Blogarchívum

2008. szeptember 26., péntek

Hírtallózó

Szekeres nemzetközi konfliktus esetén mindenkit behívna
"Szerencsére béke van, de készen kell állni arra, hogy esetleg konfliktushelyzetbe kerülünk"
Lánchíd Rádió
p, 2008-09-26 08:44
Más európai országokhoz hasonlóan Magyarországon is szükség van arra, hogy mindenki, aki a törvény szerint hadköteles, rendkívüli állapot esetén behívható legyen a hadseregbe - mondta el egy lapinterjúban a honvédelmi miniszter.
 
Almássy Kornél: Szabályosan megzsaroltak
Lánchíd Rádió, p, 2008-09-26 08:11
 
Almássy Kornél családját zsarolták, három éve gyesen lévő feleségére „valakik” ráküldték az APEH-et, édesapja vállalkozását és gyermekeit „féltették” bizonyos személyek, akik némelyike Dávid Ibolya környezetéhez tartozik, munkatársait pedig ellehetetlenítették; a volt MDF-alelnök ezzel magyarázza, hogy visszalépett a pártelnöki székért folytatott versenytől.
Kövessék meg Papp Lajost!
Lánchíd Rádió, p, 2008-09-26 08:10
 
Aláírásgyűjtés kezdődött Kaposvár Kossuth terén Papp Lajos szívsebészprofesszor visszahelyezéséért.

Magyar cserkésztalálkozó lesz Munkácson
Lánchíd Rádió,
A hét végén Munkácson tárgyal a Magyar Cserkészszövetségek Fórumának őszi találkozóján a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség elnöke, Csémi Szilárd. Az elnököt elkíséri a Cserkész Újság főszerkesztője is.

Riválisa akadt Markó Bélának
Lánchíd Rádió, cs, 2008-09-25 21:20
Csütörtök délben Kincses Előd ügyvéd a sajtónak tartott tájékoztatóján bejelentette, indulni kíván a parlamenti választásokon mint független szenátorjelölt, abban a választókörzetben, amelyben az RMDSZ jelöltje, Markó Béla is indul. Ez a választókörzet Szovátát, Nyárádszeredát és Erdőszentgyörgyöt foglalja magába.

12 megjegyzés :

  1. Az idióta szekeres elvtársék azt hiszik, hogy pont a magyar honvédség fogja őket megvédeni a külföldi támadóktól.
    Eleve 64 éve illegitimek, játsszák az uralkodót, miközben csak egy piti bűnbanda. Egyetlen egy Magyar Törvényt nem tartanak be 64 éve, fosztogatják az országot, a nemzetet és még bármiben mernek reménykedni.
    Ez már az elmebaj csúcsa, ahonnan csak pofára lehet esni.

    VálaszTörlés
  2. Délvidéki magyarok tudnának erről frissebb tapasztalatokkal szolgálni, hogy mit is jelent az, amikor hirtelen behívják katonáknak a fiatal embereket. Kihirdetik a rendkívüli helyzetet, vagy a szükségállapotot, és a fiatalok máris ellenőrzés alá kerülnek. Meglep, hogy Szekeres hirtelen az országot kezdi félteni, hiszen a szomszédaink vagy az EU úgyis megvédenek minket... ööö... vagy mégse? :-s

    VálaszTörlés
  3. Mégse, Ólevendula, kedves, mégse...!

    Ez a másik hibbant, meg alkoholista is nagy pofával jelentette ki nemrég, a NATO-ban nincs ellenség. Nem-éééé ?! Hát a szlovák Slota ?

    Szétbombázták a Magyar Hadsereget, 26 ezer zsoldost tartanak fönn, abböl 17 ezer a tényleges fegyverviselö és önkéntes alapon müködik, miközben ösellenségeink halálos ölelésében vergödünk.
    Hát pont ezért. Ezt találta ki nekünk a dicsö szadesz.

    Akkor milyen behívásról makog ez az orangután ?

    Ideje életre hívni a Szlovákiai Magyar-, a Romániai Magyar-, a Vajdasági Magyar Gárdákat, egyenlöre. Egyenlöre Sógoréktól féltem a legkevésbé leamputált végtagú, megnyomorított lelkü kis Hazánkat.

    VálaszTörlés
  4. Szekerest nem tudom komolyan venni.
    Ennek a hírnek nem igazán van alapja, szerintem.
    Engem hívhatnak, megyek, őrzöm a fegyver raktárakat:-))

    VálaszTörlés
  5. Aláírásgyűjtés kezdődött Kaposvár Kossuth terén Papp Lajos szívsebészprofesszor visszahelyezéséért.

    A Mátrai Márta fideszes országgyűlési képviselő kezdeményezésére indított akció Qou vadis, Domine? feliratú aláírásgyűjtő ívét elsőként Repa Imre professzor, Papp Lajos egykori munkatársa, a kaposvári kórház főigazgatója látta el kézjegyével, majd Balázs Béla megyés püspök tiltakozott a világhírű szívsebész elbocsátása ellen.

    Részletek a Magyar Nemzet 2008. szeptember 26-i számában.

    VálaszTörlés
  6. Szegény Gabi! :-) Biztosan nem csak ezt a hírt akarta kibeszéltetzni belőlünk. Pedig engem is ez izgat igazán! Szekeres, a ballib egyik minisztere, pont a honvédelmi, most felébredt!!! Összehordott hetet-havat, csak mert meg van zavarodva, és nem kapta meg időben a párt ukázokat. Persze ha menni kell, akkor tényleg menni kell, de ezt nem egy ilyen szekeresnek kéne eldöntenie. Bár lehet, én már koromnál fogva sem lennék behívva, de pontosan ilyen okok miatt, elintéztem annak idején, hogy A (leginkább alkalmas) Kategóriás bevonulásom után, nem kellett kitöltenem a két évet. Helyette félidőbrn leszereltem "E" egyáltalán nem alkalmas minősítéssel. Erre persze nagyon büszke is vagyok. Sok munkám volt benne. És mindennekannyi volt a lényege, hogy nem akaratam olyan ügyet szolgálni, ami elveim ellen való! Ebből talán sejthető, mire is gondolok.

    VálaszTörlés
  7. Aki tud valamit bővebben, szóljon!

    VálaszTörlés
  8. Nekem valami olyasmi rémlik, hogy amikor valahol feszült a helyzet, olyankor hívnak be mindenkit, akit csak lehet, hogy ne "lődörögjenek" az utcán.
    Meglepne, ha Szekeresben hazafias érzelmek ébredtek volna.
    Egyszer láttam egy youtoube videot, a Grippen gépek átvételéről.
    Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. A rengeteg maligám foktól alig bírt beszélni.

    VálaszTörlés
  9. Magam is erre az esetre gondoltam. :-)))

    VálaszTörlés
  10. Na és akkor ez az ember akarja a magyar Honvédség hosszútávú stratégiai tervét a torkunkon lenyomni? Lássátok: http://anyusch.multiply.com/journal/item/86/86

    VálaszTörlés