Blogarchívum

2009. február 22., vasárnap

Rendőrök és egy bírónő is a Patrióta bárban volt Cozma meggyilkolásakor

A szolgálaton kívüli rendőrök egyes források szerint biztonsági őrként dolgoztak, más források szerint az enyingi banda azonnal elzavarta őket a bárból. A bírónő baráti társasággal mulatozott, egyelőre nem jelentkezett tanúként a rendőrségen. A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn válaszol a kérdésekre.

Több - szolgálaton kívüli - rendőr és egy bírónő is ott volt a veszprémi Patrióta bárban 2009. február 8-án hajnalban az MKB Veszprém román válogatott beállósa, Marian Cozma meggyilkolásakor, írja a Népszabadság Online. A lap több forrásból származó, helyenként ellentmondásos értesülései szerint nem kizárt, hogy a rendőrök kvázi biztonsági őrként voltak a bárban.

Bővebben itt <<Katt.


21 megjegyzés :

  1. Na még mik derülnek ki? Csintalan szerint magyar ölte meg Cozmát. Lásd nálam!

    VálaszTörlés
  2. Mi az, hogy "ez van"???
    A rendöröket, a bírónöt azonnal vizsgálati fogságba kell helyezni, kötelességmulasztás miatt: minimum szemtanúi kötelezettségüket mulasztották el !

    VálaszTörlés
  3. Lassabban a keresztel!
    Mert. A szenzáció hajhász médiák fél híreket, fél igazságokat szoktak előre engedni. A profit, a példányszám mindennél- a korrekt tájékoztatásnál is fontosabb.
    Azon az estén ott volt. De ezt nem kellene összemosni a nagyobb durranás kedvéért, a gyilkosság idején a helyszínen tartózkodással.
    Ez a szándékosan kihagyott részleteknek való bedőlés, amire lám ki is nyílnak a bicskák a zsebekben, rémísztő.
    Mint ahogyan rémísztő az is, amikor sokan, sőt túl sokan még ma is Orbánoznak, nem akarva tudomásul venni, hogy HELLÓ! itt sok éve már az MSZP van hatalmon.
    "A minimum minimuma" Sőtét kor (még nincs vége) kezdetének hírhedt jelszava volt.
    Drága testvéreim !
    Ha egyszer végre elkotródik ez a nemzetáruló bagázs és a most ellenzékbe szorultak kerülnek abba a helyzetbe, hogy rendbe szedjék az országot, -minimum!- legyenek tárgyilagos és a tényekhez igazodó és igazságot osztó elit. Ellenkező esetben akár maradhat is ez a (félre)vezető garnitúra.
    Szerencsétlen sportoló már rég kihűlt. De a média még igyekszik újabb nagy durrantásokkal melegen tartani a Cosma ügyet.
    Véleménye mindenkinek lehet. Meg is írhatja. Én is ezt teszem.
    De nekem új reményt nyújtana, ha nem ítélkeznénk egymásnak szembefordulva, félig elmondott, másik felét szándékosan elhallgatott
    információk alapján. Ne engedjünk a napnál is világosabban látszó megosztás kísérletnek. Ha még is engedünk, akkor vesztesek- örök vesztesek vagyunk.

    VálaszTörlés
  4. Több hülyeséget írkálsz karesz !

    Az ellenzékbe nem lehet beszorulni, oda a zsidó szabadkőműves igazolvány felmutatásával lehet csak bejutni.
    Oszt az, hogy egy ilyen helyen tartózkodik egy bíró(nő), az nem csak úgy a véletlen műve, hanem ellenőrizhette is, hogy elvégzi-e a cigány a feladatát.
    Tudniillik köztudott, hogy a cigányok addig a seggükön maradtak, amíg a MAGYAR URALKODÓ cigányvajdára bízta a kordába tartást, ellenkező esetben, a vajdát végezték ki. Amióta zsidó elvtársak használják bérgyilkosságra a cigányokat, azóta elintézték a zsidók a cigány vajdát.

    Úgyhogy nem szükséges, hogy oszd az észt, meg mondogasd a tutit.

    VálaszTörlés
  5. Baromság Bedefy amit írsz, de te se oszd az észt, hanem csak a saját véleményedet írd le. Kioktatás nélkül.

    VálaszTörlés
  6. Karesz véleményéből kiindulva - ha nem ugyanakkor voltak ott, akkor az egész csak egy szép kövér kacsa.
    Ha a gyilkosság idején voltak jelen, az a rendőrre nézve semmiképpen sem hízelgő, de a bírónő esetében nem csodálom, hogy látva a történéseket, nem mert "tettleg" beavatkozni.
    Aztán lehet még egy másik üzenete is: "Itt még a rendőr és a bíró sem érezheti magát biztonságban." - Akár fenyegetésnek is felfogható.

    VálaszTörlés
  7. Én azt hallottam, hogy a bírónő még az események előtt távozott. Egyedül a rendőr volt ott, aki kihallgatás alatt áll. Nos, mindent fenntartással szabad elfogadni, az igazság vagy kiderül, vagy nem, de egy biztos, hetek múlva többet tudunk.

    VálaszTörlés
  8. Vettem a lapot. Nem fogom mondogatni a "tutit". De mert én az egykori Jugó, ma már inkább "egy szerb" vagyok, aki egyet mást elfelejt az anyanyelvből, rákérdezhetek?
    - Ott a Magyarok országában a "tuti" azt jelenti, hogy biztos, bizonyos, köztudott, amit " tudni illik" ?
    Mert . Ha igen, akkor miért kell azt a tutit mondogatni, ami köztudott?

    Kíváncsian várom a jószándékú útbaigazítást szabadkőműves ügyben.
    Jól hangzik és én szívesen beleszőném a mondókáimba. De félek, olyan szövegkörnyezetben találom használni, ahol az a jelentésénél fogva megmosolyogtatja a velem szemben tapintatos - elnéző hallgatóságomat.
    Nagyon zavarna.
    Engem.

    VálaszTörlés
  9. Karesz a tuti mindenütt ugyanazt jelenti. A fankó, a biztos, a tuti.
    Ami a véleményedet illeti, számomra ez tuti:
    "Véleménye mindenkinek lehet. Meg is írhatja. Én is ezt teszem.
    De nekem új reményt nyújtana, ha nem ítélkeznénk egymásnak szembefordulva, félig elmondott, másik felét szándékosan elhallgatott
    információk alapján. Ne engedjünk a napnál is világosabban látszó megosztás kísérletnek. Ha még is engedünk, akkor vesztesek- örök vesztesek vagyunk."

    VálaszTörlés
  10. Aki mondja a tutit az az okoskodó !
    Aki TUDJA az Igazságot, az az okos.

    Ha te valóban szerb vagy Karesz, akkor remélem, hogy a barátaidnak beszámolsz arról, hogy itt Magyarországon mi folyik.Kik gyilkolnak, kiknek a parancsára.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem meg a jelenlegi Szerbiában élő magyar vagy.
    Véleményed pediglen korlátlan mértékben lehet az oldalamon, amíg az higgadt, mint eddig is.

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a lehetőséget,bár ez neked is Kedves olevendula, nekem is a legtermészetesebb dolog.
    Kedves bedefy vendéged figyelmét szerettem volna felhívni, hogy míg engem akar korlátok közé szorítani, mit tegyek és mit ne, parádésan lépi át ugyanazt a korlátot. De nem akarok senkivel összeveszni, főleg nem a másként gondolkodóval. Kizárni a vitából meg főleg nem akarom.
    Mert nem ellenséggel vitázom, hanem egy emberrel, aki gondolkodik, mérlegel, érvel és dönt.
    A gondolkodása, világnézete első látásra merőben más, mint az enyém. Mérlegelését az befolyásolja. Érvei vitathatóak. A döntéseit így alapozza meg.
    Ő is. Szíve joga! De mert a téma, amiről itt szólnak az ide látogató kedves vendégeid, alapot ad annak megvitatására, hát teszem is azt.
    Használja ki mindenki aki ezt a kérdést másként látja és győzzön meg. Ha elég fontos neki az ebben a témában egyel több vele azonos nézeteket valló ember.
    Csak úgy jutok én is lehetőséghez, hogy a velem azonos nézeteket vallók táborát gyarapítsam.
    Tehát: Nem veszekszem, csak vitatkozom. És ígérem, be fogom vallani ha meggyőztek.
    Szép estét mindenkinek!
    Karesz

    VálaszTörlés
  13. Na látod Karesz !
    Saját magad vallottad be, hogy téged csak az érdekel, aki a te véleményeddel azonos.

    Engem pedig CSAK AZ IGAZSÁG ÉRDEKEL !!!

    Nincs én igazságom, te igazságod, hanem csak IGAZSÁG van, amit vagy elfogad valaki, vagy nem.

    VálaszTörlés
  14. Na látod, hogy nem látom?
    Mármint AZ igazságot. Nem szeretnék jó pap módjára bután meghalni. Ezért esedezem, Mond el, indokold meg az igazságot. Had legyek én is azok között, akik tudják. Ha közben kételyeim lennének egy - egy tétellel kapcsolatban, akkor rákérdezek. Remélem nem egy olyan tanítóra akadtam, aki önző módon, csak magának tartogatja az igazság hazugságot megdöntő érveit. Ha Neked jelent valamit egyel többen lenni azok között, akik ím zsidó, meg cigány, meg szabadkőműves szövegbe iktatásával készek a nagy eszmét elfogadni és támogatni, akkor ne szalaszd el az alkalmat. Én lehessek kérlek a kivételes. A következő tagjelölt. Miután meggyőző erejű érveidnek engedve követőjévé válhatok eszméidnek.
    Mint azt igen éles szemmel megláttad, én valóban az vagyok, akit csak a véleményemmel azonosuló érdekel. Koronázza siker a tevékenységed! Meglátod, fáradhatatlan terjesztőjévé válok eszméidnek. Ahhoz csupán az a csekélység kell, hogy érvekkel győzz meg azok igazáról.
    Legyen szép a napod!

    VálaszTörlés
  15. Kedves olevendula!
    Abban a pillanatban, amikor úgy ítéled meg, hogy a Te oldalad meg kellene kímélnem ettől a még végét nem látható dialógustól, egy szó és már dobom is a témát az én oldalamra. ahol mindenkit szívesen látok. Továbbra is figyelni fogom az itt elindított témához érkező hozzászólásokat. Nem megyek el, jó itt vendégeskedni. Érdekes dolgokat hozol az oldaladra.
    Baráti tisztelettel kívánok Neked szép napot!
    Karesz

    VálaszTörlés
  16. Az Igazság, ami egy NORMA-RENDszer, maga a Megtestesült Ige !
    Mivel a Normát a Teremtőisten hatérozta meg, így csak azokat támogatja, akik ezt a norma-rendszert ige-nlik.
    Akik fütyülnek erre és Istennel szemben ÚJ eszméket gyártogatnak, (marxIZMUS, kommunIZMUS, szocialIZMUS, liberalIZMUS, demokratIZMUS, humanIZMUS stb.stb.) , azokat nem támogatja és össze is dőltek, mint a kártyavár.
    Minden ember élete folyamán szabadakaratával választhatja ÚT-ként az isteni NORMÁT, vagy a másik utat, a nemnormálisak (i-dióták) útját, ami a semmibe vezet.
    Aki szomjúhozza az Igazságot, az maga lohol utánna és nem a másiktól várja el, hogy kiszolgálják.

    VálaszTörlés
  17. Én Karesz véleményében változatlanul nem találok semmi kivetnivalót. Kezdve a bulvármédia áligazságaitól, (vagy éppen szándékolt hazugságaitól), folytatva azzal, hogy még mindig "mindenről a Zorbán tehet", jómagam is Karesz is és Bedefy is a nagybetűs Igazságot akarja.
    Legfeljebb nem mindig értjük jól egymás szavát.

    VálaszTörlés