Blogarchívum

2009. június 29., hétfő

Apróhírek

Lejáratási ügy: Veres a Hír Televízióra mutogat

A hírTV-re próbálja hárítani a felelősséget Veres János a televízió riporterei elleni lejárató akció ügyében. A szocialista politikus a köztévé hétfő reggeli műsorában azzal vádaskodott, hogy a hírTV tudott először a készülő akcióról, holott Helmeczy László, a drogbotrányban érintett ügyvéd egy hónappal ezelőtt a bíróságon azt vallotta, őt Veres János hívta fel legelőször, még áprilisban.
Tovább

KSH: 410 ezer magyarnak nincs állása

A foglalkoztatottak száma 80 ezerrel csökkent, a munkanélkülieké 88 ezerrel nőtt március-májusban a tavalyi adatokhoz képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal összesítéséből. Ebben az időszakban az állás nélküliek 410 ezren voltak. A munkanélküliségi ráta 9,8 százalékra nőtt 2008 hasonló időszakához képest.
Tovább

Újraszámlálják a szavazatok egy részét a perzsa államban

Az Őrök Tanácsa megkezdte a vitatott júniusi elnökválasztáson leadott voksok egy részének újraszámolását. A hivatalos jelentések szerint a szavazatok 10 százalékát vizsgálják meg.
Tovább

Átszervezés vár a 12 hazai börtöncégre

Közüzemmé akarják átalakítani a 12 hazai börtöncéget, majd az év végéig konszernné vonnák össze őket. A veszteségeket akarják így csökkenteni, mert egyre apad az állami támogatás. A büntetés-végrehajtás által működtetett kft.-k jelenleg a 15 ezer 400 börtönlakó negyedének adnak munkát.
Tovább

10 arannyal tért haza Cseh László és Verrasztó Evelyn

Cseh László és Verrasztó Evelyn is két-két országos csúcsot állított fel a 111. országos bajnokság utolsó napján, vasárnap Egerben. Verrasztó Evelyn 200 vegyesen elért eredménye mindössze 5 tizeddel marad el az Európa-csúcstól és a világ idei harmadik legjobb ideje. A bajnokság két legeredményesebb versenyzője Cseh László kilenc, Verrasztó Evelyn tíz aranyérmet szerzett.
Tovább

2 megjegyzés :

  1. Szívesen.
    Iránban legalább tényleg újraszámllják a szavazatokat, és nem akarnak életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélni - koncepciós perrel - olyat aki a szavazati csalás ellen tiltakozott.
    Vajon mi van Budaházyval???
    A hatalom 2002 óta nem tudja megemészteni, hogy tiltakozásul beállt az Erzsébet-híd közepére. :-((
    Ezért vádolják be emberölés kísérletével. :-((
    - Bajban ismerszik meg a barát - tartja a mondás.
    Most meglátjuk, kik az igazi barátai.

    VálaszTörlés