Blogarchívum

2008. március 27., csütörtök

Kik is azok a madjarok? - Kurultaj

http://www.kurultaj.hu

Kik is azok a madjarok és mi az a kurultaj?



Egy évvel ezelőtt még csak néhány kivételes ember hallott Magyarországon a madjarokról. Azóta egyre többen csodálkoznak rá, hogy él Kazakisztánban - Kazahsztán, kazah kifejezéseket a Szovjetunió fennállása idején az oroszoktól vettük át, helytelenül - egy madjar (ejtsd magyar) nevű törzs, amelynek ősi mondái hasonlóak a mieinkkel, és most már genetikailag is bizonyítottan a rokonaink.
Megszabadulva az orosz fennhatóság alól, 2007-ben - a XIX. század óta először - tartottak újra kurultajt (törzsi gyűlést, további magyarázat itt), ahova egy 18 tagú magyarországi küldöttség is kiutazott. Hatalmas szeretettel és tisztelettel fogadták a madjarok "testvéreiket", amelyet a delegáció résztvevőjeként kiutazott újságíró leírása mutat be legérzékletesebben.

2008-ban ezt a szeretetteljes vendéglátást szeretnénk viszonozni Magyarországon, ahova idén a madjar testvérek küldöttsége érkezik.

Honlapunk célja mindezekről részletesen, folyamatosan tájékoztatni minden magyart, és felhívni azoknak a figyelmét, akik bármilyen módon hozzá tudnak járulni a rendezvény sikeréhez:

Várjuk azon magyarságkutatással, hagyományőrző tevékenységgel foglalkozó csoportok jelentkezését, akik képesek az össz-magyarság és a Kurultaj méltóságához illő fegyelmezettséggel és lelkiséggel részt venni a rendezvényen.
Keressük az olyan támogatókat, akik segítségünkre lehetnek a magyarországi Kurultaj, valamint a torgaji magyarok itt-tartózkodásának anyagi alapjainak előteremtésében.


A Szervezők

 

5 megjegyzés :

  1. Hat igen ok sargultak, mi meg feheredtunk a korul vevo nepekkel valo keveredesekben. De a a Kozep-Kelet (nem Kozepkelet, az inkabb a Sumer rokonsagrol szol, bar az is belefer csak meg elobb valoszinuleg), Azsiai oseink vagy ugyanazok vagy legalabbis kozeli rokonok voltak. Turani nepek.

    VálaszTörlés
  2. Amig Eurazsiaiak vagyunk foleg, s nem keveredunk tovabb a Fekakkal, addig van jovonk. De ha elszaporodnak az Amerikaiak altal agymosot Feka akarnokok, s maguk a HIV-s orsagokbol valok, s azok csemetei, (akkor is, ha felig magyarok), akkor mar baj lesz, mert a lebutitott eredmeny atadja a butitott geneket a kovetkezo generacionak, s igy tovabb. Ki akarna itt olyan helyzetet mint Brazil nagy reszeiben, vagy Kubaban, akar Maliban, Mauritaniaban, s mas Kreol orszagokban? Mert ez lesz, ha hagyjuk az Ami media befolyasat allandoan erosodni. Amerika persze pontosan ezt is akarja, mert tudjak, hogy Europa kellos kozepen, ha minket tonkre tesznek, akkor Europa tobbi resze se fog jobban jarni. Ahogyan mar mashol is irtam, megegyszer: a Mongoloid faj bizonyitott tobbszor is tortenelmileg fantasztikus nagy civilizaciokkal, ugy mint a Caucasoid,
    (Kaukazusi), de a Negroid faj meg soha, bar le lopni Egyptomot s Ethiopiat probaljak rendszeresen az Araboktol, Foniciaiaktol, es Hittite s Hamitaktol (kik mar reg vagy kihaltak, vagy beolvadtak mas nepek koze, de mind Kaukazusi szarmazasuak. Sot meg olyan propagandat is lattam mar Feka irotol a netten ahol azt probalta hazudni, hogy a Sumer Feka lehetett, mert "Fekete fejueknek" neveztek magukat. Csakhogy abban az idoben ez haj szinre vonatkozott, nem borre, (akkor mar logikusan az egesz testet feketenek mondtak volna, de hat akkor meg nem is nagyon lattak Fekakat a Szaharatol eszakra, legfeljebb egynehany Egyptom altal legyozott torzsnek a maradek tagjait kikbol leginkabb rabszolgat csinaltak, s akkor meg foleg eunuchokat (igen levagtak tojasaikat pont azert, hogy ne nojjon kedvuk a mi noinkre). Ugyhogy oseink megtettek mindent azert, hogy annak a fajnak genjeitol megovjanak, (sot meg a Romai s kesobb az Arab s Torok birodalomban is eunuchokat faragtak beloluk) , es most meg az Amcsik mindent megtesznek azert, hogy veluk keveredjunk.
    De azert is, hogy a sajat foleg anglo s ir szarmazasu nepszamuk is
    tongremenjen. Kinek jo ez? Aki ismeri Brazilia, s mas kevert orszagok tortenelmet az tudja. Annak a gazdag vezeto retegnek aki aztan annal konnyebben iranyithatja mindenfele felkeles nelkul az egyre keverteb s kulturajat elvesztve sot behelyettesitve a gazdagok altal diktalt
    nemzetkozi cegek al-kulturajaval egyre butabb csocseleket.

    VálaszTörlés
  3. bocs "kevertebb", nem egy b-vel nyilvan. Azt meg hozza kelett volna tegyem, hogy annyival tartozunk oseinknek, hogy ha mar ok mindent megtettek azert, hogy fonnmaradjon kulturank, s nepunk Eurazsiai gen allomanya, s hogy mi egyaltalan megsulessunk, akkor mar nekunk is tartozni kellene nekik, azzal, hogy ezt a folyamatot tovabb vigyuk ugy ahogy ok akartak, nem ugy ahogy az Amcsik, Hollweird, es Madison Avenue akarjak. Nem de?

    VálaszTörlés
  4. "megszulessunk", sajnos a gepeles a foleg ket ujjas technikaval nem mindig a legjobban sikerul.

    VálaszTörlés