Blogarchívum

2008. április 12., szombat

Worldwide Petition on the Benes Decrees

AHF Action AlertAHF ACTION ALERT

www.americanhungarianfederation.org

Worldwide Petition on the Benes Decrees

On September 20, 2007, the Slovak Parliament adopted a resolution proposed by extremist Jan Slota ratifying and confirming the Benes decrees. This is unacceptable. The concept of collective guilt is abhorrent to Americans and to anyone committed to the rule of law, human rights and democracy. Rather than affirm the inviolability of the Benes decrees, Slovakia should reject them, provide legal redress to remedy their continuing and discriminatory effect and thereby adopt the values shared by the trans-Atlantic community of nations. Make your feelings known.

A peticióval azt hivatottunk felébreszteni a Világ népei előtt, hogy mi akik ma már az EU polgáraivá lettünk, nem maradhatunk megkülönböztetve, megbélyegezve még az anyai méhben bűnösökké. Még egy demokratikus országban sem hoztak olyan rendeletet és hagytak érvényben amelyben már eleve a még meg sem születetteket csak azért mert más nemzetiséghez tartoznak, azokat bűnösnek nyilvánítva megalázzanak, gyalázzanak és degradáljanak személyi jogainak gyakorlásában. Többek között az ott élő több százezer magyar kisebbség nem szerveződhet autonóm törekvéseinek érvényesítéséhez.Kérem, hogy a nevezett peticiót írja alá a www.americanhungarianfederation.org linkre kattintva, majd annak megjelenése után a jobb alsó sarokban lévő felhívás bekeretezett szövegére. A gép ezek után pontos adatokat kér, amelyeket kitöltve a petició aláírását jelenti, ha a küldésre kattint.

Köszönjük szépen e nemes szándékát és azt, hogy egy nemdemokratikus, sőt mélyen nácista rendeletet elítélően véleményez egy olyan kialakuló hatalmas országban amelyet EU-nak nevezünk.

Mindenképpen ezt a Felhívást add tovább!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése