfőkapitány Úrnak

KÖZLEMÉNY A VÉSZ 2009. MÁRCIUS 12-I AKCIÓIRÓL

NYILATKOZAT az állásvesztés és/vagy a hiteltörlesztési feltételek elviselhetetlen mértékű súlyosbodása miatt fizetésképtelenné vált családok otthonainak elárverezéséről és a lakottan megvett ingatlanokban élők kilakoltatásáról

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése