Blogarchívum

2009. augusztus 17., hétfő

Áll a pusztán egy nagy sátor tegnap estétől

Szép jó reggelt!
2009. augusztus 17. 7:24

Egész hétre jó meleg időt jeleznek előre. A nyár utolsó lehetőségeit villantja. Sokan a nyaralásukat töltik, van aki vízparton, van aki nyaralóban és sokan készülnek a 3 napos nagy rendezvényre. Minden megyéből százak és ezrek várják a kitelepülést, izgalommal vannak, milyen lesz, hogy fog sikerülni. Mindenki rájön, sok lehetősége már nincs a magyarságnak. A bedarálás előtti utolsó lépésként kezelik és fordulóponthoz értünk. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy ezen a nagy eseményen itt és most részt vehetünk. Minden nap, minden órája értékes lehet és felejthetetlen. Itt már nem csak hordószónoklat és tömegdemonstrációról van szó, hanem sokkal többről. Ezt mindenki érzi és tudja. Ahogy közeleg az idő, egyre jobban. 4 nap múlva köszöntik az egybegyűlteket, az ország és világ minden részéből odasereglett magyarokat vagy nem magyar érdeklődőket. Mindenki zsigereiben fogja érezni a változás eljöttét, érzi, hogy nincs tovább, a tömeg maga egy hatalmas erő. A programok alatt, az ünnepi napok teltével egyre fokozódik az összes lélek hangoltsága egy adott feladatra. A nemzet feltámadásra készül, ami nem csak a napi politikai küzdelemben testesül meg, hanem az ősi lelkek érkezésében, hogy végső megoldást találjon a magyarság életében, újjászületésében. Itt már nem lehet polgárháborút kirobbantani, mert a magyar már tudja, hogy az csak elterelő művelet lenne és nem fog rá reagálni. Szépen, rendesen meghozza döntését, hogyan akar tovább élni. Ez tartja össze a nemzetet és nem tudják szétforgácsolni erejét provokációkkal. Ha mégis valahol kitöretnének valami kalamajkát, akkor azt is annak fogja betudni, hogy már nagyon itt az idő a rendteremtésre, a nemzet hatalmának visszaszerzésére. A pártok hatalmától, a látványos pártviszályoktól undorodó nép a hosszú éveken át tartó megaláztatásából felegyenesedik, érzi, eljött az ő ideje és lerázza terhét. Nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is.
Feltámadunk!...

János Tolnáról

*** www.nemzetihirhalo.hu

Áll a pusztán egy nagy sátor tegnap estétől
2009, augusztus 17 - 08:21 MSZ

Sikerült! Amit korábban ígértünk, ma megcsináltuk.

Pedig a reggel döcögve indult. Vártuk a teherautókat és a megbeszélt időben még nem voltak ott. Telefonok jöttek, mentek és végül a teherautók is befutottak. Egy csapat Mogyoródon pakolt, két csapat Veresegyházán, egy pedig Szadán. Menetközben jött a hír, hogy nem fog felférni az ágyúk mellé a nagy sátor, de végül sikerült. A "pakolós" brigádból páran itthon maradtak, míg a többiek elindultak Bösztörpusztára. Ákos és Előd volt a két teherautós sofőr. Gyula és Józsi a két személyautós sofőr. 10 fő Szadáról jött, 4 fő pedig Csömörről.

Útközben csoda történt. Ugyanannál a benzinkútnál állt meg piheni mind a két teherautó utasaival, ami nem volt előre egyeztetve. Nem egyszerre indultunk és nem beszéltük meg az útvonalat. Nem fogadtunk volna rá, hogy így esik, de így történt.

A konvoj szinte egyszerre érkezett meg Bösztörpusztára. Rögtön nekiálltunk a kitűzés alapján, a helyszínen egyeztetni, mert egy buckás, árkos rész útját állta a nagy sátor helyének. A várakozás alatt fogyott a jó kis hazai szalámiból és paradicsomból. Jól esett a reggeli 11 óra felé. Rajkai Zsolt, főtervezővel módosítottuk a helyszínt és elkezdtünk lepakolni. A sátor bérbeadóinak (Mogyoród) irányítása mellett szakszerűen haladt a munka. A nagy meleg ellenére hősiesen álltuk a sarat. Fogyott is a folyadék rendesen. Estefelére sikerült a nagy sátor mellett több kis sátor felépítése is. Hétfőn újabb szállítmányok érkeznek.

Egyre több a sátorlakó a pusztán. Szépen haladnak a többi munkák is, és ott is vannak Pest megyeiek, akik becsülettel dolgoznak.

Csodálatos dolognak leszünk a szemtanúi nem sokára. Ma is benne volt a levegőben valami érzés, ami reménnyel töltötte be a szívemet, hogy igen ez az a dolog, ami a magyarokat összehozza. A közös élmény, maga a csoda! A puszta nyugalma átragad az emberekre és ez nagyon jó kikapcsolódás mindenkinek. Gyertek minél többen, hogy részesei legyetek a sikernek és az élménynek! A magyar emberek sikerének.

Estig eszünkbe se jutott az étkezés. Indulás előtt fogyasztottuk el a hozott szendvicseinket. Azzal a jóleső érzéssel, hogy ma sokat letettünk az asztalra. Búcsúzóul még összeszedtünk egy teherautónyi füvet, amit korábban lekaszáltak és elszállítottuk a lovas tábor helyszínére. Fél nyolckor elindultunk haza, hogy holnap újra kezdjük.

És ez így van rendjén. Köszönöm azoknak, akik részt vettek benne! Köszönöm, hogy részese voltam e napnak!

Fazekas Ferenc (Szada)


Sátorbeosztás, programok

Kedves Szövetségesek!

Ahogy időben egyre közeledünk a Magyarok Országos Gyűléséhez, úgy érezzük egyre többen és többen, hogy hihetetlen erők kezdenek felsorakozni, hogy végre kezünkbe vegyük életünket, eljövendőnket. Hangulatfokozóként engedjétek meg, hogy elküldjem a nagy sátrak programját és előadóit, mely mondanivalók és nevek önmagukért beszélnek.

Barátsággal:
Jásper Péter

(Megjegyzés: A programok naponkénti beosztása a naptárban olvasható. Magyarok Országos Gyűlése nyitónapMagyarok Országos Gyűlése 3.(záró) nap)


2 megjegyzés :