Blogarchívum

2008. április 7., hétfő

Polgár Info felhívás!

Polgár Info felhívás!

 

A Polgár Info szerkesztősége azzal a kéréssel fordul Önökhöz kedves Olvasónk, hogy ha tudomása van olyan politikai elitéltről 1947-1956 között, aki a Badacsonytomaj bazaltkőbányájában kényszermunkát végzett, hogy az ott felállítandó emlékhely anyagának bővítését illetve a tények pontos megismerését elősegítse, szerkesztőségünk felé jelezzen.

 

Továbbá portálunk keres olyan a Magyar Királyi Ludovika Akadémiát végzett vagy a fel nem avatott utolsó évfolyamban tanultakat bármelyik fegyvernemből, vagy volt cőgereket (hadapród-iskolásokat) akik szívesen megosztanák velünk és Önökkel az életük történetét. Bár tudom, hogy sok ez irányú publikáció megjelent, de ezek sokszor hiányosak illetve fontos adatokat nem tartalmaznak. Az ezzel kapcsolatos művek egy része külföldön jelent meg, értelemszerűen nem is lehetnek teljesek.

Gondoljanak arra, ezek a ma már idős emberek, ha nem lesznek közöttünk, nemzeti történelmünk egy darabja vész a feledés homályába. Talán még nem késő! Állítsunk örök emléket azoknak, aki éltek vagy haltak esküjükhöz méltóan, becsülettel „a Hazáért mindhalálig”!

 

Ezért kérem Önöket, ha bármilyen adatot, dokumentumot, fényképet, információt megosztanának velünk, kérem, jelezzék az info@polgarinfo.hu, vagy a b.ball.x@gmail.com drótpostacímünkön, esetleg telefonon 36-20-311-9827.

 

Cságoly Péterfia Béla

 

Polgár Info

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése