Blogarchívum

2009. április 7., kedd

Félbeszakították Rácz Sándor beszédét a Hõsök terén

Kezdjük az 1989-es beszédével:


2009-ben :
A Hõsök terére összehívott "civil" tüntetés szervezõi a rendezvény elõtt két nappal, az MVSZ elnökén keresztül kérték fel Rácz Sándort, hogy mondjon beszédet a virágvasárnapi megmozduláson. A felkérést azzal a feltétellel fogadták el, hogy Rácz Sándor akadálytalanul elmondhassa beszédét, amelynek üzenete lényegesen túlmutatott a tüntetést meghirdetõk követelésén. A beígért garanciákat megszegve, a szervezõk beszéde kellõs közepén félbeszakították az 1956-os forradalom egyik legnagyobb élõ alakját. A Magyarok Világszövetsége tiltakozik a tüntetés szervezõinek botrányos szószegéséért, Rácz Sándor beszédének cenzúrázásáért.


Piukovics Gábor, a Magyar Konzervatív Alapítvány elnöke, a "civil összefogásként" meghirdetett virágvasárnapi tüntetés egyik fõszervezõje, két nappal a rendezvény elõtt, pénteken délután felhívta Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét, és felkérte az MVSZ-t, hogy csatlakozzék az elõrehozott választásokat követelõ megmozduláshoz.

Patrubány Miklós elhárította a felkérést, és jelezte, hogy az MVSZ még nem alakította ugyan ki végleges álláspontját, ám az már bizonyos, hogy a rendezvény meghirdetett céljával nem ért egyet, mert álláspontja szerint Magyarország mély válságára, az elõrehozott választások nem jelentenek megoldást. Az MVSZ szerint csakis egy pártok fölött álló nemzeti egységkormány, és az alkotmányozó nemzetgyûlés összehívása jelenthet kiutat az ország és a nemzet számára.

Piukovics Gábor felajánlotta, hogy szívesen vennék, ha ezeket a gondolatokat Rácz Sándor elmondaná a több százezresre tervezett tüntetésen. Az MVSZ elnöke és tiszteletbeli elnöke azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy a szervezõk elõbb olvassák el Rácz Sándor tervezett beszédének szövegét, amelyet még aznap az közzétesz az MVSZ sajtószolgálata. Amennyiben garantálják, hogy Rácz Sándor akadályozás nélkül elmondhatja elõzetesen nyilvánosságra hozott gondolatait, akkor, és csakis akkor, vállalja a részvételt.
A közlemény még pénteken este megjelent. Több hírportál vezetõ hírként tálalta.

Szombaton délben a szervezõk, mint idõközben elfogadott testületi döntést ismételték meg Rácz Sándor meghívását, és biztosították arról, hogy kerek ötperces beszédre nyílik lehetõsége. Az MVSZ elnökének arra a kérdésére, hogy szavatolják-e Rácz Sándor beszédének akadálytalan megtartását, a válasz így hangzott: Nincs Magyarországon ma ember, aki megpróbálná megszabni, hogy Rácz Sándor mit mondhat és mit nem!

A mikrofonhoz lépõ Rácz Sándort óriási lelkesedéssel, Isten hozott! felkiáltással fogadta a kétszázezer részvevõ. Alig jutott azonban mondanivalójának lényegéhez, a rendezvény bemondója, Németh Miklós Attila tapintatlanul elvette tõle a szót. A garantált öt percbõl ekkor csupán négy perc telt el. A helyszínen készült felvételen tiltakozó, indulatos bekiabálások hallatszanak, ám a bemondó, és a mellette álló rendezõ, Jelenczki István hajthatatlannak bizonyult. A Rácz Sándor szólásszabadságát szavatoló szervezõk, pedig némán hallgattak.
Ez a botrányos cenzúrázás újabb bizonyítéka annak, hogy a Hõsök terére összehívott, elõrehozott választásokat követelõ tüntetés nem civil kezdeményezésbõl, hanem pártos érdekek mentén született. Az ellentmondást nem tûrõ, a más véleményt elhallgató magatartás, az szószegés és a gátlástalan hazudozás pártokra utal. Jelen esetben a rendezvényt kezdeményezõ, és azt strómanokon keresztül mindvégig kezében tartó FIDESZ-re - nyilatkozta az MVSZ sajtószolgálatának Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke.

Budapest, 2009. április 7.
MVSZ Sajtószolgálat

52 megjegyzés :

  1. Meghívták, de nem engedték beszélni.
    Népszerűsítésként akarták használni, de közbe rájöttek, hogy pont az ellenkezőjét mondja.
    Rácz Sándor azért írta meg levelét, mert hülyeségnek tartotta az előrehozott választásokat, mert az a komcsik tákolmánya.

    A cionista ATV szólta el magát végül is, mert az előre legyártott szöveget adta le (kis butuska) és nem azt, ami valójában történt.
    AZt a nagyon marhaságot közölte, hogy Rácz Sándor követeli az előrehozott választásokat. hahaha

    "Rácz Sándor 56-os hős, ő is előrehozott választást követelt"
    http://atv.hu/hircentrum/090405__lesznek_elorehozott_valasztasok___tobb_szazezren_a_hosok_teren__frissul_.html

    VálaszTörlés
  2. Nem gondoltam volna ilyesmi megtörténhet.

    VálaszTörlés
  3. Rácz Sándor beszédét a gój motorosok visszaérkezése szakította félbe. Egyébként ott voltam, semmi érdemlegeset nem mondott a kisöreg, előtte sokkal fajsúlyosabb felszólalások voltak, és a tömeget a gój motorosok beszámolója érdekelte.

    VálaszTörlés
  4. ugye nem haragszol anyusch, de én a Rácz Sanyi bácsinak hiszek és nem neked !!!!!!!!!!!!!!!
    Amúgy Sanyi bácsinál senki sem fajsúlyosabb. Az már a te izlésficamod, hogy a bamba-buta gojmotorosokat tartod egyáltalán valamire.
    Ez a megfogalmazásod és stilusod meg kifejezetten aljas, sumák, undoritó.
    Így hazudni csak a sátánfattyak tudnak.... meg te.

    VálaszTörlés
  5. Igen pont Rácz Sándor beszéde közben érkeztek vissza a goj motorosok a Köztársasági elnöki palotától és az MSZP székháztól. Ezért szakították félbe. Aztán már nem volt értelme visszaadni a szót.

    VálaszTörlés
  6. Na ne mondd !!! halászb ! Nem úgy volt, hogy így lett percre-pontra kitervelve ?
    És mi az, hogy emiatt félbe kell szakítani egy beszédet ?
    És ki mondhat olyan hülyeséget -mint te- hogy nem volt értelme ?
    Ehhez az aljassághoz való hozzászólások jól mutatják, hogy kiben mi lakozik.
    Itt többen megbuktak emberségből, vagy nem is emberek !

    VálaszTörlés
  7. bedefy, te ott sem voltál, akkor miből gondolod, hogy te hordozod a bölcsek kövét? ki vagy te, hogy ismeretlenül bárkit ilyen alpári módon minősíthetsz? azt hiszem inkább te buktál meg, nem most, már régebben, csak eddig udvariasságból senki nem szólt neked.

    VálaszTörlés
  8. Aki Rácz Sándort bagatellizálja, az magáról állít ki bizonyítványt !
    A fenti közlemény az igaz, a többi vélemény meg mellébeszélés.
    Ez a "ki vagy te" duma meg nagyon unalmas, akkor, amikor TÉNYEK -ről van szó !
    A mindenki nevében való véleményed meg röhejes !
    Az érzékenykedőket meg ismerjük.

    VálaszTörlés
  9. Látatlanból, egy közlemény alapján beszélni, az nem röhejes? Persze, többesszámban azért te is tudsz beszélni, így utolsó előtti mondatod ellentmond az utolsónak.

    VálaszTörlés
  10. bedefy, sajnos el kell fogadnunk: az emberek még nem jutottak el arra a szintre, hogy felfogják: az a szar, amiben ülünk, egy előrehozott választással nem fog megoldódni.
    Én megértettem, még akkor is, ha csak egy "szőkenő" volnék, nem kell hozzá diploma. ÉRTEM, TUDOM,HISZEM, de amíg ennek nincs meg a társadalmi támogatottsága, addig falra hányt borsó, hidd el.
    Gyanítom, hogy Rácz Sanyi bácsi nem mondott bagatell dolgokat, csak a pártban gondolkozók, élők, tevők képtelenek befogadni a mondanivalóját, mert teljesen más, amit a pártjuktól hallanak.
    bedefy, a többség nem lát túl az orránál, képtelen felfogni, hogy semmi nem oldódik meg, legfeljebb majd Orbán lesz kénytelen levezényelni, amit most Bajnai fog. És esetleg bejut a Jobbik, kb annyian lesznek, mint most az mdf, hát ettől aztán sokkal előrébb, UGYANEBBEN A RENDSZERBEN nem leszünk. Talán annyi előrelépés lesz, hogy a Jobbik bentről fogja ütni a nyakukat az alkotmány módosítás, illetve az új alkotmány miatt.
    Nincs felkészülve még a saját élete készbevételére a magyar nép. Vagy belesz@rik és otthon ül, elege lett a 20 évnyi hazudozásból, és abból, hogy mindig, mindenki kihasználta, vagy roló le: párt, párt, párt és párt. Sajnos ennyit tud a magyar ember. Elég szomorú:-(
    Vagyis inkább SZÉGYEN:-((

    VálaszTörlés
  11. Minden szavad igaz,
    csak egyet ne felejts el : a komcsik senkit sem kérdeztek a Magyar Nemzetségből, hogy mit szólnak ahhoz, hogy a Szent Törvényüket felakasztják a szögre és helyette a rombolásról szóló magán tákolmányukat fogják alkalmazni. Majd kiírtottak ennek sikeréért 300 ezer Magyar nemesi családot és helyette betelepítettek ugyanennyi csőcseléket, akik azóta is az áldemokrácia nevében Törvénytelenül szavazgatnak és még így is állandóan rezeg a léc. No meg a Demoklesz kardja, ami végül is nemcsak lebeg fejük felett, hanem most már le is fog csapni.
    Szóval akik Törvényesen itt élnek, az őslakosok, azokat nem kell meggyőzni arról, hogy a REND alapja a rendteremtő Magyar Szent Korona Törvény. E szerint nem lehetnek pártok, se szavazósdi, se idegen csőcseléknek semmilyen beleszólása, hiszen bármelyik kisebbség CSAK A SAJÁT KISEBBSÉGÜK ügyébe konyíthat bele, de döntési joga csak a Magyarnak született (és nem érzelgősség kérdése, hol ide tartozom, hol oda) nemzetség fiainak lehet.
    A REND helyreállása nagyon hamar meg fog történni, hisz az Üdv-történet Feltámadás része (ez a 3.évezred, amiben jócskán benne vagyunk) erről szól. Az idei év pedig a totális búza-konkoly válogatásról.

    VálaszTörlés
  12. De, Halászkoma, ÉN szóltam. Minden alkalommal szóltam. Nem mulasztottam el, kinyilvánítani véleményemet a türhetetlen modorú, uszító, szélsöséges bedefyröl.

    Teddy jelen volt és 4 részben fölvette a teljes délutánt. Amikor elkészült, fölteszem és soha többé nem írhatod, hogy Anyuschunk stílusa kifejezetten aljas, sumák, undorító, s hogy bamba-bután, ízlésficamában a goj motorosokat tartja egyáltalán valamire. A tények, a látottak és hallottak fognak beszélni - remélem, ezentúl helyetted.

    Amit te a Multira fölteszel - szemben Anyusch lélegzetelállítóan gazdag napi lapszemléjével, remek hozzászólásaival, áldozatos részvételével nemzeti demonstrációinkon -, az egyetlen lélekromboló nemzetgyilkosság.
    Ólevendulám, Rajtad a sor.

    VálaszTörlés
  13. Igen, tudom, hogy mit tettek.
    Igen, nincs meg a jogalapjuk.
    Sokra megyünk vele:-( Nem a kommunisták a gátja a nemzeti összefogásnak, bedefy. Ebben az országban már három magyar ember sem képes összefogni.
    Valami elveszett, valami mást adtak helyette, ami nem a miénk, mégis mennyien ragaszkodnak ahhoz, ami szétszakít, széthúz, gúzsba köt: a politikához. Méghozzá olyan szabályok szerint, amit csak velünk tartatnak be. Olyan gumicsontokat dobtak be közénk, mint demokrácia, meg sztálinista, ideiglenes alkotmány, és nézd csak meg: zabálják, imádják, nem látják, hogy a magyar nemzetnek mindehhez a világon semmi köze nincs. Játszák mások játékát, s közben ölik egymást az emberek.
    Amikor pedig valaki szól: hé, emberek! Hé, magyarok! Megőrültetek, miért bántjátok egymást? Ki tanított erre Titeket?
    Akkor bizony még az a hülye, aki szólt:-(

    Nem tudom, minek kellene következni ahhoz, hogy az emberek felfogják, mit is cselekednek tulajdonképpen a saját törvényük, a saját nemzetük ellenében. MERT AKI EBBEN AZ ÓCSKA SZÍNJÁTÉKBAN SZEREPET VÁLLAL, EBBEN A JÁTÉKBAN RÉSZT VESZ, AZZAL MAGA IS ELISMERI EZT A MOCSOK RENDSZERT, ÉS ANNAK KIRABLÓIT SZOLGÁLJA.

    De sajnos nem tudom, mi a megoldás.
    Csak azt tudom: olyan, mintha részegek közt józanul próbálnád a sajátjaidat mihamarabb a detoxba vinni, hisz alig van már időnk, alig vagyunk, fogyunk, és JÖNNEK.De a tieid nem akarnak józanodni. Szeretenk részegek lenni.

    VálaszTörlés
  14. Valaki nagyon jól és röviden mondta, hogy a Magyarok mindenkit békében és szabadságban hagynak, összefogni viszont CSAK szent célokért szoktak. Ezzel nagyon egyetértek.

    De azt Lajdi Tamás fogalmazta meg nagyon jól, hogy minden a maga idejében történik és ezt a Szent Korona működése okán :

    "A Szent Korona azon elv alapján működik, melyet történelmi szükségszerűségnek nevezünk: se nem korábban, se nem későn, mindig mindent a megfelelő időben. Ez a szó foglalja magában tán leginkább a Korona kisugárzási elvét, hogy "sem előbb, sem utóbb", hanem pontosan akkor, amikor a kibocsátott energia, a kilőtt nyíl, a legoptimálisabb módon, a legrövidebb úton és a legkevesebb súrlódással, pontosan a célkereszt közepébe talál. "

    VálaszTörlés
  15. Csengele, még ezt is hozzáfűzöm:"Nem tudom, minek kellene következni ahhoz, hogy az emberek felfogják, mit is cselekednek tulajdonképpen a saját törvényük, a saját nemzetük ellenében. MERT AKI EBBEN AZ ÓCSKA SZÍNJÁTÉKBAN SZEREPET VÁLLAL, EBBEN A JÁTÉKBAN RÉSZT VESZ, AZZAL MAGA IS ELISMERI EZT A MOCSOK RENDSZERT, ÉS ANNAK KIRABLÓIT SZOLGÁLJA."

    A pártpolitika, a pártoskodás maga a legbüdösebb dágvány. :-(
    DIVIDE ET IMPERAT.

    Változatlanul az a szándékom, hogy a hazánkat pusztító jelenségekről akár késhegyig menő vitákat is szívesen olvasok itt, de egymást ne minősítsétek, mert az csak árt mindenkinek.

    VálaszTörlés
  16. "Rácz Sándor beszédét a gój motorosok visszaérkezése szakította félbe(....)és a tömeget a gój motorosok beszámolója érdekelte."

    Ez lett volna Rácz Sándor beszéde
    Ajánlás elõrehozott választások helyett
    Magyarországon megjelent ismét a vörös diktatúra, Bajnai politikai nyilatkozata alapján, aki "gyors társadalmi egyeztetést" kér.

    Íme, itt van a társadalom egy tagjának a nyilatkozat által kiváltott véleménye:
    1. Bajnai tudja-e, hogy milyen országban él?
    2. Bajnainak van-e fogalma a demokráciáról?
    3. Képes-e Bajnai igazat mondani?

    Bajnai azért kér elõre aláírásos támogatást, mert tudja, hogy Magyarország elutasít mindenféle diktatúrát. Bajnai nyilatkozata egyértelmûen a népnyúzás tényének bevallása.
    Bajnaival szemben Magyarország arra kéri parlamenti képviselõit, hogy semmiféle diktatúrát ne támogassanak. A magyar népnek elege van a kommunista-tõkés ígéretekbõl.

    Magyar testvéreim, elérkezett az idõ, hogy megálljt parancsoljunk ennek a magyarellenes folyamatnak!

    1. El kell utasítani minden politikai pártot, mert a pártos politikájukkal az embertelenséget szabadították rá Magyarország népére.
    2. Magyarországot talpra állítani csak nemzeti politikával lehet.
    3. Ezért javaslom: minden település közössége válasszon nemzeti bizottságot, pártoktól független, politikára alkalmas emberekbõl. A megválasztott területi nemzeti bizottságok egy országos egyeztetésre gyûljenek össze, és döntsék el, hogy létre hoznak-e egy nemzeti egységkormányt, vagy mint országos nemzeti bizottság mûködnek-e tovább?
    A nemzeti egységkormányban nem juthatnak szerephez olyan politikusok, akik a kommunizmus évtizedeinek aktív szereplõi voltak, illetve az országvesztés elmúlt húsz esztendejében parlamenti képviselõk vagy kormánytagok voltak.
    4. A nemzeti bizottság kezdeményezze alkotmányozó nemzetgyûlés megszervezését.
    Az alkotmányozó nemzetgyûlés állítsa helyre a történelmi magyar alkotmány jogfolytonosságát, középpontjában a Szent Koronával és annak értékrendjével. Az új magyar alkotmány tegye lehetõvé a munka értékére alapozott pénzkibocsátást. A gazdasági életben pedig, az állami tulajdon és a magántulajdon mellett, nyisson széles utat az emberi méltóság megõrzését szavatoló társadalmi (közösségi) tulajdon számára.
    Az alkotmányozó nemzetgyûlés készítse el az új magyar alkotmány szellemében az új választási törvényt.
    5. Amikor az új alkotmány lehetõvé teszi, meg kell tartani az országgyûlési képviselõ választást.
    6. Amikor az új Országgyûlés megalakul, a nemzeti bizottság és az alkotmányozó nemzetgyûlés megszünteti tevékenységét.
    7. A nemzeti bizottság, a kifizetésekre vonatkozóan, kérjen három éves moratóriumot.

    Ha ennyi, és ezt szakították félbe, az felér azzal, hogy beléfojtották a szót.
    Már csak pusztán emberi tiszteletből is végig kellett volna hallgatni szerintem.

    VálaszTörlés
  17. Bedefykém náland undorítóbb hozzászóló nem nagyon akad, én csak szeretném utolérni a tieidet amelyeket hol Bedefyként, hol pedig magyaroldalként nyilvánítasz ki itt-ott-amott. A sátánfattya pedig te magad vagy azzal, hogy forgatod a köpönyeget és minket próbálsz összeugrasztani ezeken az oldalakon. Megnyilvánulásaid erősen hajaznak Ficóra, de mit is várhatnánk Tőled, hiszen az ő környezetében élsz. De ha nem voltál ott a Hősök terén, akkor mi a fenéről papolsz? Mi van abban kivetnivaló, ha a tömeget nem a Rácz Sanyi bácsika beszéde érdekelte, hanem az, hogy sikerült-e átadni a petíciót az MSZP-nek és a Köztársasági elnöknek? Mert engem például az sokkal jobban érdekelt. Ami pedig a beszédeket illeti, Vértesaljai, Makovecz, Jókai Anna (hogy csak őket említsem) beszédei sokkalta érdekesebbek voltak, mint amiről Rácz Sanyi bácsi kezdett pöntyögni. Veled ellentétben viszont tisztelem az öreget, Te pedig több szót nem érdemelsz, feledhető vagy one block!

    VálaszTörlés
  18. Szerintem sem kell Anyuscht sértegetni, ott volt, és elmondta, amit látott, hallott.

    Köszi, Ólevendula a tájékoztatót.
    Ismét csak azt tudom mondani: a magyar nemzet egyáltalán nincs felkészülve egy ilyen beszédre. Sajnos:-(
    Pedig ha mi végre félretennénk a pártoskodást, és összefognánk (nem pedig pártprogramokat szajkóznánk), akkor a politikának nem lenne más választása, mint felzárkózni, igazodni mögénk.
    Én mindössze annyit szeretnék első lépésként, ha nem a pártprogramokkal, sokkal inkább egymással értenénk egyet. Magyar a magyarral, nemzetben gondolkozó a nemzetben gondolkozóval. Enélkül csak kis részeredményeket lehet elérni, vajon miért nem értik ezt olyan sokan?

    VálaszTörlés
  19. Egyetértek veled Csengele. Mindig ott bukunk fel, hogy más politikusok megnyilvánulásait verjük le egymáson. Akkor gyanakszunk, amikor nem kéne, és akkor vagyunk naívak, amikor nem kéne.

    VálaszTörlés
  20. És kinek jó ez?..mindig ide jutunk.

    VálaszTörlés
  21. Gyerekek amíg világ a világ, és emberek élnek benne, addig mindig lesz pártoskodás. Az emberek mindig valaminek, vagy valakinek a pártján állnak, akár politikáról, akár civil dolgokról legyen szó. Ez megkerülhetetlen. Van aki gyerekpárti, van aki nem. Van aki zöldpárti, van aki nem.... soroljam? Én most éppen haspárti vagyok, megyek csipegetni valamit. :)))

    VálaszTörlés
  22. Egy jó kis kerti parti se volna rossz. ;-))

    VálaszTörlés
  23. Libasült. :-))
    De szívesen vágnék le jó néhány disznót is. :-))
    Na, megyek pecsenyéről álmodni.
    Jó éjszakát annak, akit illet. A többieknek meg jó étvágyat az ebédhez. :-)

    VálaszTörlés
  24. "Gyerekek amíg világ a világ, és emberek élnek benne, addig mindig lesz pártoskodás."
    Nem Anyusch, csak addig lesz, amíg lesznek alanyaik, akiket ide-oda ráncigálhatnak, ha arra van szükségük.

    De ha mi idelent azt mondjuk: nem vagyok hajlandó a jó magyar emberekkel szemben harcolni, csak azért, mert másik "jobboldali" párt szimpatizánsa, ha mi itt lent összekapaszkodunk, mit tudnak kezdeni a "nagyok"? Semmit.
    Úgyhogy én csak azt mondom: mindenki, aki valamelyik párthoz közel áll, kötelessége kikérnie a saját és minden jóérzésű magyar ember nevében, hogy összeugrasszanak minket.
    Ezt kellene tennünk. Ezért fogok levelet írni pl a saját országgyűlési képviselőmnek, és elküldöm a francba a hülye érvelő kártyájával együtt ahhoz, aki kitalálta ezt az egészet. Szégyen.
    Aztán írok a radikálisoknak és nekik is megmondom, hogy fejezzék be a nem radikálisok fikázását, fotleforradalmározását.
    Egyáltalán: fejezzék be mindannyian, akik a politikai közélet alakítói a magyar emberek egymás ellen uszítását.
    Segíthetnétek:-)

    VálaszTörlés
  25. Mond el miben tudok segíteni és ha tudok, természetesen segítek:-)

    VálaszTörlés
  26. Szólj a tieidnek, hogy nem akarsz harcolni pl Csabyval. És Csaby is mondja ezt meg az övéinek.

    VálaszTörlés
  27. :-))))
    Nem "Csabyékkal" van a baj, hanem a vezérekkel.

    VálaszTörlés
  28. Igen. Ezért kell a vezéreknek megmondani, hogy mi nem vagyunk hajlandóak egymást püfölni senki szájíze szerint.
    Sem Érvelőkártyák, sem Rend, Jólét, Ébredés, sem más szerint.
    Ha mi itt lent példát mutatunk, akkor talán felfogják, hogy a magyar embereknek nem életcélja a másik, hasonló beállítottságú (esetleg radikálisabb, vagy kevésbé radikális) jó magyar emberrel való örökös küzdelem.

    VálaszTörlés
  29. Én nem voltam ott, csak olvasok itt és kapkodom a fejemet.

    Elsősorban ilyen nincs, nem történhet meg. Egy nemzeti hőst nem lehet és nem szabad ennyire semmibe venni.
    Emellett a mondanivalója fontos volt és megszívlelendő.

    A megmozdulás szervezőit ezért komoly morális felelősség terheli és ajánlatos egy nyilvános bocsánatkérés, ellenkező esetben az emberek szándékosságra gondolnak.
    A gójmotorosok is alaposabban meggondolhatnák mielőtt valakinek a beszédét félbeszakítják, különösen ha Rácz Sándorról van szó, ajánlatos lenne ha ők is elnézést kérnének tőle.

    Veszekedni nem érdemes és főleg Anyuscht ne szidja senki, mert én sem értem mit keresett Rácz evvel a beszéddel a tüntetésen.
    Amit Rácz mond az egy felhívás, olyan felhívás ami után csak annyit lehet mondani: "mert ha nem..."

    Abszolúte nem értem, miért kellett elmondja ezt a beszédet, bármennyit gondolkodom rajta semmilyen racionális okát nem látom.

    VálaszTörlés
  30. A politika a politikai/gazdasági eszmerendszerek harctere. A politikai/gazdasági eszmerendszereket a pártok jelenítik meg. A globalizmus térnyerésével azonban a pártok már nem képesek az általuk képviselt politikai/gazdasági eszmerendszereket érvényre juttatni. Ezt a globalizmus egész világot behálózó pénzdiktatúrája akadályozza meg. Ezért nem a pártoskodás, hanem a globalizmus, az elnemzetietlenedés ellen kell harcolni. Ugyanis amig a globalizmust nem győzzük le, addig esélyünk sincs megváltoztatni életünket.

    VálaszTörlés
  31. kanbagoly !
    A fenti cikkben írva vagyon, hogy FELKÉRTÉK Rácz Sándort !
    Az meg számomra érthetetlen, hogy mi az, hogy "evvel a beszéddel" !
    Rácz Sándor pont attól hiteles ember, mert mindenhol ugyanarról beszél : az IGAZSÁGRÓL ! A Magyarság önrendelkezéséről, a Magyarok szabadságáról ! Mindazokat meg ELÍTÉLI, akik aljas önérdekből KALMÁRKODNAK a Magyarok jóhiszeműségével.
    Visszatérve az anyusch szerinti 3 "fajsúlyos" emberre :

    Jókai Anna minden olyan meghívást elutasít, ami az ő anyagi biztonságát csorbítaná. Tudniillik, ha fellépne, nem kapná tovább. Ezt nem is titkolta soha, hanem a felkérő megértésére apellált ezzel.

    Makovecz Imre a kommunista időben szinte az egyetlen támogatott építész, akinek kiemelt beruházások tervezését adják. De a Balassi-kard odaítélésében is a főszerep az övé, aki egy töröknek ajánlotta fel a díjat, ezzel jól pofonvágva Balassit, a törökverőt. Ez aljas árulás volt részéről. Az meg hab a tortán, hogy "véletlenül" mindig a vakolókanállal építgette jövőjét.

    A teljesen nemmagyar VértesALJAi László jezsuita vakon elkötelezettje a vakoló fidesznek, az Igazságot még hírből sem ismeri, maximum utánozza. Amúgy az köztudott dolog, hogy a Jezsuita-rend cakli-pakli a szabadkőműves páholy elkötelezett tagja, úgy 60 éve.

    Nos ez a 3 személy lenne fajsúlyos, akik istene a pénz és a hatalom, Rácz Sándorral szemben, akit semmivel sem lehet megzsarolni, aki az Igazat csakis az Igazat képviseli ?

    VálaszTörlés
  32. Az MVSZ sajtóközleményéből az alábbi három dolog derül ki:

    1.)"A Ho~sök terére összehívott "civil" tüntetés szervezo~i a rendezvény elo~tt két nappal, az MVSZ elnökén keresztül kérték fel Rácz Sándort, hogy mondjon beszédet a virágvasárnapi megmozduláson.
    A felkérést azzal a feltétellel fogadták el, hogy Rácz Sándor akadálytalanul elmondhassa beszédét, amelynek üzenete lényegesen túlmutatott a tüntetést meghirdeto~k követelésén."

    2.)Patrubány Miklós elhárította a felkérést, és jelezte, hogy az MVSZ még nem alakította ugyan ki végleges álláspontját, ám az már bizonyos, hogy a rendezvény meghirdetett céljával nem ért egyet, mert álláspontja szerint Magyarország mély válságára, az elo~rehozott választások nem jelentenek megoldást."

    3.)"Piukovics Gábor felajánlotta, hogy szívesen vennék, ha ezeket a gondolatokat Rácz Sándor elmondaná a több százezresre tervezett tüntetésen."

    A szervezők hibát követtek el, nyilván felfokozott kedélyállapotban voltak, türelmetlenül várták, milyen hírrel térnek vissza a Gójmotorosok.
    Ezután vissza kellett volna adni a szót Neki, mert a beszéd nem lett volna hosszú.
    Valószínűleg nem volt ott olyan személy, aki higgadtan képes lett volna moderálni az eseményt.

    "A forradalom fölfalja gyermekeit". :-(

    VálaszTörlés
  33. A gój motorosok? Jellemtelen társaság:-)))))) Vezetőjük az NBH tisztje
    Nem tudom sírjak, vagy nevessek.

    VálaszTörlés
  34. Komolyan? :-O
    Azt nyilatkozta, hogy a CBA üzletlánc góréjának a titkára, meg a Lázár lovasparkkal van valami kapcsolatuk.

    VálaszTörlés
  35. Írtad:-)Nbh-s tiszt. Na és? Már az is baj, hogy ilyen Nbh-sok is vannak?
    Jobb lenne, ha full balliberális lenne mind?:-(

    VálaszTörlés
  36. :-)))))
    Annak idején még Neked is baj volt:-))))))

    VálaszTörlés
  37. A köpönyegforgató avósok szoktak ilyen cikk-cakkban gondolkodni,
    a zsidók állnak a fejük tetején, akik nem hajlandók belátni, hogy az nbh-sból
    sosem lesz MAGYAR. Az nbh-s csőcselék a komcsi-libsi-szoci-stb (persze ezek mind ugyanazok) csapat szolgái, pénzért júdáskodnak. Egy nbh-s, mert 1 m-re odébbáll, egy más elnevezésű, de ugyanazon csapatba, az még nbh-s csőcselék lesz.
    Magyarul : a szaros, büdös némber hiába vesz fel hófehér papi talárt, attól még ugyanúgy jellemtelen marad, meg büdös, meg szaros, meg . . . és még sorolhatnám.
    csengele azt hitte, hogy 2-3-szor ír valami igazság-féle-szószt és akkor ezt az nbh-s dumát majd lenyelik tőle.
    NEM ! Aki rendszeresen mérges gombát főz, annak főztjéből senki sem eszik többé.

    VálaszTörlés
  38. Igen, meglepődtem.
    De nem kaptam választ. Baj, hogy nem full liberálbolsevik gárda az NBH?

    VálaszTörlés
  39. Nemzetbiztonsági Hivatal nélkül egyébként mi értelme létezni? Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy létezhet ország egy ilyen szervezet nélkül?

    VálaszTörlés
  40. Olyan nélkül mint amilyen a mienk, nyugodtan létezhetnénk.

    "De nem kaptam választ. Baj, hogy nem full liberálbolsevik gárda az NBH?"
    De full liberálbolsevik gárda az NBH!

    VálaszTörlés
  41. Mégis olyan információkat fülel le hétről-hétre pl. a Célpont, vagy a Magyar Nemzet, ami nélkülük aligha szivároghatna ki.
    Egyébként nem jelenthetünk ki semmit róluk biztosan, ha nem vagyunk bent.Onnan nem jönnek csak úgy a hírek, mint a Story magazintól.

    VálaszTörlés
  42. Az NBH írja magáról :

    " A Magyar Köztársaság alapvető érdeke, hogy a meghatározó jelentőségű állami pozíciókat betöltő egyes személyek tevékenységüket külső behatástól mentesen gyakorolhassák, az állam- és szolgálati titkot, valamint a nemzetközi kötelezettségvállalás alapján védendő információkat megfelelően megőrizzék és kezeljék."

    Tehát lefordítva ezt, az NBH feladata a patkányköztársaság vezetőinek védelme, akik nyíltan hazaárulók !
    Következtetés : aki hazaárulókat véd, az maga is hazaáruló !
    A dominó-elv alapján mehetünk tovább is, aki hazaárulókat védelmező szervezetet véd, az maga is . . . stb.

    Amúgy az NBH 1990-ben állítólag megszünt létezni, oszt kihírdetés után azonnal visszaült mindenki a bársonyszékébe.

    VálaszTörlés
  43. Értem. És mi a helyzet a moszad, kgb, és a ki tudja miféle kémekkel, besúgókkal? Jöhetnek? Nem kell Nemzetbiztonsági Hivatal?

    VálaszTörlés
  44. A moszad-kgb-mazsihisz-bármelyik párt és az nbh -nak egy az " atyja" ! Kár részletekbe menni.

    Ez ugyanolyan, mint amit olvastam, miszerint

    " A kuplerájban két ribanc dolgozik. Az egyik tripperes, a másik AIDS-es. Melyiket választanád a kettő közül? Rövid gondolkodás után mindenki rávágja, a kisebbik rosszat, a tripperest. (mégiscsak gyógyítható)

    Na… mi meg nem megyünk be a kuplerájba…. "

    A konkluzió a lényeg : A MAGYAR NEM JÁR SOSE KUPLERÁJBA, AZT AZ IDEGEN CSŰRHE HOZTA LÉTRE ERKÖLCSROMBOLÁS VÉGETT. Se tripperes, se aidses nem kell.
    Elég volt az idegen beteg debil júdásokból, akik folyton járványt terjesztenek.

    VálaszTörlés
  45. A moszad-kgb-mazsihisz-bármelyik párt és az nbh -nak egy az " atyja" ! Kár részletekbe menni
    Tényleg? Honnan tudod?:-)

    VálaszTörlés
  46. Az NBH-ra szükség van, amennyiben valóban a nemzet biztonsága érdekében működik.
    Viszont semmire sincs szükség, ami a nemzet biztonságának ellenében tevékenykedik.

    VálaszTörlés