Blogarchívum

2009. június 5., péntek

Peticio - Igazságot Európának

Kedves Magyar Testvérünk!

Amikor megküldjük Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége Elnökének a Trianoni Gyásznap alkalmából az MVSZ nevében kibocsátott Petícióját, melyben a Trianoni (1920) és Párizsi (1947) békediktátumok felülvizsgálatát kéri az aláíró országok és nemzetközi szervezetektől, s ezzel kapcsolatban arra kérjük, hogy e nagy jelentőségű ügyet levelezési listáján és kapcsolatai körében szíveskedjék terjeszteni magyar honfitársaink között, s kérni minél több civil szervezet, egyház és kultúrház támogatását, s ennek kifejezésre juttatását az MVSZ felé (elnök@mvsz.hu).

Váljon e cselekménnyel a szabadságát óhajtó, egységes magyar nép magabiztos, annak jogaiért kiálló, igazságát követelő elszánt harcosává.

Azok az egyének, szervezetek, amelyek bármi okból, -- legyen az emberi gyarlóság, nagyravágyás stb. -- nem tudnak felzárkózni az MVSZ népünk érdekeit, jövőjét szolgáló kezdeményezése mögé, azokat nem mi, hanem saját magát, magukat határolták, határolják el az egységes magyar nép akaratától, és ezeket így is kell kezelnünk. Ez a szellemi tisztulásnak a beindulása.

Tisztelettel Mindenki iránt a magyar jövőbe vetett reménnyel
MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET nevében,
Dr. Pungur József és Botos László

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése