Blogarchívum

2009. március 5., csütörtök

MAGYAROK - Csütörtök 13.05-13.55 Műsorajánló - kishírek

MAGYAROK - Csütörtök 13.05-13.55 Műsorajánló

Miről mesélnek a kövek? Vajon hol van a forrásfő fölötti víz borította sír, ahová Árpádot temették? Hová tűnt a térképekről Ős-Buda vára? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a MAGYAROK műsorában csütörtök délután Lánszky Imre ökológussal, aki már 8 esztendeje kutatja a magyarok egykori világi központját.
Dunakanyar

MAGYAROK: 2009. március 5-én, 13.05-13.55
Ismétlés: este 10 óra után

Szerkesztő: Horváth Ágnes
http://lanchidradio.hu/hallgatas

http://www.lanchidradio.hu/

E-mail címünk: magyarok@lanchidradio.hu

De vajon érdemes-e ennyire mélyre ásnunk? Megváltoztathatja-e életünket egy addig ismeretlen lelet, feltáratlan város? A műsor ideje alatt Önök is feltehetik kérdéseiket telefonon!

Ezenkívül beszélgetést hallhatnak Semir Osmanagickal, aki néhány évvel ezelőtt azzal döbbentette meg a világot, hogy hazájában a kontinens legnagyobb piramisait vélte megtalálni. A bosnyák kutató a hét végén a Pilisben tett sétát, hogy közelről megnézze a Pilisben rejlő különös köveket.

Tartsanak velünk csütörtök délután 13 órától!

Várja önöket a szerkesztő: Horváth Ágnes


Zuschlag: Zsebből zsebbe mentek a pénzek
Újra szóba került a zsebből zsebbe történő pártfinanszírozás a Zuschlag-perben. Amikor egy magánszponzor zsebből zsebbe adott támogatást, akkor ez az összeg került az úgynevezett B-kasszába – jelentette ki Zuschlag János szocialista politikus csütörtökön a kecskeméti megyei bíróságon.




Kovács nénivel példálózott Gyurcsány (+videó)

Újabb hibást talált a magyar gazdaság gondjaira Gyurcsány Ferenc, aki a kormányzati roadshow szegedi állomásáról a hazánkat elrettentő példaként emlegető amerikai elnöknek is üzent szerda este.


Mellbe lőttek egy behajtót Pesten

Mellkason lőttek egy férfit csütörtökön hajnalban Budapesten, a XVI. kerületben. A férfi életveszélyesen megsérült, a támadó elmenekült. Értesülések szerint egy autós lízingcégeknek behajtással foglalkozó embert támadtak meg.

4 megjegyzés :

  1. Meg szerettem volna hallgatni, de lekéstem róla! Nem ismétlik ezt a műsort mégegyszer? Nem ismerem a Lánchíd rádió műsorait, a műsorajánlóban pedig van szombaton, vasárnap, csak az nem derül ki, hogy mikor mit ismételnek!

    VálaszTörlés
  2. Igen, sajnos ez így van, nem lehet tudni előre, hogy mit ismételnek :-(
    Csütörtökön este tízkor szintén lement a műsor, de a hét végéről nem lehet tudni. :-S

    VálaszTörlés
  3. Most, a következő percekben Orbán Viktor évértékelő beszédét NEM lehet majd hallani a Lánchíd Rádión, mert "időtúllépési hiba" van az interneten - egészen véletlenül.

    VálaszTörlés
  4. Szerkesztett változata este 1/2 7-től lesz(?) hallgatható(?)
    Élő adás hallgatása Szélessávú internettel rendelkezik? Hallgassa rádiónkat jobb, 128kbit/s minőségben! Gyengébb internettel rendelkezik? Hallgassa rádiónkat akkor is, 64kbit/s minőségben!

    VálaszTörlés