Blogarchívum

2008. december 17., szerda

Rövidhírek

Ellopott műkincseket szerzett vissza Irak
2008-12-16 21:33:42 Magyar Rádió

Az iraki hatóságok visszaszereztek 228 műkincset, amelynek egy részét az ország nemzeti múzeumából lopták el, és külföldre akartak csempészni.

A megmentett műkincsek között van 45 kőből vagy agyagból készült sumér és babiloni királyszobor, valamint pecsétek, fémedények és ékszerek. A csempészek Kuvaitba akarták juttatni ezeket. Az akcióban hét gyanúsítottat tartóztattak le.


Az ókori civilizáció egyik bölcsőjének tartott Irakból tízezrével tűntek el régiségek a 2003-as amerikai inváziót kísérő káoszban. Mintegy 15 ezret a nemzeti múzeumból loptak el, a többit a tízezernyi, rosszul őrzött régészeti lelőhelyről vitték el a tolvajok. A nemzeti múzeum kincsei közül hatezret sikerült eddig visszaszerezni. (MTI)
Gyurcsányék nem adnak pénzt: szárazföldön vesztett a magyar vízipóló
Nem indul a jövő évi Világliga küzdelmeiben a háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott, ugyanis nincs rá pénze a szövetségnek.

A sportágon 98 millió forintot spórolna meg 2009-ben a kisebbségi szocialista Gyurcsány-kormány, ennyivel csökkentették a szakág állami támogatását.

Martin György szövetségi elnök elmondta: a megszorítás miatt egyik nemzeti együttest sem tudják elindítani a Világligában. A csaknem 100 milliós összeget ugyanis szponzori támogatásokból nem tudják összeszedni.

(hírTV)


Feljelentették Jan Slotát
Adócsalás miatt feljelentették Jan Slotát. A pozsonyi Sme napilap szerint a magyarellenes nézeteiről ismert politikus törvénytelen üzletekből, és a szürkegazdaságból szerezte vagyona jelentős részét, így sportrepülőgépét, jachtját és amerikai luxuskocsiját is.

Slota nemrég szállodát is nyitott egy Zsolna melletti fürdőn, márpedig a Szlovák Nemzeti Párt vezetőjének politikusi keresetéből nem jutott volna ezek megvételére. A szlovák liberális napilap arra is emlékeztet, hogy tavasszal az egyik helyi kereskedelmi televízió dokumentumokkal igazolta, hogy Slota középiskolás korában, Ausztriában gépkocsikat és üzleteket tört fel.

(hírTV)

12 megjegyzés :

  1. Mint tudjuk

    1./ Irak ellen a zsidók (usa zsidók) azért indítottak elsődlegesen háborút, mert a szkíta-sumér-magyar (bárhogy nevezzük is) műkincseket akarták porrá lőni, robbantani. Felrobbantották legelőször egy 100x100x5 méteres teljesen egybefüggő üvegtömböt, ami folyamatosan pulzált. Majd felgyújtották a több, mint 1 milliós világhírű könyvtárakat, ami a hamisítatlan történelmet tényként mutatja be. Amúgy a francia gyújtogatást illeti, ugyanaz a zsidó anarchista csűrhe tette ott is, érdekes hogy szinte csak a templomokban őrzött dokumentumokra, könyvtárakra fájt a foguk.

    2./ Mivel a Magyar Vizilabda válogatottat nem tudja legyőzni senki, ezért evidens, hogy a lúdtalpas debil zsidók meg akarnák szüntetni.
    Nem fog menni, mint mostanában semmi sem megy nekik.

    3./ Slota és degenerált megbízói hamarosan nem fognak tudni mit kezdeni, amikor kiderül, hogy a Magyar Törvények szerint minimum akasztófa jár neki és megbízóinak is. Tudniillik ott is a mai napig a Szent Korona Törvény az érvényes Törvény egyedül. Az áltörvény mindig összedől, mert az erkölcs- és igazságnélküli törvényből hiányzik a "malter".

    Patkányokból sosem lesz Magyar Ember, mert magukra ráncigálják a lopott ruhákat !

    VálaszTörlés
  2. 1., Mint tudjuk, Irak ellen az olaj miatt indítottak háborút az amerikaiak. A többit ha akarjuk így hisszük, ha nem akarjuk, akkor is tudjuk: felbecsülhetetlen károk keletkeztek:-(
    (Olvastuk Badinyi könyveit. De ésszel élünk.)

    2., SZÉGYEN! Gyalázat!
    (Egyébként dehogynem lehetne kb 10 percen belül összedobni azt a száz milliót, néhány képviselő csikkzsebből megtehetné. Ettől függetlenül: szégyen, gyalázat!)

    3., Slotából bármit kinézek. Szerintem teljesen bolond.

    VálaszTörlés
  3. Az olaj miatt ? Ne viccelj. Az olaj-duma a felszín. Nem az olajtól lettek ideiglenesen "kiválasztott nép", hanem a valódi kiválasztottak múltjának megsemmisítése óta próbálkoznak. A Szentföldre is csak azért mentek, hogy minden bizonyítékot, leletet eltüntessenek, sziklákat betemessenek, az eredeti helyszineket összekeverjék, az óvárosok nevét átfirkálják.
    Bárhol felbukkannak a magyarkutatók, azonnal ott vannak és kiírtják őket, mint Móricz Jánost, Kákossyt stb.
    Fecseg a felszín, hallgat a mély. Olaj bárhol előfordulhat, de szkíta-leletek csak ott, ahol éltek őseink és ezek a leletek nagyon is beszédesek és elárulják a történelemhamisító primitiv csőcseléket.

    VálaszTörlés
  4. Én nem hiszem, hogy így van. Bármennyire is szeretném.
    Az olajat sokkal inkább gondolom indítéknak. Az pénz. A szkíta leletekről meg úgyis azt hazudnának, mait akarnak. Mint ahogy eddig is sikerült nekik:-(

    VálaszTörlés
  5. Ha sikerült volna a hazugság, akkor nem röhögné ki őket az egész világ.
    A világ 75-95 %-a szavazott ellenük, amikor figyelemelterelő hadmozdulatukat beindították, 9/11-es kabalaszámuk alapján. Erre azért volt szükség, hogy mindenkit terroristáknak tüntetnek fel, aki kétségbe meri vonni az ő "szentségüket-kiválasztottságukat-holokausztjukat".
    Ők vádolnak mindenkit terrorral, mert mindenki tudja róluk, hogy ők a terroristák, gonoszok, gyilkosok, azaz a sátánfattyak. Nekik a pénz is azért kell, hogy legalább egy röpke időre uralkodhassanak a földön, mielőtt végleg megsemmisülnek.
    Minden vagyonuk hazugságból, lopásból, gyilkosságból, az aljasság minden eszközének bevetéséből van és nem tudtak mit kezdeni vele, csak rombolnak-rombolnak-rombolnak. A holokamú pedig egy nagy bumeráng, mert addig terrorizáltak mindenkit vele, míg valóság lesz belőle.
    Tedd azt, amit szeretnél, hogy veled tegyenek.
    Amit tettek a világgal, most a világ meg is adja nekik !
    Még a saul rabbijuk is figyelmezteti őket, hogy ne várjátok a világvégét, mert az a ti végeteket jelenti és nem a világuralmat nektek.
    Nem akarták hallgatni a figyelmeztetést, hát megölték a zsidók a saját rabbijukat.
    Isten maximálisra erősíti bennük a lelkiismeretüket, ami ellen nem tudnak mit csinálni , csak FÉL-nek, addig fél-nek, míg bele nem őrülnek.
    Ezzel végződik a sátánfattyak sorsa.

    VálaszTörlés
  6. Hát bizony Csengele, pedig hihetnéd egy kicsit jobban. Pláne, ha tényleg olvastad Badiny prof.könyvét. Nem a levegőbe beszélt, minden leletnek és megállapításának ott vannak a forrásanyagai a könyve végén lévő jegyzékben.

    VálaszTörlés
  7. Az olajért mentek, közben megsemmisítettek egy rakás történelmi emléket, amik bizonyítékul is szolgálhattak volna sok mindenre. Én ezt látom inkább reálisnak.

    VálaszTörlés
  8. Na, jó... Kezdhetünk kiegyezni:
    - Két legyet egy csapásra. ;-)

    VálaszTörlés
  9. Már az athéni olimpia óta tapasztalom, hogy mennyire nem szeretik némely népek a magyar sportolókat a dobogó felső fokán látni. Tudod, az olyan szörnyű lehet "ferde szemmel", hogy felhúzzák a háromszínű lobogónkat, és a magyar himnuszt éneklik. Szörnyű élmény lehet azok számára, akik nem szeretik. No, meg az elsőség ilyen esetben a kiváló tudásért jár, és nem lehet "valahogy elintézni". Bosszantó lehet.
    - Túl epés voltam?

    VálaszTörlés
  10. Nem. Szörnyű, ami itt megy:-(
    Ha a sportolóink közül valakik egyenletes, kimagasló teljesítményt nyújtanak hosszú ideje, akkor azok éppen a pólósaink. Ezt a gyalázatot művelni velük:-(
    Hát mi lesz már, EMBEREK???

    VálaszTörlés
  11. Bolívia is beintett Izraelnek!
    A gázai övezeti izraeli offenzíva elleni tiltakozása jeléül Bolívia megszakította diplomáciai kapcsolatait a zsidó állammal
    Morales az élet és az emberiesség elleni súlyos csapásnak nevezte az előre eltervezett, állami szintre emelt cionista terrorizmust a palesztin nép ellen.

    VálaszTörlés