Blogarchívum

2008. augusztus 16., szombat

MVSZ VII. Az Isten embereket teremtett!

Az Isten embereket teremtett! - hangsúlyozta köszöntőjében Rácz Sándor.
Az 1956-os Nagy-Budapesti Központi Munkástanács elnöke, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke az igazság fontosságára figyelmeztetett. A világ politikusaihoz intézve szavait, kérdezte, hogy miért kell idegen elnyomás alatt élnie annak, aki magyarnak született?! Véleménye szerint a hatalmasok azért fanyalognak a magyar kérdéstől, mert a magyar nemzet a jelenlegi nehéz körülmények között is talpra akar állni.
 
Patrubány Miklós az előző Világkongresszus óta eltelt négy esztendő számvetésében első helyen említette a keleti rokonok jelenlétét. Négy évvel ezelőtt tekintetünket Keletre fordítottuk, s ma itt vannak közöttünk testvéreink - mondta a Magyarok Világszövetségének elnöke. Külön üdvözölte a kazakisztáni magyar törzs képviselőit. Az előző Világkongresszus határozott a Magyarságkutató Intézet létrehozásáról, amelynek megalapítója, az Egyesült Államokban élő Botos László világkongresszusi küldött, a nagysikerű Magyarságtudományi tanulmányok kötet szerkesztője.
A magyar nemzet súlyos állapotának érzékeltetésére az MVSZ elnöke szólt arról az ötmilliárd eurónyi pénzről, amelyet a budapesti parlament döntése alapján a magyar nép évente kifizet adósságkamatként.
  •  Az elnök szerint a kiszolgáltatottságot jól mutatja az állampolgársági népszavazás eredményének meghamisítása,
  • a lisszaboni szerződés olvasatlanul történt megszavazása
  • és a hárommilliónyi, létminimum alatt élő magyar állampolgár.
 
Budapest, 2008. augusztus 16.
MVSZ Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése