Blogarchívum

2009. február 10., kedd

Maffiaháborút robbanthat ki Marian Cozma meggyilkolása?

Maffiaháborút robbanthat ki Marian Cozma meggyilkolása. A hírTV hivatalosan nem megerősített értesülése szerint a Fejér megyei cigányok újra akarták osztani a Balaton környékét, fokozatosan kiszorítva a veszprémi alvilágot jelenleg irányító csoportot, amely - egyebek mellett - a védelmi pénzeket is szedi.

Tekintse meg a hírTV felvételét!

Az első lépés a szórakozóhelyek tulajdonosainak megfélemlítése lett volna, a szombati akciót erődemonstrációnak szánták. Ezért kötöttek bele válogatás nélkül a közönségbe, és provokálták a pultos lányt is. Úgy tudjuk, a lokálból menekülő Marian Cozmát az első késszúrás a hátán érte. Amikor a 211 centiméteres sportoló összegörnyedt, a nála két fejjel alacsonyabb gyilkos kivégezte, a penge két borda között hatolt a szívbe.

Túl van az életveszélyen a két sérült

A veszprémi késelésben megsérült két kézilabdázó túl van az életveszélyen, mindkettejük állapota stabil. A hátulról megszúrt Ivan Pesic - miután eltávolították a veséjét - lázzal ébredt, de erre számítottak az orvosok. Az arccsonttörést szenvedett Zarko Sesumnak látászavarai vannak, műtétjéről hétfőn döntenek az orvosok. Sesum gyógyulása után várhatóan újra sportolhat, Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója szerint azonban Pesicnél még korai arról beszélni, hogy visszatérhet-e a kézilabdához.

(hírTV)

4 megjegyzés :

  1. A titkosszolgálatok is közreműködtek a veszprémi gyilkosság két gyanúsítottjának elfogására indított akcióban – tudta meg a Magyar Nemzet.
    Nem teljesen egyértelmű azonban, hogy miért nem vették őrizetbe a feltételezett tetteseket Magyarországon, hiszen amint átlépték a határt, az osztrák társszervek gyakorlatilag azonnal megkapták a menekülők autójának típusát és rendszámát.
    Részletek a Magyar Nemzet 2009. február 11-i számában.

    VálaszTörlés
  2. "újra akarták osztani a Balaton környékét, fokozatosan kiszorítva a veszprémi alvilágot jelenleg irányító csoportot, amely - egyebek mellett - a védelmi pénzeket is szedi."
    Jól zörög a haraszt.

    VálaszTörlés
  3. Biztosan eddig gondolkodtak rajta, hogy mi legyen.

    VálaszTörlés
  4. Ha zörög, hát zörögjön! Had nyírják egymást az ingyenélő gyilkosok!

    VálaszTörlés