Blogarchívum

2009. január 29., csütörtök

Isten patikája

Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosított részére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken. Az alábbi felsorolás nagyon hatásos, ha nyersen fogyasztja.

Isten patikája

Sárgarépa

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését

Paradicsom

A paradicsomnak négy kamrája van és piros.  A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a  paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és  szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)

Szőlő

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

 Dió

 A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy.  A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.

 Kidney bab

 A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy  vese.

 Zeller, Kínai kel, Rebarbara

 A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok.
 Ezek erősítik a csontokat.A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a  zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak.
 Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek.
 Ezek az ételek megerősítik a csontvázat

 Avocado

 Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk.  A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót  elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot.  Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó  bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott.

 Füge

 A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A  fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a  mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

 Édesburgonya

 Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen  egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

 Olive

 Az oliva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.

 Narancs

 A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női  emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a  mellből való eltávozását.

 Hagyma, fokhagyma

 A hagyma olyan, mint az emberi sejt.  A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes  mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből  Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!

14 megjegyzés :

  1. Hát ez nagyon tetszik!!!!:-)
    Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm annak, akitől kaptam. :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, érdemes megjegyezni :)

    VálaszTörlés
  4. A jóféle kisüsti mire hasonlít? :-D

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Gabi! Ez nagyon hasznos ám!

    VálaszTörlés
  6. Ohó, kedves Alpár! A jóféle kisüsti annyira egyedülálló, hogy az égvilágon semmire sem hasonlít - hacsak nem egy másik jóféle kisüstire. :-D

    Szívesen, mindenkinek, szó szerint: "váljon egészségetekre!"

    VálaszTörlés
  7. Jól megfáztam a napokban!
    - Állítom a fokhagyma gyógyított meg ripsz-ropsz!

    VálaszTörlés
  8. Akkor szó szerint: Egészségedre! :-)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen. Nagyon hasznos tanácsok! Mi is szeretjük az egészséges táplálkozásról szóló cikkeket. Igyekszem úgy alakítani
    az étrendet itthon!

    VálaszTörlés