Blogarchívum

2008. október 16., csütörtök

HÍRTALLÓZÓ

Életveszélyes állapotban van Törőcsik Mari

Törőcsik Mari Kossuth-díjas színésznőt életveszélyes állapotban, intenzív osztályon kezelik - tájékoztatta csütörtökön a Független Hírügynökséget a Nemzeti Színház vezetősége. A család kérésére a színház további információkat nem közölt.
 

30 éves a Beatrice - születésnapi buli szombaton a Petőfi Csarnokban

Születésnapi buliba hívja a Beatrice rajongókat Nagy Feró szombaton este a Petőfi Csarnokba. A koncerten a régi nótákat is játszani fogják, de mai hangszerelésben, ugyanis nem retró-bulit, hanem önfeledt ünneplés terveznek a zenekar harmincadik születésnapján - közölte csütörtökön a Független Hírügynökséggel Nagy Feró, az est házigazdája, a Beatrice zenekar alapítója.
- Ma este 8 órától a Lánchíd Rádióban.
 
 

Lados vallott: Arató is tudott a fiktív számlákról - Az államtitkár tagad

 

Az évfordulón Szögi diákjait inzultálták

Inzultálták és szidalmazták Szögi Lajos diákjait Olaszliszkán, akik a tanár meglincselésének második évfordulóján koszorúzni szerettek volna a Bodrog-parti faluban. A brutális gyilkosság helyszínén lakó romák azt nehezményezték, hogy a diákok nem az út emlékmű felőli oldalán, hanem a szemközti házak előtt parkoltak le. A fenyegetőzésnek a kivonuló rendőrség vetett véget.
 

Szobrot kap a magyarellenes püspök - Gyulán

Gyulán kap szobrot a több pozitív ügyet is zászlajára tűző, ám magyarbarátnak véletlenül sem nevezhető Andrei Saguna. Az egykori nagyszebeni ortodox püspök azon román nemzetiségi vezetők közé tartozott, akik a Habsburg, majd az orosz cári monarchiával élethalál harcot vívó, függetlenségéért küzdő Magyarország elleni fegyveres felkelésre buzdítottak.
 

2 megjegyzés :

  1. Lám az olaszliszakai cigányoknak nem volt elég Szögi Lajos meglincselése. Még nekik áll feljebb.

    VálaszTörlés
  2. Én nem is értem, hogy a diákok miért reklamálnak "egy kis gyilkosság"miatt. :-s

    VálaszTörlés